Piersicute de iulie august (20)
Raspunsuri - Pagina 5
IIuli spune:
Ada, si pe mine tot sub burta ma doare, dar parca mai tare ca niciodata, am si niste intepaturi si disconfort la miscari simple (cand ma ridic sau ma aplec), deja iau cate 2 nospa pe zi si tot ma doare. oare ar trebui sa sun medicul?
eu salamul de biscuiti il fac asa:
pun pe foc mic 100 gr lapte intr-o oala mare cu 200 gr zahar si 5 linguri cacao; cand se topeste zaharul adaug 100 gr expresso si 200 gr unt. cand se topeste untul, pun 2 sticlute de esenta rom si una de vanilie, apoi las un pic sa se raceasca si in timpul asta rup in bucati mari cam 600 gr biscuiti (mie imi place sa iasa mai tare, merg si 500 de gr). cand s-a mai racit, adaug 1 cana de nuci, rahat (6-6 bucati taiate marunt) si 300 gr stafide. amestec bine cu un linguroi serios si adaug biscuitii si apoi amestec pana se omogenizeaza toate ingredientele. (daca vi se pare prea sfaramicioasa compozitia, mai incalziti 30 gr lapte cu o lingura de unt si una de zahar si adaugati; respectiv, daca vi se pare prea moale, mai adaugati cativa biscuiti).
compozitia asta eu o pun in folie normala alimentara, cate un linguroi de lemn mare odata (iese un salamior cam cat dou palme); din compozitia asta ies cam 7-8 salamioare. e buuunnn 
15+
Mihai
adarev spune:
Iuli mercy. O sa-l fac si eu in weekend. Nu stiu ce sa zic cu durerile astea. Si pe mine ma Mai doare dar eu am luat no-spa forte.
Ada 
roxypuy spune:
fleur - vacanta placuta si sa te relaxezi maxim! we'll miss u 
laura - si eu m-am uitat ieri la chestii de BB pe net
i-am comandat unei colege un scaunel de masa pt bebelina ei si dk tot eram akolo am aruncat si eu un ochi
o sa postez maine niste link-uri cu ce mi-a placut k le am pe mailul de la serv.
abia astept si eu targurile de BB ca sa iau pulsul pietei 
azi am avut o zi cam de kk
m-am enervat asa de dimi cu sefa
mi-am facut cererea de concediu ieri si i-am specificat ca imi iau si o zi libera pe care o aveam de la o sambata lucrata in ianuarie, iar ea mi-a dat mail k a crezut k mi-am luat ziua aia in orele in care am lipsit pt consultatii!!! helloooooo, am dreptul la 16 ore pe luna pt consultatii!!! si niciodata nu mi le-am luat integral pt k am lipsit doar cateva ore. va dati seama k mi s-a urcat sangele la cap
si ma roaga ea sa-mi pun consultatiile seara k sa nu mai lipsesc de la serv...de parca eu pot sa-i zic dr sa vina el seara pt mine!!! m-am umplut de spume
tot io sunt aia fara obraz...ce sa mai zic k am colege in alte dept care baga minim o sapt de medical pe luna+isi revendica fiecare ora din alea 16 si le iau ca zile libere chiar daca nu merg la dr...fraiera sunt io k am vrut sa fiu corecta! ei bine, dk se asteapta sa nasc sub birou...tzeapa! eu de la 1 iunie nu am de gand sa ma mai duc, pana atunci imi voi lua CO in fiecare luna k am o groaza de zile+voi trece la program de 6 ore! uite asa! 
pup si noapte buna!
Roxy
18+ 
adarev spune:
Of, Mai Roxy nasol cu sefii astia. Nu te Mai enerva sunt convinsa ca nu poti si fa si tu ca celelalte. eu am o lene si dus mi-e lene sa fac.
Ada 
Kimmy spune:
Neatza!Azi dau eu o 
Of,Roxy,ce situatie nasoala.Pai daca vezi ca face figuri,cere-ti drepturile fara jena,ca nu merita sa tragi de dragul ei
.
