Fiv cu Dr. Dragos Albu 57

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Buna seara !
Am facut embriotrasferul azi :am 4 puiuti bagati la caldurica,si 3 pusi bine la pastrare.Cei transferati azi sunt: 3 cal 1,si unul calitatea 1,5,suntem increzatori ca se vor lipi 2 si ca va fi totul ok!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Buna seara !
Am facut embriotrasferul azi :am 4 puiuti bagati la caldurica,si 3 pusi bine la pastrare.Cei transferati azi sunt: 3 cal 1,si unul calitatea 1,5,suntem increzatori ca se vor lipi 2 si ca va fi totul ok!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Sa-ti ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

angelica i-auzi ce de cocheti ai tu acolo. mama mama.
de acum pun pariu ca ti-ai propus sa stai cu burta-n sus pana cand nasti.
bafta! sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

Angi, sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angi, Doamne-ajuta mamica!!!

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sa fie cu reusita angelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Doamne Ajunta,Angi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

angi,Doamne ajuta!ai grija de puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Dumnezeu sa va fie alaturi si peste 10 11 zile sa te felicitam pentru reusita [red]II[/red] . si un beta de Te pup!

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Angelica, iti doresc mult succes, sa fie intr-un ceas bun!

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow

Mergi la inceput