Piersicute de iulie august (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Dana, ce vrei sa cumperi?Fetele, in rest sunteti ok?Ali, l-am sunat pe Rotaru si mi-a spus rh repetat in sapt.28

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Freedelia,eu calculez asa saptamanile:
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm

Ieri am implinit 19 saptamani deci sunt in a 20 a saptamana.Si tu esti cu 10 zile inaintea mea deci esti in saptamana 22a,adica ai intrat in ea.Ma intelegi?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

20 sapt

Data care e in tabel ce reprezinta, inceputul sau sfarsitul saptamanii?
Dupa mine, prima saptamana incepe cu prima zi a ultimei menstruatii.

Eu mi-am pus www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">ticker la semnatura ca sa nu ma incurc

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ada mersi

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Neatza!

Se vede ca e vreme frumoasa,nu mai avem timp de scris.
Ieri am stat mai mult pe afara ca a fost asa cald si frumos...mai mare dragul.

Freedelia,eu calculez asa saptamanile:
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm

Ieri am implinit 19 saptamani deci sunt in a 20 a saptamana.Si tu esti cu 10 zile inaintea mea deci esti in saptamana 22a,adica ai intrat in ea.Ma intelegi?

Azi pleaca mama,trebuie sa o duc la autocar si apoi aprogram de shopping.

Va pup si ne auzim mai pe seara.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

20 sapt

Dana, acest tip de calcul se poate aplica NUMAI la fetele care au avut menstruatie regulata la 28 zile si ovulatia in ziua 14. Pentru celelalte, intre care si eu, care am avut ciclul neregulat (oriunde intre 30 si 45 zile) si ovulatie tarzie, in ziua 18-19 probabil e mult mai corect sa calculam saptamanile asa:

http://www.bbc.co.uk/health/tools/pregnancy_calendar/

Cu siguranta de-aia apar diferente intre saptamani, pt ca nu toata lumea are ciclul regulat. Eu desi am UM 20 oct 2011, am DPN cu 5 zile mai tarziu decat normal, pe 31 iulie 2012, (lucru confirmat si de ecografii ) pt ca am ramas insarcinata cu 5 zile mai tarziu decat o fata care poate are acelasi UM dar a ovulat in ziua 14 si a ramas atunci.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Am f#259;cut anestezie epidurala, nu am avut timp de control preanestezic pentru ca mie mi s-a declan#537;at nasterea, aveam contractii cand am ajuns la spital si acestea s-au intensificat in cāteva ore; anestezista a fost o tipa super ok, nu am sim#539;it absolut nimic si dup#259; opera#539;ie am r#259;mas cu un cateter in care īmi f#259;ceau calmante si a fost foarte ok pentru durerile de dup#259;;

Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Da, prima saptamana incepe cu prima zi a UM, dar in prima zi a UM nu ai o saptamana, ai zero saptamani, abia in prima zi a celei de-a doua saptamani ai o saptamana.

Dana, eu nu sunt in saptamana 22, sunt in saptamana 21, am 20 de saptamani si ceva acum, si dpn pe 15 iulie, de aia nu pricep cum esti tu cam la fel ca mine si ai dpn cu 2 saptamani dupa mine. Eu abia peste 3 zile implinesc 21 de saptamani si intru in saptamana 22.

Ei, in fine, nu e asa important, putine vor naste exact la DPN. Eu una, fiind la a 4-a cezariana, voi naste cu cel putin o saptamana mai devreme. Sa vedem mai intai unde o sa nasc...

Il astept pe Coleman de la serviciu sa iesim cu Jane la mall. Vrem sa petrecem cateva ore doar cu ea, de ziua ei. Sa mergem vreo ora la un loc de joaca, apoi la Toys R Us sa ii luam o papusa care i-o placea si apoi la inghetata. Azi cand adormea de pranz ma uitam la ea si imi aminteam primele zile... Ce repede au trecut... Imi e tare ciuda ca nu ma pot niciodata bucura de sarcini, ca ma simt asa rau, pentru ca mereu dupa ce nasc imi amintesc cu nostalgie cum numaram saptamanile... Din pacate acum abia ma tarai de colo-colo si abia astept sa nasc ca sa pot fi activa din nou.

Hai ca va las, ca am scris o gramada...

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Delia, La multi ani pentru Jane!
Cam multa liniste pe aici, nu prea sunte-ti vorbarete o fi din cauza asteniei de primavara.

Eu m-am plictisit ingrozitor acasa dar nici afara nu imi vine sa ies.

http://www.pregnancy-duedate.com/tickers/h9mdjurz0kgrcw1r.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Delia, eu am UM 09.10.2011 si DPN cronologic 15.07.2012. DPN-ul ecografic se modifica de la o ecografie la alta, in functie de media masuratorilor (lungime totala, lungime femur, etc), asa ca prefer sa nu-l iau in seama.
Momentan am 20 sapt si cateva zile, iar pe 4 martie o sa fac 21 de saptamani. Cam asa le calculez eu.
Ziceati voi ca depinde de data la care ai ovulat... nu stiu in ce masura conteaza, daca ne referim strict la UM si calculam DPN-ul la fix 40 de sapt dupa UM. BB-le meu de ex e conceput in ziua a 21-a, desi aveam menstruatie la 30 / 31 de zile (deci teoretic nu aveam cum sa ovulez la 21 de zile...).

Fetelor, voi ce luati pentru raceala? eu am luat pana acum Paragrippe in ideea ca e homeopat si nu are ce rau sa faca (imi trecea raceala si inainte de sarcina cu el), insa am descoperit azi ca pe prospect scrie ca se recomanda a se evita administrarea la gravide . Stodal, oscilococcinum si Vit C - sunt cam apa de ploaie si incep incet-incet sa nu ma mai tin pe picioare.
Sper sa-mi revin pana luni, ca avem morfologia fetala si abia astept sa-l vad pe BB

20+
MTHFR - A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Nu cred ca vremea buna ne tine de la scris, Daconst. Din contra, la mine e asa urat. O fi astenia, vorba lui Zizou.
M-ati confuzat cu totul cu nr de saptamani. Mie mi se pare logic cum spune Danconst. De fapt, cum calculeaza site-ul acela. Nu intelg de ce ar fi diferit nr. de sapt in functie de regularitatea menstruatiei. Pana la urma varsta gestationala se calculeaza de la UM. Varsta ecografica cred eu ca poate sa difere si sa fie mai mica la cele care au conceput mai tazriu de 14 zile. Poate ma insel....
In fine, saptamanile mele sunt calculate de la UM, dupa cum zice siteul lui Daconst si nu aveam cicluri regulate. Am vazut ca si dr. mea tot asa calculeaza varsta gestationala. Cea ecografica...la mine e mai mica desi nu inteleg de ce ca eu am conceput la mai putin de 14 zile dupa UM.
V-am zapacit si eu mai mult probabil. Scuze.
Ma intorc la treaba, ne citim mai tarziu.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Delia, La multi Ani ptr. Jane.Ai dreptate, cand ii vezi ce repede cresc.Asta-i viata pana la urma. Zizou , ai dreptate, eu cred ca sunt asa din cauza asteniei. oricum sunt la serviciu mi le-am luat si peste nas ca nu citesc o lege , care avea legatura cu lucrarea. Zici ca sunt la gradinita. Iar, pe deasupra nu am chef de nimic.Ma mai injecta si cumnata-mea cu ceva, asa ca sunt varza.

Ada

Mergi la inceput