Piersicute de iulie august (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Miha,cum faci tocanita de linte cu cartofi?E de post?Parca as incerca si eu,ca in rest nu ma prea omor dupa linte.Parca nu baloneaza asa ca si fasolea,nu?

Viairo,suna bine supa ta...

Ada,nu avem voie ficatei???Ma gandeam ca n-am mai mancat de un car de ani...cu ceapa...

Pina la urma am tras o salata orientala de post cu ceapa si ardei rosu si sotului ii fac si cas de carne pe linga.mie-mi ajunge doar asta.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Doamne , ce bunatate. Viairo, Miha de unde se cumpara linte?Fetelor, ma doare o ureche si imi pulseaza uneori ceva in ea. Oare ce-oi avea?

Ada

Mergi la inceput

Dana , asa citisem si eu pe aici. Vreau sa va spun ca mie mi-a iesit acum 2 ani IGG la citomegalovirus. Asta inseamna ca am avut sau ce naiba?trebuie sa-l repet, chiar nu stiu.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello.
Si eu sunt curioasa de tocanita de linte. Ne ajuti Michelle? Nu am gatit niciodata, dar daca ziceti ca nu baloneaza ca fasolea...super. Nu se poate gati cum se gateste si fasolea? Ciorba, iahnie....
Ada, eu stiam ca se gaseste in supermarket. Am vazut la kg. la raionul de fructe si legume. Nu stiu cat de buna o fi....

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Intru si eu pe fuga sa ii spun Laurei La Multi Ani!, sanatate si bucurii alaturi de sot si de un bebe sanatos tun si mancacios.
Sa va fie de bine tortul si petrecere frumoasa in continuare!

Eu fac bagajul si sper sa apuc sa ma si odihnesc un pic. Plecam pe seara, se anunta o furtuna de zapada aici, off. As vrea sa ma vad odata acolo, sa ma teleportez sau asa ceva.

O sa va povestesc la intoarcere ce panarama mi-a facut unul din sefi (v-am zis ca am 3, asta e cel mai jos ierarhic), ca am indraznit sa imi iau concediu medical 7 zile... Ii face de rusine pe batutii in cap de care vb. Alina si Roxypuy...mare-i gradina...

Dar hai sa nu ma enervez, si nici pe voi, in ziua asta de 29 februarie, intr-adevar speciala.

Va pup, si mie o sa-mi fie dor de voi, ne auzim pe 9 martie, sper numai cu vesti bune de la toate piersicutele!

22 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Ada, eu cumpar din plafar lintea.

Dintre toate boabele lintea e cea mai prietenoasa cu intestinele.

Dana, ficatei avem voie, dar putini si rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Laura , LA MULTI ANI si un BB asa cum ti-l doresti!
Fetelor, mai stiti ceva de Balanta? unde umbla ca nu am mai vazut-o on line,,,,,,

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Multumesc, viairo. Chiar, unde-I balanta, Ali si restul?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

FLEURDELISE, VACANTA PLACUTA!!! Candva,cand veniti in sud catre Florida,eventual cand veniti catre Disney,poti sa ma anunti si pe mine caci sunt la 2 ore de mers cu masina de Orlando...si ne-am putea vedea.Asteptam pozici si impresii.Eu am vacanta saptamana viitoare asa ca il iau pe Rudy si fugim la Disney 3 sau 4 zile apoi sa vizitam niste prieteni care locuiesc in zona respectiva pentru vreo 2 zile.Si eu am nevoie de o pauza...ca de aer!

LAURA LA MULTI ANI si multe multe impliniri!!!
Fetele,multumesc mult pentru urarile si gandrurile bune transmise pentru Rudy cel mare...de 6 ani...nu imi vine sa cred ce copil mare am
Maine am urmatoarea programare la doctor...si nu mai am rabdare sa imi vad papusile de bebelusi/bebeluse.Joia viitoare sunt trimisa la o sonograma tridimensionala...si o astept cu mare mare nerabdare.Am o prietena care are cabinetul ei de 3D si pe 2 februarie cand am fost la ea pt transucenta nucala i-am vazut pe bebei si 3D ...si m-am indragostit de puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

La multi ani, Laura!

Fleur, vacanta placuta si drum bun!

Eu nu am avut o zi buna azi. Am fost nervoasa si am avut arsuri toata ziua. M-am linistit abia dupa ce am iesit afara si m-am jucat cu cateii si cu motanelul.
Azi am platit si mobila de bucatarie si maine o aduc. Poate sambata o asambleaza al meu sa am si eu bucatarie ca lumea.

Mergi la inceput