Piersicute de iulie august (20)
Raspunsuri - Pagina 8
ARUBA spune:
Fetelor, eram curioasa la cate din voi prezicerea sexului copilului dupa calendarul chinezesc se aplica corect? La mine e invers :))
http://www.reclamamascataatentie/calculatoare/afla-sexul-copilului-dupa-calendarul-chinezesc.html
Edit: nu ma lasa sa pun link, il gasiti pe google "caledar chinezesc sarcina"
18+ Ana Grace
Daconst spune:
Laura,La multi ani sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Tu-ti serbezi ziua o data la 4 ani?asa ca e chef mare la voi!!!
Ada,dar cit de costa dt si tt la un loc?
Scuza-ma ca.-ti spun dar dr ala era un frustrat ca el nu face amnio si a trebuit sa recunoasca ca te-ai dus la alt dr care e mai priceput ca el.
Eu zic ca la varsta ta,e mult mai sigur cu amnio si eu o faceam si la primul daca era tot gratis.Pentru ca n-a durut si nici nu mai e asa ca pe vremuri sa fie riscuri.
Fleur,concediu placut si sa vii cu poze multe!
Frumoase carucioare ati gasit voi acolo...nici eu nu am ca al nostru s-a paradit de atata tras si urcat pe scari.atunci stateam la etajul 2 cu chirie si n-aveam incotro.dar n-a fost scump oricum.
Azi iar am fost harnica de dimineata,am frecat toate inoxurile din casa,picioare de scaune si mese,apoi am spalat masina,covoarele...e vreme de primavara si sunt plina de energie.N-am stare.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
19 sapt
adarev spune:
Dana, Roxy, fetele aveti dreptate. E un mos frustrat doctorul asta. Dana, ma uimesti cata treaba faci. Si eu ar trebui, dar, nu stiu cand. Ce carucioare frumoase.
Ada
Daconst spune:
Ada,eu asa am fost si la cealalta sarcina,plina de energie si activa...desi cintaream o tona.
Dar iti poti imagina de ce imi era asa greu sa stau in pat la inceput.Acum cred ca s-au aranjat toate cele prin burta si bb sta cum trebuie ca nu mai am nicio jena sau durere sau intepatura.sunt tare bucuroasa si sper sa raman tot asa.
Ce mancam azi fetele???
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
19 sapt
adarev spune:
Te inteleg Dana.Eu am mancat o portie de piure cu doi ficatei la gratar.Pana acum nu am mancat deloc ficatei, dar azi am facut-o si cu salata de varza. Acasa am ciorba de pui si felul 2 cred ca le fac mamaliga cu branza.
Ada
Viairo spune:
Laura, La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si sa ai multe bucurii de la bebe! Mersi de tort, delicios!
Fleur, concediu placut cu mult soare si bronz frumos!
Ada si Dana felicitari pentru rezultate, nici nu puteau fi altfel!
Eu merg vineri la TT, incearca dr. mea sa evite amnio, dar tot eu voi hotari. La DT cand a vazut rezultatul a zis ca nici risc de varsta nu mi-au pus, credeam ca varsta o ai si in functie de ea exista un risc care se aplica pentru toata lumea la acea varsta m-am zapacit.
Ieri am facut supa de linte rosie, mai mult pentru mine, eram sigura ca sotul va stramba din nas, dar a mincat 2 portii si a cerut si astazi. Stiu ca lintea e f. buna in sarcina, contine mult acid folic, magneziu si fier, fibre si multe altele. Pun link daca sunteti interesate.
Ca_Mila spune:
Buna fetele,
Eram si eu curioasa sa vad daca este adevarat calendarul acela chinezesc, dar si la mine este invers
Ma apuc sa citesc din urma
18+
michelle1981 spune:
Eu vreau reteta pt supa de linte. La noi are mare succes lintea in tocanita cu cartofi cu cimbru si usturoi neaparat.
Dana - wow, chiar ca esti harnicuta.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+ cu
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Fetelor, eram curioasa la cate din voi prezicerea sexului copilului dupa calendarul chinezesc se aplica corect? La mine e invers :)) http://www.reclamamascataatentie/calculatoare/afla-sexul-copilului-dupa-calendarul-chinezesc.html Edit: nu ma lasa sa pun link, il gasiti pe google "caledar chinezesc sarcina" 18+ Ana Grace |
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+ cu
Viairo spune:
Supa de linte: http://www.cevabun.ro/supa-de-linte-rosie/
In loc de galbenusuri am pus un cartof ras impreuna cu morcovul, lamaia si menta au fost importante, am servit cu paine alba prajita cu usturoi. 2/3 din supa am facut crema, in farfurie am pus crema si in mijloc am pus un pic de supa cu boabe intregi.