Fiv cu Dr. Dragos Albu 57

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Bravo angelica. Ai mari sanse de sau chiar .Curajosi si voi si Doctorasul sa puneti 4.
closca cumintica.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

Buna ziua dragele mele.
Va citesc cu interes de ceva timp si vin cu rugamintea la voi daca puteti sa-mi descrieti un pic pasii parcursi de-a lungul FIV-ului, de la prima consulatie si preturile practica. Incerc sa fac un total sa vad la cat ma ajunge in final procedura. In functie de banutii pe care ii am ma hotarasc cand sa incep si eu.
Multumesc.
Angi iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

angelica felicitari!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

VA MULTUMESC PT GALERIE SUSTINERE!da am avut curaj sa punem 4 ,dar am luat decizia cu domunul dr ,mi-a zis ca avind in vedere istoricul meu el banuie o proasta implantare a embrionilor ,si mi-a recomandat3-4,apoi eu l-am intrebat ca daca ar depinde de dinsul decizia citi ar pune si raspunsul a fost :'eu m-as risca si as pune 4"ei apoi am luat hotarirea impreuna cu sotul sa mergem pe mina dr sa punem 4
Gina ,costurile variaza de la pacient la pacient ,nu este nimic fix dar cred ca cu absolut toate analizele si un fiv ,trebuie sa ai in jur de 200mil cam asa...pe mine ma ajuns mai mult ,dar eu zic ca macar suma asta trebuie sa o ai disponibila pt asa ceva!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Angi bafta si sa se prinda puiutii!

Pup fata curajoasa

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angi,
eu la primul fiv am pus 3, toti cal. I., in ciuda sfatului dr. de a pune 4 (al patrulea fiind de cal. II spre I)... de frica sa nu ajung sa port 3 sau patru copchii... si, bineanteles ca nu s-a prins niciunul.
la fivul al doilea, am mers ca si tine pe mana dr. si am pus 5: 3 cal. I si 2 cal. II spre I... sper sa nu gresesc dar pe acolo (ma refer la cal. nu la numar desigur). si din 5, se prinse iata unul.
asa ca, ai facut foarte bine ca ai mers pe mana albisorului, ca stie el ce vorbeste. tin pumnii sa fie 2 lipiciosi: pereche chiar , cum am vazut bine ca se poate!!!

gina, bine ai venit si sedere cat mai scurta, in sensul de a reusi cat mai curand in a deveni mamica! eu as putea spune asa cum aproximatie, ca trebuie sa ai in jur de 150 mil. fetele care au facut fiv anul asta, iti pot da preturi mai in detaliu.
in primul rand faci programare la dl. dr. (ai de asteptat cam 2 saptamani). la prima intalneala, faceti cunostinta, ii prezinti dosarelul cu ce analize ati mai facut tu si sotul, dupa care, el va recomanda ce trebuie sa mai faceti. preturile variaza in functie de tipul analizelor si pana le faceti (de exemplu sunt analize care tu le faci in anumite zile ale c.m.) va mai trece ceva vreme, chiar si o luna... trebuie sa ai in vedere cele 2 saptamani de asteptat programarea si sa calculezi cu aproximatie cam cand ai fi gata cu analizele, pentru a o face pe urmatoarea la timp.
in fine, in functie de rezultatul analizelor, doctorul va va indruma spre ce trebuie sa faceti in continuare (tratamente sau alte analize suplimentare), dupa care se poate sa ajungeti la fiv sau nu (iar in functie de problemele de infertilitate, pentru ca unele necesita fiv, altele nu). odata ce ati hotarat impreuna ca mergeti pe varianta fiv (sunt persoane care se hotarasc mai greu...), vi se face personalizat o schema de tratament (de aceea aici iar difera preturile). odata ce ati intrat in posesia ei (a schemei), iti va fi mai usor sa intelegi lucrurile. pentru ea desigur ca iti trebuie ceva banuti, injectiile nefiind chiar ieftine... dar nu ti se pot da preturi decat estimative (si se regasesc la deschiderea fiecarui capitol aici pe forum), pentru ca fiecare pacienta are protocolul ei.
in fine, mai trebuie banutii pentru monitorizarile din schema (ecografii si analize de sange care de obicei le poti plati la pachet, dar si separat, la fiecare prezentare). apoi ar urma punctia ovariana, embriotransferul acestea constituind plata fiv-ului propriu-zis (cu ICSI sau ba, in functie de problemele cuplului).
e greu sa iti explicam cam cum ar decurge lucrurile pas cu pas, pentru ca este un proces destul de complex... dar, odata intrata in hora, ai sa fii asa de "prinsa" cu ce ai de facut, ca nu o sa ti se pare foarte greu. multe lucruri le afli pe parcurs. doctorul, asistenta lui si in general personalul de la clinica sunt comunicativi. iar aici, doamnele iti pot raspunde la nelamuriri...
tinem pumnii sa fie bine!

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

sar'mana alilumi si multumesc pentru primire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Angi, foarte bine ca ati ascultat parerea medicului.Eu plecasem chitita de acasa ca pun 4(fara sa stiu calitatea embrionilor). La telefon imi spusese ca am 7 si planuisem eu, pun 4 si raman cu 3. Cand am ajuns in fata faptului, am avut doar 1 de cal 1 si restul 1/2 si 2. Doctorasul o tinea una si buna cu riscurile in caz de 3, dar eu nu si nu, vreau 4. Asa ca m-a ascultat. am renuntat la unul de cal. 2, am pus 4 nu de foarte buna calitate si s-a prins probabil doar cel care a fost de categ 1. Asta si pentu ca mi s-a parut ca nu are rost sa congelam ceva ce nu este de foarte buna calitate. Bafta multa ca din 4 voinici, sa ramana cu mami doi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Angica,bravo pt embrionasi sa fie puternici Sa se prinda si sa fie si pereche
Si eu am avut tot patru embrionasi pusi cei drept nu de foarte buna calitate si in final a rezultat o zgatie de fetitza .La frigider mai am doi embrioni pe care intentionez sa-i pun anul asta
Pupi la toate fetele

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Angi, sa fie intr-un ceas bun,Doamne ajuta sa se prinda!

20+

Mergi la inceput