Piersicute de iulie august (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

multumesc pt gandurile voastre bune.
am in plan si alt medic pt ecografie,sa cer alta parere.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+16 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

mai, fetelor, ce se intampla?Alexuta, stai in pat. Bine ca ai trecut peste ce a fost mai greu.Ai vazut ca si Dana a avut hematom. Valy, mai mergi la undoctor. Eu as merge la Herghelegiu.Sa ne anunti ce ai facut.Eu nu am nicio veste de raportat. Toata ziua la serviciu, apoi acasa cu lectii si mai trebuie sa si gatesc. Nici eu nu mai stiu ce.Sunt rupta de oboseala.Ce bine o fi de Fleur pe acolo.Voi ce mai faceti. Cand se face morfo de trimestrul 2?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

morfologia fetala pt trim 2 se face intre 18-24 sapt!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

La multi ani, fetelor, si o primavara frumoasa va doresc!

valy, multa sanatate; sa vii cu rezultate bune de la urm eco si sa fie doar o sperietura trecatoare; poate e prea devreme pt un diagnostic clar

alexutza, si eu am avut un hematom in sapt.7-9 si l-am eliminat prin sangerare, am luat duphaston pe langa utrogestan si am stat la pat, acum sunt ok; multa sanatate iti doresc, sa scapi cat mai repede de el sau sa nu-ti faca probleme

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

salut fetele, o primavara frumosa si plina de flori

la noi ninge macar nu e prea frig, sper ca se topeste repede. m-am saturat de paltoane, vreau rochite

Valy si eu zic ca e f devreme sa se vada ceva la inima. am mai zis eu, nu acum la 16 saptamini se pot vedea defecte importante. in plus, mie mi se pare f ciudat cum se dau cu parerea acolo ginecologii in privinta inimii. aici cind e vreo suspiciune se merge automat la un cardiolog specializat in cardiologie pediatrica ca sa interpreteze o echo.

va pup, s-a dus pauza

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fetelor, ce linistite sunteti azi.
Sper ca ati primit martisoare frumoase.
Nu stiu daca a mai patit cineva, dar in ultima vreme aprape orice mananc imi irita limba si interiorul gurii. E destul de deranjant si inainte nu pateam asa decat daca mancam kiwi sau vinete. Plus ca stranut des si imi tot curge nasul. Nu am facut legatura pana nu m-a intrebat o colega ce am, daca mi s-au activat ceva alergii in sarcina. Mi se pare cam ciudat.
Va doresc la toate noapte buna si sa ne citim cun bine maine.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Si eu patesc la fel, muraturica. In plus eu tot timpul am un gust neplacut in gura dupa ce mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata. Dau eu cafeaua azi ca vad ca nu sunteti prin zona.
Va astept cu cafeaua calda.
Zizou, ma bucur ca nu sunt singura, incepuse deja sa mi se para foarte ciudat.
Sa aveti o zi frumoasa.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Neata, MUraturica mul#539;u de cafea , vroiam sa urez si eu o prim#259;vara minunata si plin#259; de bucurii si s#259;n#259;tate; nu am mai apucat iar sa intru de cāteva zile, dar am citit tot, mar#539;i am f#259;cut si eu triplutestul si analizele la Fundeni, a#537;tepta rezultatele acum;
Ada vroiam sa ī#539;i spun ca dr. Rotaru este un super medic, dar este si foarte precaut probabil asta este motivul pentru care #539;i-a spus sa faci amnio; eu una am urmat exact tot ce mi-a spus si la sarcina trecut#259; si acum, cu toate ca triplutestul de exemplu mi se pare un pic inutil, dar pun si problema ca daca nu l-as face as fi maxim de stresata ca nu l-am f#259;cut;
si o zi buna

Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Neata, MUraturica mul#539;u de cafea , vroiam sa urez si eu o prim#259;vara minunata si plin#259; de bucurii si s#259;n#259;tate; nu am mai apucat iar sa intru de cāteva zile, dar am citit tot, mar#539;i am f#259;cut si eu triplutestul si analizele la Fundeni, a#537;tepta rezultatele acum;
Ada vroiam sa ī#539;i spun ca dr. Rotaru este un super medic, dar este si foarte precaut probabil asta este motivul pentru care #539;i-a spus sa faci amnio; eu una am urmat exact tot ce mi-a spus si la sarcina trecut#259; si acum, cu toate ca triplutestul de exemplu mi se pare un pic inutil, dar pun si problema ca daca nu l-as face as fi maxim de stresata ca nu l-am f#259;cut;
si o zi buna

Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 17+

Mergi la inceput