Piersicute de iulie august (20)
Raspunsuri - Pagina 14
paulici_bebe spune:
Neatza fetelor!Nu prea am mai putut intra de mult timp din pacate,dar de azi am intrat in concediu din fericire si voi putea sa intru mai des
Aria-DPN:25 iunie 2012
adarev spune:
Muraturica, multumim de cafea.Eu sunt la serviciu si sefa mea are draci, urla pe aici. Abia astep sa-mi deschid biroul meu.Mai am luna asta de suportat.E si in varsta, dar m-am saturat si eu de urlete. Ocsanica tu ai nascut cu dr.Rotaru?ai facut cezariana, vreau si eu amanunte.Va pup pe toate.
Ada
michelle1981 spune:
Neata burtici
Ieri am facut supa de linte, multumesc Viairo, a avut succes rasunator, a mancat pitica 2 portii
Valy - bafta multa.. eu zic ca e totul bine
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+ cu
ocsanica80 spune:
Da Ada, am n#259;scut cu Rotaru si am f#259;cut cezariana, ī#539;i pot r#259;spunde la tot ce vrei sa #537;tii, mie una mi-a pl#259;cut ca de#537;i se stia ca fac cezariana a a#537;teptat cu ea pana aproape de termenul final, adic#259; vinerea f#259;ceam 40 saptamāni si am n#259;scut miercurea diminea#539;a la 4 cand au īnceput contractiile, eu eram innebunita de ideea ca nu vreau sa fie scos bebe mai devreme ca auzisem tot felul de povesti;
Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 17+
roxypuy spune:
hello burtici!
muraturik - multumim de cafelutza poate ar fi bine sa ceri parerea dr legat alergia asta...si eu patesc ceva asemanator de la prea mult kiwi si uneori de la vinete, dar nu f deranjant. din cate stiu de la mami mea se cheama stomatita si exista si ceva tratam, insa nu stiu ce poti lua acum in sarcina...cel mai bine vb cu dr si vezi ce zice.
alexutza - si fina mea a avut un hematom si s-a retras in urma repaosului si tratam cu utrogestan asa ca stai lini k o sa fie bine. in ceea ce priveste varsta sarcinii - ciudat calcul...eu am DPN 28.07 si maine fac 19 sapt...deci nu prea vad cum ai tu 15 sapt...
valy - stai lini k o sa fie bine
la mine la serv e o zi linistita azi - suntem bossless, e si ziua unei colege deci party la pranz aseara a nascut colega mea o fetitza superba cel mai frumos martisor abia astept sa vb cu ea sa-mi dea detalii. micutza mea e din ce in ce mai activa, mai mult seara da din piciorushe, mai ales cand ii aude vocea lui tati
pup si sa aveti o zi super!
Roxy
18+
freedelia spune:
Mai, eu nu pricep cum va calculati voimnr de saptamani si pace.
Eu am DPN pe 15 iulie, asta inseamna UM pe 10 Octombrie.
Deci, din 10 Oct incep sa se numere saptamanile. Pe 17 oct am o saptamana, pe 24 oct 2 saptamani, pe 31 oct 3 saptamani si asa mai departe. Numaramd saptamana cu saptamana, pe 5 Martie voi avea 21 de saptamani. Deci acum am 20+ saptamani.
Ei, cum atunci cateva dintre voi (scue, nu retin nume) care aveti DPN la sfarsitul lui iulie, deci cu 2 saptamani dupa mine, aveti acum 20 de saptamani???
Gresesc eu? Gresiti voi? Parca Dana din Germania a scris... Sau sunt mai multe moduri de a calcula/numara saptamanile?
Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Daconst spune:
Neatza!
Se vede ca e vreme frumoasa,nu mai avem timp de scris.
Ieri am stat mai mult pe afara ca a fost asa cald si frumos...mai mare dragul.
Freedelia,eu calculez asa saptamanile:
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm
Ieri am implinit 19 saptamani deci sunt in a 20 a saptamana.Si tu esti cu 10 zile inaintea mea deci esti in saptamana 22a,adica ai intrat in ea.Ma intelegi?
Azi pleaca mama,trebuie sa o duc la autocar si apoi aprogram de shopping.
Va pup si ne auzim mai pe seara.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
20 sapt
adarev spune:
yupi, am scapat.Ocsanica si ce anestezie ti-a facut? Au facut control preanestezic inainte? Ti-a fost rau in timpul operatiei? Eu, pe Tudor l-am nascut cu anestezie generala.Si, chiar nu stiu cum va fia acum.
Ada