Piersicute de iulie august (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

dana -felicitari ptr baietel.ma bucur ca ti au iesit bine testele

mygirl-felicitari ptr baietel

intreba cineva daca doare cand misca asa tare bebelinul.pe mine nu m a durut deloc.si acum ma uimeste cateodata cum de cand stau linistita si pun mana pe burta incepe sa miste intr o veselie.e tare interesant.mi se pare o minune sa fie o legatura asa mare sa simta cand pun mana doar fara sa apas sau alte cele...si mai sunt si niste stratulete de grasime care ne despart

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

michelle uite meniu de sapt asta de la gradinita lui fimiu (3 ani) poate ajuta
Multumesc

Am pus si eu meniul de sapatamana asta de la gradi.
O sa ma inspir din al tau sa le dau idei.
M-am intalnit azi cu directoarea cand am fost dupa mandra mea si mi-a spus sa ii trimit pe mail ideile de meniu (ca eu i-am spus ca nu cred ca mai are rost sa ii trimit, ca nu cred ca vor manca copiii), ca merita sa incercam, si sa nu ne lasam pagubase, sa incercam macar..

mygirl, Dana - felicitari pt Sa fie sanatosi!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Ce de vesti bune in noul capitol!
Daconst, felicitari pt rezultatele la amniocenteza (si pentru confirmare bleu). Incet, incet, ne linistim toate cele care am facut. Cine mai urmeaza?
Mygirl, felicitari pentru baietel. Si eu inclin tare spre Eric, un nume, asa, "perfect barbatesc", dar am inca discutii in familie, fiecare vine cu alte idei, asa ca tot "X" a ramas primul prenume deocamdata.
Ioana, norocoaso !
Michelle, la tine update-ul se refera la fetita? ca vad ca te-au felicitat fetele, ma alatur si eu.
Cum mai stam oare cu scorul fete-baieti?

Eu sunt la birou, sper ultima zi inainte de vacanta, adica sa nu mai trebuiasca sa vin si maine. Deseara ma duc si la dr. de fam. sa imi dea medical, o sa o rog sa ascultam inimioara, ea nu are ecograf dar sa am asa macar un semn de la pui. Oricum la intoarcere pe 9 martie am ecografia morfo si sper sa fie totul bine.
Apropo de semne si miscari, eu tot batuta in cap sunt, nu reusesc sa ii disting miscarile... desi seara este o forfota in burta de numa numa.

Citeam ieri pe site cat e bb in saptamana 23... 30 cm si aproape 500g!!! eu tot il cautam pe sub buric, pana a ras al meu de mine, pai e ditamai golanul de acuma! Doamne ajuta sa creasca toate piersicutele "in grafic".

Fetelor, eu am avut o noapte cam nasoala, am dormit separat ca ma chinuie tare durerile de solduri si inghinale, o fi simfiza aia de care am citit, oricum se intensifica, intoarcerea de pe o parte pe alta e un chin. Nu stiu ce sa mai fac! Partea buna e ca ma scuteste de , da' in curand cred ca l-as prefera, durerilor astora...

Hai ca ma apuc sa ma fac ca muncesc.
Va pup!

22 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,
Revin si eu dupa o zi de intarziere , nu am avut chef de nimic ieri , am o stare agitata cam nasoala , nu am nimic de raportat , fac gogosi , vreti si voi ?
Eu mai analizez site-uri de carucioare si patuturi , m-am uitat prin magazine si nu mi-a placut nimic ... daca vreti sa analizati http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-6893/carucior-ballerina-retro/
Am momente cand imi doresc sa-l simt pe bebe mai tare , mai in forta , ca cica are 25 cm si tocmai pe 13 martie ma duc la morfofetala , mi se pare o vesnicie .
Fleur iti spun sincer ca te invidiez ca pleci in concediu.

20+

Mergi la inceput

Laura, o fi astenia de primavara? Sa iesi cat mai repede din starea asta . Vreau si eu gogosi, desi nu am voie...cred ca vrea bb .

