Piersicute de iulie august (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Niccostea, si eu tot asa calculez.
Pentru raceala poti lua paracetamol si mult ceai cu lamaie. Dar pana nu isi face de cap, nu prea ai ce face.
Eu de obicei nu iau nimic de raceala doar daca fac febra peste 39 sau ma doare capul foarte rau. Sa iti revii cat mai repede.

[url=http://www.pregnancy-duedate.com/]www.pregnancy-duedate.com/tickers/h9mdjurztx5uvruz.png" border="0">[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Delia, la multi ani pt Jane. Distractie placuta.
Nicco, sa te faci bine si sa vi cu vesti bune de la eco.
Ada, inveseleste-te ca vine weekendul.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza26 spune:

Neatza dragele mele, va multumesc din suflet pentru incurajari si pentru sfaturi
Adevarul este ca multi mi-au spus ca mai conteaza si psihicul iar din nefericire eu intotdeauna am fost mai prapastioasa, oricum sper sa-mi ajute Dumnezeu
Aseara am primit si rezultatul de la triplutest care este in regula.Acum ramane decat treaba cu absorbtia sau eliminarea hematomului.
Oricum mai am o saptamana de concediu dupa care va trebui sa merg si la scoala;sunt putin trista pentru ca am renuntat la grad dar doamna inspectoare m-a incurajat spunandu-mi ca mai am timp important e sa fiu bine.
Va pup dulce pe toate,bafta celor care merg la amniocenteza si apropo si eu calculez tot dupa calendarul postat de Daconst
O zi frumoasa si usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

delia =la multi ani fetitei tale sa creasca mare si sanatoasa
mergeti doar cu ea la mall?baietii nu se supara?

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Delia la multi ani pentru micuta.
Eu am intrat sa ma plang bineinteles..am fost la medicul de familie astazi si ma cantarit mai bine nu ma mai duceam..am constatat cu surprindere ca am luat 7 kilograme si sunt abia in sapt 18 maine implinesc 19 ...deci ma fac cat un munte mai micut . Totusi ma consoluz cu gandul ca fiind subnutrita inainte acum am doar 53 chiar daca atunci cand am auzit 7 kg era sa ma adun de pe jos. Bebe a meu e miscacios tare si dupa ce intrebari mi-a pus medicul de familie constat ca e si cumintel foc si nu face rau lu mami lui.
Zilele astea ma programez pentru morfofetala de trim 2. Oare cum e mai bine sa ma programez: eu schimb saptamana sambata si tot intr-o sambata o sa imi fac si programarea dar ma intreb oare e mai bine sa ma prog. in sambata cand implinesc 23 de sapt nu?
Mai citesc din urma...aaa La multi ani Laura (scuze intarzierea).
Abia astept sa se termine si ziua de astazi ca maine sunt libera intr-un final..nu am mai avut un liber de 2 sapt de asta am fost asa de tacuta.
Va pop fetelor

Beatrice 17 + cu 80 %

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Delia , pentru Jane , nu pot sa cred ca ai 3 "pestisori " , ce frumos , sa aveti o zi frumoasa astazi
Fleur , ce bine o fi in Caraibe ... te asteptam cu vesti... ... ce bine o fi la soare .
Zizou , si eu m-am plictisit acasa dar ce sa facem , mai avem un pic
Ada , stai linistita nu te enerva , incepe weekendul
Fetelor , ce faceti bun de papa pentru weekend ?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Am si eu o intrebare, poate stie cineva sa imi spuna ce se intampla daca in timpul concediului de crestere a copilului femeia este disponibilizata de angajator, mai primeste indemnizatia?

In alta ordine de idei, ce o fi cu Balanta, a disparut de la o vreme, stiti ceva de ea?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Beatrice , nu te speria de Kg ca ai plecat la drum cu foarte putine , asa ca 7 kg chiar nu mi se par multe , bine ca bebe este activ... ca are timp si mami sa tot slabeasca dupa ce naste
Morfologia eu cred ca este foarte bine sa o faci la 23 sapt , asa am vrut si eu dar m-a programat la 22 sapt , cica la 23/24 sapt se vad camarutele la inima mult mai bine .
Sa ai un sfarsit de saptamana frumos , daca tot nu ai mai avut timp libere .

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna burtici
Delia, la multi ani pentru Jane si distractie placuta.
Aruba pe perioada cat esti in concediu de crestere copil ai contractul suspendat deci angajatorul nu te poate concedia.
Noi suntem bie, marti mergem la control poate ne spune si noua ce este bebe, sper sa se arate.
Va pup.

mami de robert 20.10.2010 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Mihaela, eu citisem in lege ca angajatorul risca amenda de 10.000 lei daca te concediaza, ceea ce inseamna ca are posibilitatea sa o faca, altfel nu se fixa o amenda pt asta. Era doar o curiozitate.

18+

Mergi la inceput