Fiv cu Dr. Dragos Albu 57

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Angelica, imi pare rau ca treci prin asta... iti doresc sa ai putere sa iti revii si sa incerci din nou

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Sufletul mi-e pustiu,nu pot gasi cuvinte pt ce simt ,pot spune ca timp de 9 ani am luptat neincetat pt acest vis,poate mi-am neglijat sotul ,chiar si pe mine ,numai si numai pt a avea un copil ,am crezut ca voi reusi ,dar iata ca am primit o noua palma de la viata.Nu stiu incotro sa o iau ,nu stiu cu cine sa ma cert ,stiu doar ca am obosit din toate punctele de vedere ,psihic,fizic ,si financiar!
Deja am inceput sa am scurgeri maroni ,vine si ciclul,nici nu stiu daca mai este nevoie de un alt beta.......

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit! "In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

Angi, nu am cuvinte.... sper sa te aduni cat mai repede, ai pierdut o batalie, nu si razboiul!sunt convinsa ca ti-e extrem de greu si in momentele astea cuvintele sunt de prisos...capu' sus iubita ca va veni si soarele pe stradutza ta te pup iubita
Tinuta, mersi... se pare ca deocamdata stafeta o sa o preiei tu, mai ales ca vad in cosuletul tau tot o printesa .Am ales varianta cu cezariana ca mi-e cam frica de nasterea naturala, fetita mai are si cordonelul in jurul gatului si am decis ca totusi aceasta ar fi varianta cea mai ok...Doctorul imi spunea ca totusi dupa 30 de ani si la prima nastere nu prea are rost sa fortezi natura, vedem... si ne rugam sa fie bine Va pup pe amandoua, hai ca nu mai ai nici tu chiar asa mult...
Qiao, Anastasia...imi lipsesc postarile voastre ce mai faceti?

flori pentru toate doamnele

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

angelica,imi pare rau.
acum e foarte greu dar vor veni si zile mai bine...ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angelica,
e normal sa te simti asa... acum trebuie sa plangi, sa strigi, sa lasi durerea sa iasa afara...
dar, trebuie apoi, sa te ridici, sa te scuturi si s-o iei de la capat. pentru ca multe dintre noi, de aici, asta am facut ani de zile. aceasta data nu a fot sa fie a ta... Cineva acolo sus, iti stie dorinta si poate vrea ce este mai bun pentru tine. dar acum nu a fost momentul propice pentru a-ti indeplini visul pentru care te rogi. eu cred cu convingere ca exista un timp si un mod pentru toate minunile din viata noastra.
te rog sa nu iti pierzi speranta! te rog sa nu te lasi prada disperarii, pentru ca aceasta nu foloseste la nimic. un om cu un plan de bataie, are cele mai multe sanse de reusita decat un om disperat!
eu cred in sansa fiecarei femei de a-si strange copilul in brate! fie ca se intampla natural, fie prin aceste minuni medicale moderne, fie prin adoptie...
puterea sta in decizia ta! tu alegi unde, cand si daca este timpul sa te opresti! parerea mea este ca esti tanara, ca mai poti lupta pentru gemenasii tai, ca Cineva, acolo sus, chiar daca de multe ori ni se pare ca este prea departe de noi, are cate ceva minunat pus de-o parte pentru fiecare dintre noi. totul este sa nu ne pierdem credinta!
te pup si te imbratisez cu drag si ma rog sa ti se dea puterea si intelepciunea de a trece la urmatorul pas... mai aproape de visul tau! hai, ca se poate, angi! ai sa vezi! intr-o buna zi, toata aceasta durere se va topi in zambetul copilului/copiilor tai!

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Alilumi, nu au fost doar pt Angi aceste vorbe frumoase. Toate cred ca ne regasim. Va pup!
Noi miercuri vom merge la dr. Voinea-urolog la Sp. Fundeni si ii vom cere si lui parerea. Am gasit pe net informatii conform carora in testicul sunt sanse f mici sa se gaseasca spermatozoizi maturi, ci doar celule precursoare. Cel mai bine este de cautat in epididim, acolo se gasesc spermatozoizii maturi. Vom vedea si parerea lui, la care de ce sa nu recunosc ma duc cu f multa speranta si in acelasi timp teama de a nu-mi intoarce visele pe dos

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Ali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ali,iti multumesc pt cuvintele tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angi alaturi de tine. in seara asta am ajuns si noi acasa si m-am infipt direct in calculator sa vad ce ai facut. offf. fiecare nereusita ma doare de parca ar fi a mea.
vreau_bebel iti tin pumnii sa primeste vesti bune.
beatrix wow, mai ai asa de putin, te astept cu relatari de la ceam mai importanta intalnire !!! Si tin pumnii stransi sa decurga totul ca la carte.
eu am fost la nepotel, un zambaret in 7 dintisori. recunoasc ca uneori mi-e greu la tel sa o aud pe cumnata cum imi povesteste ce mai face nazdravanul, imi aduc aminte ca puteam sa am o fetita de o seama cu el. dar cand se uita praslea la mine si imi zambeste cu toti dintisorii lui ... offf, nu ma mai gandesc decat la cum sa fac sa am si eu o minune mica. mai am putin si termin perioada asta super-aglomerata si o sa ne gandim care va fi pasul urmator.
la toata lumea

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

saptamana noua cu capitol nou

o zi buna fetelor

Mergi la inceput