Piersicute de iulie august (20)
Raspunsuri - Pagina 12
alexutza26 spune:
O primavara frumoasa va doresc si eu viitoare mamici de piersicute
Eu acum sunt in repaus si stres total dupa o amenintare de avort cu sangerare si 1 saptamana aproximativ de spitalizare dupa care am ramas cu un hematom
.
Sarcina este de aproape 15 saptamani iar marti mergand la Bucuresti la dr. Iosup pentru a face morfologia fetala mi s-a spus ca am o fetita vioaie foc lucru care m-a bucurat enorm pentru ca asta imi doresc dar m-a facut sa tremur si mai rau din cauza hematomului.
V-as ruga daca aveti cunostinte care au trecut prin asa ceva sa imi povestiti pentru ca sunt foarte speriata.
Sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa se rezolve
DPN 25.07.2012
Laura32 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IIuli fetelor, vreau sa va spun ca nu imi vine sa cred ca am intrat in 16 saptamani. am asa un moment din asta de emotie maxima, ma rog sa fie totul bine si vreau sa spun ca nu imi vine sa cred ce repede trece timpul! parca ieri faceam testul norocos doamne ajuta, dragelor ![]() 16+ Mihai |
Asa este Iuli , cand privesti in urma ... timpul a trecut repede , cand privesti inainte ... ti se pare ca ai tot timpul din lume ...

20+
Alina_29 spune:
La multi ani mamici si gravidute! va doresc o primavara frumoasa,calduroasa care sa ne aduca numai bucurii:aveti si din partea mea un buchet de ghiocei si un martisor
va pup si aveti grija de voi...
valy27 spune:
buna mamicilor.va doresc o primavara frumoasa-fara griji.
eu deja nu mai tin pasul cu voi.
trecem printr-o perioada mai stresanta.am vazut la eco-o sa avem o fetita-dar mai merg saptamana viitoare ca n-a vazut ceva bine la inimioara.
va mai spun sapt viitaore ce am facut.
probabil ca sunt si eu o candidata la amniocenteza.nu mi-e teama de ea,ci de rezultat.
n-avem ce face:decat sa ne rugam.
va pupicesc pe toate

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+16 sapt, doamne ajuta in continuare.
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui ARUBA Fetelor, eram curioasa la cate din voi prezicerea sexului copilului dupa calendarul chinezesc se aplica corect? La mine e invers :)) http://www.reclamamascataatentie/calculatoare/afla-sexul-copilului-dupa-calendarul-chinezesc.html Edit: nu ma lasa sa pun link, il gasiti pe google "caledar chinezesc sarcina" 18+ Ana Grace |
Si la mine e invers
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si
22+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
muraturica spune:
Fetelor, sa speram ca primavara va veni cu vesti bune pt toate.
Alexutza, daca bine imi aduc aminte chiar la noi in odisee sunt fete care au avut hematoame. Citeste din urma si poate te mai ajuta ele cu informatii suplimentare.
Valy, te asteptam de la eco cu vesti bune si iti tinem pumnii.
O zi frumoasa tuturor.
15+
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui alexutza26 Eu acum sunt in repaus si stres total dupa o amenintare de avort cu sangerare si 1 saptamana aproximativ de spitalizare dupa care am ramas cu un hematom .DPN 25.07.2012 ![]() |
Eu zic sa te linistesti si sa stai cuminte in patut, sa urmezi sfatul doctorului tau si in final o vei tine in brate pe micuta comoara !

R_ocsy , mami de
22+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui valy27 trecem printr-o perioada mai stresanta.am vazut la eco-o sa avem o fetita-dar mai merg saptamana viitoare ca n-a vazut ceva bine la inimioara. va mai spun sapt viitaore ce am facut. probabil ca sunt si eu o candidata la amniocenteza.nu mi-e teama de ea,ci de rezultat. n-avem ce face:decat sa ne rugam. va pupicesc pe toate ![]() ![]() ![]() _ fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi. MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT. +16 sapt, doamne ajuta in continuare. |

si
pentru un rezultat bun la urmatoarea ecografie .R_ocsy , mami de
22+

Daconst spune:
Alexutza,eu am avut hematom si am sangerat 2 luni,asa ca nu te nelinisti.Eu trebuia sa stau in pat mereu si chiar n-am stat decit o zi da alta ba.acum sunt bine-mersi si chiar amenergie cit pentru doi.
Auzi eu am DPN-ul in 27.o7 dar am intrat in saptamana a 20,tie cine ti-a calculat asa?
Valy,Doamne ajuta sa fie bine,iar amnio sa fie singura problema.Poate n-ar fi rau sa mai ceri si tu o alta parere ca cine stie.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
20 sapt

Mihai