Vad ca toate ma invidiati cu concediul, problema e ca , aici, iarna e atat de lunga (cateodata mai e zapada pana la inceputul lui mai), incat foarte multa lume isi ia macar o saptamana iarna in Sud, sudul insemnand Caraibe, Mexic sau Florida, situate relativ aproape (3-4 ore de zbor). E un lucru obisnuit, nicidecum un moft sau un lux, asa, daca vreti, pentru prevenirea depresiei sau "burn-out" (epuizare profesionala), foarte frecvente pe aceste meleaguri. Perioada foarte populara de mers este in timpul vacantei scolare din martie, de aceea acum mergem si noi, avand una bucata sot student.
Asa ca, nimic special, si nu vom sta la 4 stele, ci la 3. Pana la urma nu hotelul conteaza, ci soarele, oceanul...si sa fie curat si igienic, sa nu ne imbolnavim.
Caraibele, pentru cele care au o imagine idilica, sunt formate din tari de lumea a 3 a, foarte sarace... turismul principala sursa de venit...cand iesi din resort te sperii...dar oamenii, cel putin in Cuba, sunt draguti si saritori. Inchipuiti-va Ro lui Ceausescu dar de 10 ori mai saraca si cu putine resurse naturale...
Hai ca v-am impuiat capul cu buletinul meu de calatorie. Ma scot acum pt o saptamana, ca de joia asta pana vinerea cealalta (9 martie)nu cred ca mai pot intra (nu voi lua laptopul cu mine, iar in Cuba internetul - contra cost la hotel - merge foarte greu).

22 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fleur, daca nu mai apuc, iti urez de acum o vacanta minunta. Ai grija de tine si de bebe si nu te stresa prea tare.
E frumos ce zici tu ca vacanta din martie e ceva normal, sa mai scapati de iarna si de stres. Ar fi frumos daca si in Romania lumea si-ar permite o saptamana de evadare. Noi in familie abia abia ne permitem un concediu pe an, si ala mai cu compromisuri, si cred ca de aia te invidiez. Poate cu bebe o sa reusim sa plecam mai mult (cand mai creste) sa ii aratam si lui locuri noi.
Sa ne dai un semn de viata cand revii si mai ales sa aduci rezultate bune si de la eco din 9 (parca atunci ai zis ca ai).
Laura, nu te agita de pe acum ca ai timp dupa ce vine bebe. Daca tot ai intrebat cine vrea gogosi, ma inscriu si eu.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

si eu vreau gogosi, Laura, mi-ai facut pofta si eu nu am drojdie ca sa fac :( o sa ma consolez cu niste feliute de salam de biscuiti, ma duc acusica sa verific cum a iesit va dau si voua, daca vreti. la noi acasa e mai tot timpul asa ceva, e dulcele preferat al sotiorului mei (deh, nostalgii din copilarie).
imi place foarte mult carutul la care te uiti tu, Laura, asa ceva vreau si eu - inalt si cu roti mari (nu neaparat asa mari, dar asta pare sa aiba un design frumos). abia astept sa inceapa targurile de bebe, sa ne plimbam burticile pe acolo sa vedem produsele astea si live, ca numai pe internet nu iti dai seama cum trebuie de ele.
Fleur, e foarte frumos ca plecati in vacanta. Sa nu uiti numarul doctorului si sa ai o asigurare buna, ca nu stiu cum e cu spitalele prin tarile acelea (in europa daca te duci cu o asigurare sunt de multe ori destul de nesimtiti). Noi nu stiu daca o sa mergem in vreo vacanta pana se naste bb, poate o iesire de o saptamana undeva cand se mai incalzeste.

15+ Mihai

Mergi la inceput

Muraturica, multumesc de urari , si voua va urez o saptamana 1-8-9 martie de vis!
Imi amintesc cu nostalgie de perioada asta in tara, eram profesoara si de 1 martie veneam de la scoala decorata cu zeci de martisoare, iar de 8 martie cu galeti de flori. Mirosul freziilor il simt inca, aici nu sunt, doar pe coasta de vest (Vancouver). Intre, pe 5, e ziua mea, o zi speciala acolo, aici nu mai inseamna mare lucru... Au fost ani in care elevii la care eram diriginta imi faceau surpriza si veneau acasa la mine sa sarbatorim... Pe 9 martie faceam "sfintisori" cu miere si nuca, chiar, se mai fac?

Va pup, sa primiti martisoarele cele mai frumoase, si sa ma iertati ca am dat-o in amintiri si lacrimogene!

22 + X Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Iuli , imi aduce aminte de carucioarele copilariei si este f eftin la Inglessina este 60 mil ... bine imi inchipui si alta calitate si 3 piese
Fleur cred ca intotdeauna cand esti departe traiesti totul cu alta nostalgie , da se fac Sfintisori si sunt tare buni

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Vreau si eu gogosi si Salam de biscuiti. Iuli Pune si tu reteta. Fleur, sa te intorci sanatoasa , o sa ne fie dor de tine.

Ada

Mergi la inceput