Piersicute de iulie august (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Aruba, teoretric mai primesti pt ca se acorda in baza veniturile din ultimele 12 luni. Veniturile viitoare nu au nimic de a face.
Exista si posibilitatea ca firma sau institutia angajatoare sa se desfiinteze intre timp. Asta e cazul nasei mele si ea a mai primit indeminizatie desi era clar ca angajatorul nu o poate lua inapoi, nemaiexistand.
Chiar, balanta pe unde o fi?
Beatrice, nu iti fa probleme ca tu erai tare slabuta.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Eu intelesesem ca nu putem fi disponibilizate cat suntem in concediu de ingrijire si inca 6 luni dupa ce ne intoarcem la munca. Singura exceptie ar fi cazul in care firma intra in insolventa sau ti se desfiinteaza postul (in cazul din urma angajatorul fiind obligat sa iti ofere un alt post similar).
Oricum, indemnizatia mi se pare normal s-o primesti.

Balanta cred ca e la Viena, la morfologie.
Nici Dianami n-a mai intrat de mult. O fi bine?

La multi ani!!! pentru Jane si Laura!

20+
MTHFR - A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare burtici si piersicutze sa aveti o primavara calda si insorita si sa se coaca piersicutzele frumos in livada noastra
Revin si eu in zona, am fost miercuri si am facut amnio, acum asteptam cuminti rezultatele,intre timp mai adaugam si noi o piersicutza roz la numaratoare:))

Biribu cred ca iti ramsesem datoare cu un raspuns,acum suntem in "peach state":)
Delia la multi ani micutei!
Alexutza felicitari pentru rezultatele bune la teste si mult curaj in continuare.
Nicco sanatate multa si sper sa treaca raceala repejor.
Valy trimitem si noi numai ganduri bune, curaj
Fleur sper ca aveti o vreme super si profitati din plin de vacanta.

Cam asta imi amintesc acum din ce am citit, numai bine pentru toate burticile si mult soare.

Cami - mami de cirese de mai
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Mersi de lamuriri Laura.
Va pop fetelor
Weekend plscut la toate.

Beatrice 17 + cu 80 %

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ada, Daconst, merci de raspunsul cu amnio .
Sunt programata peste 3 saptamani dar intrebam din timp :-0))

Pe mine ma streseaza Balanta ca nu a mai intrat de foarte mult timp si a disparut asa fara nici un semn ....mie nu-mi place disparitia asta. Sper ca e totul bine!

Alexuta, si eu am avut hematom , am sangerat, am stat 10 zile in pat si sunt ok acum. Daca stai cuminte nu e problema.

Am facut ieri o ciorba de cartofi cu afumatuira si tarhonj inacrita cu zeama de varza murata, absolut delicioasa
si am bagat si niste pulpe la cuptor si am facut un orez cu legume. Bun Bun

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tiza Delia LA MULTI ANI pentru mezina ta care se sarbatoreste in aceeasi zi cu Dr SEUSS.
Eu am fost ieri la doctor...si am stat la cabinet degeaba 5 ore...caci doctorul avu o urgenta...si dupa ca am stat acolo de la 10 la 3...am plecat frumusel acasa...si am reprogamat intalnirea pt 8 MARTIE....macar de nu eram asa fleata sa stau 5 ore,dar deh...cabinetul fiind la efectiv 2 minute de mers pe jos....de spitalul la care e afiliat doctorul aveam impresia ca se poate intoarce in orice clipa ...crezui ca o fi acolo o intarziere de 1 sau hai....2 ore...Asa deci veni acasa plina de nervisori...pe motiv ca nu-mi vazui minunile...si m-am gandit cred ca o ora ce as fi putut eu face in cele 5 ore:dormit,aranjat prin casa,citit,scris la eseul care se cere terminat...,etc...pana si crosetatul suna bine,zau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

O primavara frumoasa si insorita (atat afara cat si in suflete) va doresc !!!

