Fiv cu Dr. Dragos Albu 57

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Angi ... nu mi-a venit sa cred cand am vazut postarea ta ... credeam ca reusesti, ca doar s-au mai implantat la tine ... nu stiu ce sa ti spun ... aduna-te si vezi ce faci mai departe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Angelica imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Of doamne Angi,imi pare tare rau!

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Am vb cu VADUVA a fost la dr i-a zis valoarea si dr a zis sa fac tratamentul pina in ziua 14 si sa repet beta ............dar nu ma imbat cu apa rece .............deci imi vine sa urlu ,sa tip,nu mai pot ,deci simt ca inebunesc de durere!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angi,
cuvintele sunt de prisos acum......

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Angi, imi pare atat de rau. Tre sa fim optimiste fiecare dintre noi si in fiecare nereusita sa consideram ca TOT RAUL ESTE SPRE BINE.
Altfel o luam razna, ne luam campii. O explicatie ai primit ceva? Retin ca embrionii tai erau de calitate superioara, nu ai probleme cu implantarea...

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Angi imi pare nespus de rau!Stiu ca orice ti as spune degeaba,dar vb fetelor ,tot raul spre bine!Vei vedea ca mai devreme sau mai taziu toate ne vom vedea cu visul implinit!Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

angi

Mergi la inceput