LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crisspy/crisspy.jpg)
crisspy spune:
Mda...analizele lui Razvi au iesit naspa, incepem antibioticul . Si cum o sa stea acasa si la ce "noroc" am eu in ultima vreme parca vad ca ia si Andruska buba...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Of Crisspy, imi pare rau, sper sa nu ia si Andra! Ce anume a iesit rau la analize?
Carmen, suna super, wow, 10 kg...atat vreau si eu sa dau jos minim:)), acum am 75 si as vrea sa ajung la 65.
Rox, ma avem 2.5 luni pana la 6 luni, sper sa se dea pe brazda mamzel, desi nu cred,copila asta nu pune gura nici pe suzeta, nimic. Eu sunt Suzeta:))) Trebuie sa o ingras bine pana la 6 luni ca sa aiba de unde da jos cand o intra in greva foamei:)). Acum are 6 kg la 3.5 luni.
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
![](images/user_woman.png)
Porumbita spune:
miere speranta moare ultima :)
crisspy ce anume nu a iesit bine?
carmeninca o data felicitari; voi ati terminat cu vandutul/mutatul?
sa nu ma uiti cu dansurile alea dc gasesti ceva
alinuk parca tu zicei ca au dus copii la learn with music? cum a fost?
bpaula cum mai e pitic?
Porumbita spune:
eu am azi 19 sapt si burta pe care o aveam la R la 24; totusi nu am luat decat vreo 3-4 kg...
am 2 sapt de cand il simt pe bb si in ultima sapt a fost chiar fff miscacios...
durerile si neplecerile le resimt de regual seara, dar nu chiar in fiecare zi...
in wk am trecut pe la H&M,C&A, KIABI + un magazin de gravide in cartier
vreau si eu o fusta (da nu blug) de gravida care sa nu fie peste genunchi - si nu gasesc
vreau ceva de raiat sau un material frumos care sa mearga de venit la serviciu...dar nu vrau sa treaca de genunchi ca nu ma avantajeaza deloc... si nu am gasit nimic
idei pe unde sa ma mai uit?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Crisspy,sanatate la copii!Sper sa nu ia si Andra si sa fie totul bine la voi.
David e de o buna bucata de vreme cu Nu in brate,efectiv nu mai suport cu nervii,nu mai stiu ce sa-i fac,cum sa-l iau..NU vrea sa manance,Nu vrea sa se schimbe, Nu vrea aerosolii,nu vrea sa faca vestuta,Nu vrea nimic..ma bate,in special pe mine,mai nou si pe ta-su,desi ta-su e febletea lui..de dormit la pranz a dormit zilele astea k a fost bolnav,dar in rest ciuciu nani la pranz..si totul e cu NU..am zis ca ori il duc pe el la psiholog,ori ma duc io ca-mi vine sa ma arunc de la etaj..Cand ii spui ca mergem pa..oo,in culmea fericirii,doar k nu sta la imbracat,stai si-l alergi prin casa o ora,apoi cand sa ne incaltam la fel,fuge k bezmeticul si se baga pe sub masa ,prin toate colturile si tre sa-l imbraci cu forta,de parca ies pt mine..De mancat nu mai mananca,nu vrea si pace..sa nu mai zic ca e inca pe piureuri,supa..nu vrea paste,nu vrea paine,sandvis,nu vrea nimic.Eu inca ii blenduiesc carnea si i-o ascund prin piureuri pt k el refuza carnea cu orice pret.Peste nu a mai mancat de aproape un an...Daca ar fi dupa el ar manca numa supa,eventual o data in zi si gata.Nu-mi permit sa-l tin nemancat,k dk in toamna avea 17kg ,acum are 15,9,plus ca boala lui presupune sa manance dublu fata de altii....La olita nu vrea,la wc nu vrea..el nu vrea nimic din ce vrem noi,numa ce vrea el..Si uite asa e un razboi permanent intre noi,iar eu nu mai suport,sunt efectiv satula.
Nu merge cu nimic,dar cu nimic si ma simt total depasita de situatie.
Crisspy,da e inca bolnav,tuseste,dar nu mai face febra,e pe antibiotic de 4 zile.
Porumbita spune:
uf ledi, imi pare tare rau..
eu nu vad decat o solutie, macar o parte din zi sa stea alt cineva cu el... cineva cunoscut dar altcineva..
stiu ca R cand e sa faca crize cel mai rau le face cu mine si apoi descrescator cu sotul/mama...
sau de ex sambata am fost la munca si eu si sotul ca am asistat la un examen. mama lucra de asemenea...
si am zis ca e momentul sa incerc iar sa il las cu soacramea (ea nu a mai stat singura cu el de la 6 luni insa il vede in medie odata pe sapt); mai a fost mielusel cu ea..
si dupa amiaza cu mine si cu sotul sa te tii nervi...
si apoi duminica dimineata imi zicea,.. mami te iubesc mult... frumoasa mea... sa vezi ca azi nu tip ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Ledi imi pare rau, probabil e doar o etapa, sper sa treceti repede peste ea. cu siguranta esti foarte obosita si stresata. Da, sfatul dat de Porumbita e bun.
si noi avem probleme cu mancarea, am inceput sa ii dau siropul de vitamine recomandat de Lissa si parca e mai bine. Nici nu ii mai dam nici un fel de dulciuri/crantanele. Carne nici el nu mananca, decat sub forma de snitel sau peste pane, deci trebuie sa aiba ceva pe deasupra. Mai musca dintr-un copanel cam de doua ori pe an:))
LEgume mai deloc, dar vad ca a inceput sa manance fructe mult mai bine. Noi ne salvam cu sucul ala de legume ca altfel...
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
Ledi, uite, am fost cu Daria la DM sambata. Baby Love (cei care fac si scutece, si servetele) au scos si sucuri pentru copii, atat mai gen ceai, cat si gen Tedi. Sunt BIO, nu contin nicio porcarie, i-am luat Dariei de doua feluri (mai ca le-am baut noi :D). Sunt 4 lei/sticla de 500 de ml.
Oare lui David nu i-ar placea?
Cu NU, am trecut prin asta. La noi s-a lasat cu trimis in camera, la time-out, ta-su nu e asa rabdator ca mine. Si am avut eu mai multe discutii cu ea (suna ciudat "discutii", la varsta alor nostri, 3 ani si 2 luni, dar cam asa a fost). Si i-a trecut. Insa pe ta-su il infrunta inca, de ajunge sa ridice zdravan tonul la ea.
Si ea loveste. Daca nu cu palma, atunci cu obiecte. Arunca cu obiecte.
Cu fugitul prin casa la imbracat, ooo, da, mai mereu. Da' eu ii spun simplu: nu ma lasi sa te imbrac, plec singura afara, sa ma uit eu singura dupa chestii roz (e maaare amatoare de roz).
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lisssa_ana/lisssa_ana.jpg)
lisssa_ana spune:
Carmen m-ai ambitionat. DE azi incep si eu Montignacul, am mai tinut-o si dupa Ana, dar eu cad usor in ispitele dulciurilor.
Ledi,oooof, draga de tine!!! tare as vrea sa te pot ajuta cu ceva.
Eu sunt singura o saptamana, Cristi a mers in Colorado cu cortul. Na...ce nevasta buna sunt eu imi las sotul in vacanta fara mine. E pasiunea lui sa urce pe munti iarna, sper sa treaca repede saptamana asta
si sa se intoarca sanatos acasa.
O saptamana usoara sa aveti!
Iulia, inca odata la multi ani Carlei!!!
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)