Si eu tot din 1 iunie intru in concediu,ca am doua saptamani de odihna,apoi bag prenatalul.Si intre timp probabil o sa-mi mai iau si medicale din cand in cand.Ieri mi s-a facut tare rau,m-a luat o ameteala groaznica,m-am speriat,abia ma mai tineam in picioare,si cand "m-am plans",sa mai cheme pe cineva ca eram singura si sa nu lesin pe acolo,mi-a zis sa-mi iau medical daca ma simt rau,ca el nu poate sa cheme din timpul lor liber colegi,si macar asa stie din timp ce are de facut...Plus ca am program de 6 ore deja de o luna,si lucrez numai de dimineata,pana la 4.Inca nu mi-am cerut cele 2 zile pentru consultatii,si cred ca nici nu le cer,ca au fost prea de treaba,si eu tot timpul imi programez in zilele mele libere mersul la dr.
Gata,am fugit la treaba,sa aveti o zi frumoasa!
_
Mamica mandra
16+
Povestea noastra
muraturica spune:
Buna dimineata si de la mine.
Multumesc de cafea. Sunt si eu la birou si am o gramada de treaba.
Frumos carucior. Oare se pliaza sza poata fi bagat in portbagaj la masina? Cam greu cred cu rotile alea mari.
Roxy, nu te mai enerva cu sefi si profita cat poti de concediile medicale pe care ti le poti lua. ![]()
Ne citim mai tarziu.
15+
roxypuy spune:
neatza burtici! multumim pt cafelutza kimmy
ai grija cu ametelile, cand simti k te apuca aseaza-te sau daca nu ai unde lasa-te pe vine k sa nu cumva sa pici. posibil sa ai si tu tensiunea mica si de aici starile astea. eu deja m-am obisnuit cu vesnicul 9.5 si parca s-au mai rarit si ametelile.
m-am gandit eu mai bine si avand in vedere ca peste o sapt intru in CO, o sa mai aman trecutul la 6 ore. si asa din luna martie nu-mi raman multe zile lucratoare (k sunt in conce pana pe 21) asa ca probabil k o sa solicit trecerea la program redus de la 1 aprilie.
va trimit link-urile cu chestiile de BB care mi-au placut din ce am vazut pe site-ul ala de care va ziceam aseara:
http://www.babykingdom.ro/mynetshop-ro/eshop/42-1-Patuturi-din-lemn/0/5/554-Mobilier-lemn-Bertoni-TREND-Pink-Butterfly-ER537
http://www.babykingdom.ro/mynetshop-ro/eshop/19-1-Carucioare-copii/115-2-Carucioare-nou-nascuti-2-in-1/5/657-Carucior-Baby-Design-2-in-1-SPRINT-PLUS-2011-Purple-BS636
http://www.babykingdom.ro/mynetshop-ro/eshop/19-1-Carucioare-copii/157-2-Carucioare-nou-nascuti-3-in-1/5/565-Carucior-Baby-Design-DREAMER-3-in-1-Poppy-BS547
http://www.babykingdom.ro/mynetshop-ro/eshop/31-1-Patuturi-Tarcuri-pliabile/0/5/1069-Patut-pliabil-Baby-Mix-TUTY-BX1012
va poop si va doresc o zi buna! 
Roxy
18+ 
ARUBA spune:
Laura, imi place mult caruciorul ales de tine, dar oare e si pliabil?
Roxypuy: si cel mov ales de tine e super! Si eu as vrea ori mov, ori crem.
Mie mi-a cazut cu tronc asta:
http://www.articole-pentru-copii.ro/carucioare/carucioare-3-in-1/carucior-zippy-system-inglesina.html
Bine, nimic nu se compara cu clasicul Inglesina, de care sunt indragostita:
http://www.articole-pentru-copii.ro/carucioare/carucioare-3-in-1/carucior-classica-inglesina.html insa pe langa pret mai are alte dezavantaje majore: este ft greu si nu este pliabil...
18+