LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)
Raspunsuri - Pagina 5
miereamara spune:
Cami, iti dai seama ca nu dansez de bucurie ca trebuie sa o las acolo.Deocamdata sunt multumita ca e doar o zi pe saptamana, se putea si mai rau.
Multa sanatate bolnaviorilor!
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
bpaula spune:
Buna dimineata!
La multi ani Carla!!! Sa fii fericita frumusete mica!
Eu sunt cam amarata dupa ce acum 2 zile a inceput cu febra Marius si e si la departate de noi acum face si bebe mic. Ma bucurasem macar ca cel mare nu ii da celui mic dar se pare ca nu pot face unul fara altul, desi sigur bolile nu au legatura ca Marius e plecat de multe zile.
Nu mai stiu cum sa ma port cu un copil asa mic si cu febra. Nici nu stiu ce are ca nu tuseste, nu are mucisori, doar este foarte agita.
Crisspy sanatate multa voua! Ma doare pe mine sufletul de cand tot vorbesti de bolile lor, nu stiu cum mai rezisti, nu ca ai avea de ales.
Miere intr-adevar e bine ca e doar o zi acum si apoi o sa mai fie si mancarea. Marius nu mi-a acceptat deloc biberonul pana dupa 8 luni, am fost cam legata de el dar macar nu mergeam la munca. E tare bine acum ca Bogdan primeste cate un biberon din cand in cand.
Leditia spune:
Paula,sanatate multa la copiilor.Si David e pe antibiotic de 3 zile,acum 2 zile nu putea sta in picioare,nu-si putea tine ochii deschisi,a stat mai mult lesinat pe noi,fara voce,vai de el..cu febra 40.Acum e vesel,se joaca,nu mai are febra,dar nah,inca nu ma pot bucura pana nu-i trece de tot.
anna-mama spune:
La multi ani, Carla!
Paula, sanatate multa, sa treaca repede boala! Te cred ca esti stresata, dar o sa treaca
Ledi, sanatate lui David, bine ca e mai bine!
Criss, cum mai e Andra? Sanatate multa!
Miere, eu ma tot uit la poze cu frumosii tai pe FB, sunt adorabili!
bpaula spune:
Sanatate multa si lui David!!!
Bogdan nu a mai facut febra peste zi dar se vedea clar ca il supara ceva, asa marait nu l-am mai vazut. Seara iar a crescut temperatura la 38.4. Abia astept ziua de maine sa il vada doctorita.
Somn usor!
Carmen_Marieta spune:
'Neata fetele,
Paula cum e Bogdan?
Miere eu tin dieta Montignac, imi prepar cate ceva separat, dar cam 90% mananc ceea ce gatesc si pt copii.
Spre exemplu meniul de azi e cam asa;
MD: baton cu mar si scortisora( facut de mine cu tarate si faina integrala)+ branza de vaci dietetica+ 2 lingurite gem de prune(fara zahar); o cafea
G: 15 migdale crude
P: ciorba de cocos+muschi de porc la gratar
G: 2 patratele cioco 85% cacao
C: salata de fructe( 2 mere,1 portocala, 1 kiwi)
Eu sunt happy ca am mese regulate si asa nu ma mai arunc in mancare , sambata am cam calcat stramb( mai sunt si abateri) important este sa revii la regim..
Oricum cantarul dimineata arata 70 KG, deci 10 kg date jos in fix 2 luni( am inceput pe 05.01.2012).
roxanaz spune:
neata dragelor
sanatate multa tuturor bolnaviorilor. imi pare tare rau cand aud de febre si muci si suparari.
Miere, sper ca se da incet incet Nadia pe brazda. mai aveti vreo luna pana la declicul de 6 luni
Criss, eu Zyrtec sub 1 an nu as da dar e fixul meu. ce zice Irina?
o zi usoara va doresc. si frumoasa!
crisspy spune:
'Neata,
Cu putina intarziere urez si eu mezinei noastre CARLA sa cresti mare si sanatoasa!
Paula sper ca e mai bine Marius azi. Bogdanel cum mai e?
Ledi sanatate multa lui David, Dzeule mare prin ce ati trecut si voi, sper ca e mai bine azi .
Carmen felicitari pentru kilogramele pierdute. La ce greutate vrei sa ajungi? Eu am 70kg acum, mi-ar placea sa scap de vreo 10kg, dar nu am nici vointa sa ma tin de un regim. Au grija copii de silueta mea .
Rox mersi frumos . Pe Irina nu am mai sunat-o, am fost sambata dimineata la Medlife la spitalul de pediatrie ca tot trebuia sa recoltez sange pt analize si a vazut-o si Dr. Marcu. Ea mi-a zis ca e OK Zyrtec-ul insa mi-a zis sa-i fac si Dexa injectabil, 0.6ml.
Nu mai zic ca atunci cand a auzit ca are numai 6kg la 6 luni a inceput sa-mi dicteze ce sa manance, a venit cu SF-uri din alea ca trebuie sa manance 180ml de lapte cu cereale...cred ca nici la 1 an nu o sa manance Andra asa. Ca sa nu-i mai dau lapte noaptea, numai suzeta ca sa i se faca foame...mda, de parca maimutzica e fraiera sa accepte suzi, no way. Plus ca sa-i fac branzica cu lapte Dorna de 1,5, ce inseamna aia cu lapte de 3.5. Mi-a dat lista cu meniu de 6 luni, cu meniu de 7-8 luni (in care by the way era scris mare la gustarea de dupa-amiza iaurt Danone )...ma rog, fiecare cu schema lui.
Cand am ajuns acasa i-a facut mami dexa IM si in 2 ore era curata, nici o pata, nimic-nimic. Insa azi-dimineata iar ii aparusera niste bubite mici in spatele urechii si pe ceafa, si pe picioruse in zona pampers-ului. Sper ca astea sa fie de la transpiratie.
I-am scos carnea din alimentatie, asteptam cateva zile si o introducem din nou. I-am facut si IgE si a iesit normal.
Am terminat sambata dupa-amiaza cu bubele Andrei, s-a trezit Razvi din somnul de dupa-amiaza cu temperatura , muci + ochii curgatori din ziua precedenta. Duminica la pranz iar temperatura. Asa ca am mai facut o vizita la Medlife si cu maimutzoiul mare duminica dupa-amiaza. Nimic la plamani, rosu in gat, am facut o hemoleucograma sa vedem ce si cum. Nu va zic ce scandal a fost pana i-a luat sange din degetel, dar dupa aia era mandru de degetul bandajat (ii curgea sange intr-o veselie asa ca i-au pus o compresa cu betadina si i-au bandajat degetul), spunea la toata lumea ca el a fost la "pital".
Azi sta acasa, sper sa nu faca iar schimb de virusi ca ma duc in lume.
Carmen_Marieta spune:
Crisspy lasa fata ca o sa manance ea.. stiu cum suna dar asa am patit si eu cu Elena, stii prea bine.. Oricum sper ca amandoi sa fie bine, si sa nu mai ai probleme! Multa sanatate.
Eu as vrea sa mai dau cel putin 10 kg jos( sper sa reusesc).. ma ambitionez ca vreau sa port si eu rochii dragute!
Lasa ca si tu poate cand mai creste Andra vei incepe o cura ceva, acum esti solicitata la maxim(tinand cont ca ai inceput si munca).