Si eu am de pe la inceputul trimestrului 2 episoade de stranut continuu si nas curgator. Colegii s-au obisnuit, le-am si zis sa nu imi mai spuna "sanatate" de fiecare data cand stranut. Unu la inceputul programului si unu la sfarsit e suficient.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Montarea bucatariei, partea a doua.
Primele 2 dulapuri ieri, azi urmatoarele doua. In ritmul asta pe la 15 martie o sa fie gata.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Mai, fetelor, seara de cosmar. A venit baiatul de la scoala, am mers cu el pana in piata,unde mi-a spus ca-l doare stomacul. Eu am zis ca -i trecator. No, si de aici a inceput sa vomite in jet, fara diaree dar cu crampe foarte puternice. I-am dat un no-spa si am fugit la budimex, aici plin in urgente, daca nu vii mort nu esti considerat urgenta. Ok, am plecat in Alexandrescu, am stat 3 ore pana si-a revenit singur ca la medic tot nu am intrat.Asa ca, m-a tinut al meu sa nu le fac vreun scandal si am venit acasa. Imi pare rau ca nu am chemat salvarea. Acum vad ca doarme. Eu trebuie sa ma apuc de curatenie. Am scos covoarele ca erau pline sa le ducem la curatat. Inca o data m-am lamurit de sistemul sanitar de aici. Nici nu stiu daca particularele, gen Regina Maria, Medlife au urgente la copii. Sper sa nu fie decat o indigestie, eu zic ca daca ar fi fost apendicita facea mai rau. Va pup pe toate

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mersi, fetelor, pentru urarile de ieri. Mi-e greu sa realizez ca micutza mea are 2 ani. E atat de scumpa, ne topim dupa ea, e o varsta minunata. Am mers la Toys R Us, s-o vedeti cum allerga si se jua ba cu o jucarie, ba cu alta, ne tragea de mana, ne striga sa venim dupa ea. A ales o papusa cu biberon, nu prea deosebita, dar s-a jucat cu ea toata seara, si cu Jodie, au hranit-o, au culcat-o...

Intreba cineva (Ali?) daca nu se supara ceilalti copii ca am mers doar cu ea la mall. Inca de cand aveam doar doi copii am instituit "only child time", cam o data pe luna, iesim numai cu unul din copii si facem ce vrea el timp de cateva ore. Cu John, de obicei, mergem la o sala de jocuri, au si jocuri electronice, si din astea gen aruncat mingi de basket intr-un cos, lovit popice, air hockey, fotbal din acela pe o masuta. Apoi mergem sa mancam unde vrea el si inapoi acasa. Alteori vrea la un magazin de carti, se uita la carti, citeste, ii si cumparam cateva carti inainte sa plecam. Cu Jodie, pana anul trecut stiam clar unde mergem, era un magazin Barbie cu 4 etaje (!!!) cu tot ce iti dadea prin cap legat de Barbie. In afara de o gramada de papusi si accesorii cu care te puteai juca, aveau alculatoare unde itiputeai desena propria papusa, ii alegeai parul, ochii, culoarea pielii, etc si hainele cu care se imbraca. Aa voiai sa o cmperi, ti-o faceau pe loc. Aveau un etaj cu haine Barbie si o scena unde le puteai purta ca la defilare, alt etaj era cu accesorii de genul rechizite, jucarii, tacamuri, asternuturi. Si la ultimul etaj era Barbie Cafe, unde iar aveau o gramada de papusi, sa te joci in timp ce asteptai mancarea, aveau ketchup roz, o gramada de chestii sale ia ochii fetitelor. Din pacate au dat faliment, ca lumea venea mai mult sa se joace decal sa cumpere. Acum mergem la patinoar, uneori vrea si ea la sala de jocuri. Incercam sa avem aceste iesiri cu fiecare cel putin o data pe luna. Asa ca nu se supara nimeni.

Azi am invitat cateva familii la cina -- pizza si tort, copiii sa se joace, Jane sa sufle in lumanari.

Ada -- sanatate baiatului tau. Chiar voiam sa te intreb citind inceputul mesajului de ce nu ai mers la privat, mai ales dupa ce ai vazut ce era la primul spital. Stie cineva daca exista urgente la spitalele private in Romania?

Delia -- 5(!!!) ore??? Ai muta rabdare... Eu plecam acasa si le ziceam sa ma sune cand se intoarce doctorul. Hai, ca maine putin pana pe 8 martie...

Zizou -- multa munca, noi probabil ne vom muta cand se mai incalzeste, prin mai si tot asta ma asteapta sipe mine...

Va pup fetelor si sa aveti un weekend frumos!

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput