Piersicute de iulie august (20)
Raspunsuri - Pagina 3
roxypuy spune:
ioana ce funny esti! m-ai facut sa rad!
si eu eram destul de horny in primele sapt in ciuda starilor de rau si tot asa aveam vise "umede"
dar acum mi-a trecut din pacate
parca sa zic k mai degraba as presta dimi, dar poate in w/e k in cursul sapt abia trag de mine sa plec la serv
nici al meu nu pare sa aibe amanta...poate o fi revenit si el la manutza
habar n-am, dar de cate ori il intreb cum poate sa reziste atata fara sex imi zice k sunt cu capul si k nu e un capat de tara pt el...cred k a facut prea mult sex in tinerete si acum e satul ![]()
sau o avea vreo retinere ceva din cauza bebelinei...sa nu se intample ceva...o fi pt barbati un feeling ciudat...nu stiu ce o fi in capul lui...
Roxy
18+ 
muraturica spune:
Iuli, parca a dat Ada cafeaua de dim. Stai cumintica in pat ca nu mai e asa mult pana la eco. Eu am abia pe 12.
Mygirl, felicitari pt baietel.
Ioana, ma distreaza abordarea ta privind relatia cu sotul. 

. Tot e bine ca nu pare sa aiba amanta. Lasa ca o sa intrati voi in normal. ![]()
Noi nu avem interdictii, dar eu nu am chef si sotul pare usor speriat de prezenta lui bebe si nu insista. Probabil daca am fi avut interdictie ne-ar fi trebuit....ca asa e mereu....
14+
IIuli spune:
buna, fetelor,
ce faceti? cum de nu a dat nimeni cafea astazi? eu, daca m-am lasat, beau doar virtual cand va citesc pe voi dimineata.
eu am stat astazi acasa, pentru ca ieri am exagerat (am stat mai bine de 12 ore la birou) si m-a durut burtica aproape toata ziua si nici azi nu mi-a trecut - ma doare deja de cateva zile bune, ca si in weekend m-a durut. pe voi va mai doare?
am zis ca o sa stau toata ziua in pat, dar de dimineata m-am trezit in bucatarie facand salam de biscuiti si macaroane cu branza (sarata). in fine, le-am terminat repede si acum stau in varful patului si incerc sa lucrez. sincer insa, ma gandesc numai la
![]()
of, am inceput sa numar zilele pana la eco, am abia de 7 martie. nu am mai vazut pe
de o luna!! mi-e asa de dor sa il vad si am asa mari emotii, sper sa fie totul bine acolo.
si sa aveti o zi frumoasa, mai e un pic si vine primavara!
15+
Mihai
Daconst spune:
Am primit rezultatele de la amnio si am intrat sa va dau si voua vestea:sunt toate ok si vom avea sigur,sigur un baietel.![]()
Pun caruciorul ca nu mai am sanse sa se schimbe culoarea.
La fel ma bucur si eu ca am tot ce-mi trebuie si fi-miu e super incintat.
Ioana,la noi nu costa nimic amnio daca esti peste 35 de ani.
Am terminat geamurile si fug cu copilul la dr.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
19 sapt
muraturica spune:
Daconst felicitari !!!!!!!!!![]()
Ma bucur mult pentru tine. Multa sanatate in continuare. ![]()
14+
IIuli spune:
MyGirl, felicitari pentru carut.
Daconst, ma bucur mult de rezultatul bun. Mai asteptam si de la celelalte fete si ne linistim. Doamne ajuta.
Muraturica, asa e si la noi. Nu avem interdictie, dar avem senzatia ca .. nu stiu, parca mai e cineva in incapere si se uita la noi 
15+
Mihai
adarev spune:
Si acum pe rand. Ioana, m-am distrat de minune cu postarea ta. Asa o fi si al meu. Vad ca tel.nu suna, ce o face la serviciu e partea a doua. Vorba lui Roxy, o fi facut prea mult la tinerete. Al meu zice de fiecare data, ca eu il vad pe el ca cel mai afemeiat. Mie-mi spune?Ioana, nu m-a durut burta. Am luat no-spa forte ca sa mi-a dat si mi-a zis sa iau 3 pe zi, fara sa astept sa ma doara. Dana. ma bucur ptr.rezultate, gata te-ai linistit. Mygirl bravo ptr. baietel. Porumbita te-am vazut. Esti o draguta si copilul tau la fel. Aruba, clar ai o balerina.Iuli, si pe mine ma mai doare burta, dar asa parca pe sub ea.
Ada