LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Prima zi de cresa pt Nadia - a mancat doar 75 de ml de lapte in biberon (in 10 ore). A mai apucat sa suga un pic la pranz cand am mers la ea, dar nu prea mult pt ca dormea. In rest a fost vesela, nu a plans prea mult, a udat 3 scutece si 2 cu kk, deci dezhidratata nu a fost. A recuperat la greu cu suptul aseara si azi noapte.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Miere, uf. Hai ca o sa fie bine. Incet-incet.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Miere sper ca in curand sa se rezolve problema de mancare a Nadiei, important este sa fie ok.

Paula eu m-am ambitionat deoarece acum sunt acasa, si pot face si ceva miscare, nu ma vad cand voi merge la birou sa ma trezesc la nu stiu ce ora dimineata sa fac gimnastica. Am si eu momente cand imi e pofta de ceva, sau gust ceva interzis( dar ma limitez la gustat)..
Bafta la pregatirile pt 8 Martie!
De ce sa cumperi olita pt la gradinita, la Stefan copii sunt invatati la toaleta, intreaba mai intai, cel putin nu dai banii aiurea..
Pt caderea parului eu m-am spalat cu sampon Klorane cu chinina.. si am observat imbunatatiri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Carmen cumpar olita pentru ca mi-au cerut ei.

Selene din pacate stiu cum e cu operatiile la dinti de cand eram in clasa a 5 a. Atunci am avut si primul dinte imbracat si apoi au tot urmat probleme mari. Asta e si sotul e la fel, macar de nu ne-ar mosteni 100% si copiii.

Mergi la inceput

Carmen, ce retete folosesti pt dieta, gatesti special?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

uf miere, macar pe moment e doar o zi, si vb ta, deshidratata nu cred ca a fost gandindu te la pampersii schimbati

carmen BRAVO...

paula la R la gradinita i-au trainuit direct la WC (eu urasc olita - R a facut de maxim 3 ori la ea si apoi am dat -o )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Noi bineinteles cu boli iar

Lui Razvi ii curge ochisorul stang de dimineata, s-a umflat si e si rosu.

Insa cu Andra e de belea: a facut o alergie la nu stim ce inca ...e plina de pete rosii pe tot corpul, picioare, maini, gat, abdomen, spate...ce mai, peste tot. Am introdus carnita acum 2 zile, dr zice sa nu fie o alergie la carne. Ne-a dat CLOROCALCIN 5 picaturi de 3 ori pe zi si ZYRTEC 5 pic pe zi.

Rox vroiam sa te intreb, cand mai intri pe aici, daca e ok ZYRTECUL pt Andra la 6 luni, ca pe prospect zice ca nu se da sub 2 ani.

Bineinteles ca nu am mai facut nici un vaccin.

Sper sa nu fie alergie la carne ca am incurcat-o rau, nici nu vreau sa ma gandesc la asta.

Colac peste pupaza, la control i s-a parut dr ca un sold al Andrei face click si ne-a trimis sa-i facem radiografie de sold ...

Miere sper sa se obisnuiasca Nadia cu bibele, e bine totusi ca nu se deshidrateaza

Mergi la inceput

Crisspy, imi pare rau de atatea necazuri pe voi, sper sa nu fie alergie!

Eu i-am dat zyrtec lui Aidan cand avea un an.

Va las niste poze cu manechina meacare azi a supt in continuu.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Irina, mie imi place la nebunie de fiica ta. e f draguta, finuta...dar si smecheruta.

crissy, sanatate
carmen ce bine de tine, tare as vrea sa pot si eu slabi. Pana nu scap de alaptat n-am nici o sansa.

un weekend frumos

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miere sper sa se obisnuiasca nadia
dar tu cu moralul cum esti cand stii ca o lasi acolo?
mie mi-ar fi greut

porumbita

am mers la medic
si ne-a mai dat 2 zile de antibiotic
deci vor fi 5 zile si de cefort

am vb si cu irinac
pe care o pup si aici
care mi-a fost alaturi ca de obicei

Mergi la inceput