Piersicute de iulie august (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut , azi dimineata cand m-am uita pe geam mai aveam putin si intram in depresie : NINGEA ( corectez, ninge si acum ) !!! Si tocmai ce ma bucuram ieri ca ne-a mai scazut cantitatea de zapada din curte iar pe trotuare in mare parte era uscat pe jos si in sfarsit circulam si eu fara stres .

Ada : eu daca aveam peste 35 de ani faceam amnio sigur, eu zic sa fii tu multumita de alegerea facuta, tot testul ala te scapa de un mare stres, asa ca eu zic ca se merita !

Fleurdelisse : vacanta placuta ... doamne ce te invidiez ... soare, mare, caldura !!!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 22
+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Laura , La Multi Ani! Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si un bebeu sanatos cae sa-ti aduca numai bucurii si trimite si tu o bucata de tort.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Laura , La Multi Ani! Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si un bebeu sanatos cae sa-ti aduca numai bucurii si trimite si tu o bucata de tort.

Ada

Multumesc Ada si tu sa ai un bebe sanatos ... iti opresc o felie pt diseara

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

La multi ani Laura si un bebe asa cum l-ai visat!

18+ Ana Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

La multi ani, Laura, sa fiti sanatosi si tu, si bebe, si tati!

E frumos sa iti serbezi ziua cand esti insarcinata, cred, eu nu o sa pot face asta pentru ca noi l-am conceput pe de ziua mea . cel mai frumos cadou din viata mea

15+ Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

La multi ani Laura si un bebe asa cum l-ai visat!

18+ Ana Grace

Nu imi doresc decat sa fie sanatos , altceva nimic ...

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IIuli

La multi ani, Laura, sa fiti sanatosi si tu, si bebe, si tati!

E frumos sa iti serbezi ziua cand esti insarcinata, cred, eu nu o sa pot face asta pentru ca noi l-am conceput pe de ziua mea . cel mai frumos cadou din viata mea

15+ Mihai

Iuli sa sti ca eu chiar am fost o norocoasa , am primit vestea sarcinii de ziua mea de Sf. Mihail si Gavril si am mai prins o zi , cea de nastere ... asta da noroc

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Laura, la multi ani fericiti alaturi de cei dragi si de bebe sanatos.
Am citit in diagonala si abia acum am vazut ca ne chemai la tort.
Si pe mine ma deprima faptul ca a nins din nou. Visam deja la rochite s pantofi. M-am saturat sa ma imbrac tot ca ursuletul.
Iuli, frumos cadou de ziua ta intr-adevar. E un sentiment placut si sa sti data conceptiei.

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui muraturica

Laura, la multi ani fericiti alaturi de cei dragi si de bebe sanatos.

15+

Multumesc mult , te astept si pe tine la tort , am luat tort mare , cu multe fructe ...

20+

Mergi la inceput