LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Criss, he he, felicitari pentru dintisor! te pomeni ca o sa si manance bine cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Criss, he he, felicitari pentru dintisor! te pomeni ca o sa si manance bine cu el

In visele mele salbatice poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Crisspy ce ma bucur de vestile bune referitoare la alergie.
Felicitari si pentru dintisor, sa vezi de acum ce bine o sa manance.

Eu sunt curioasa la ce varsta o sa ii iasa la bebe, momentan nu pare sa aiba semne. Marius avea deja 2 dinti la varsta lui . Dar el e mai lenes, nici nu se intoarce decat pe o parte si misuna roata prin patut, si la baie e mai pasnic si mai linistit. Dar e mai vorbaret parca decat era Marius. Uneori e la fel de vesel si zambitor dar alteori e mai serios ca MArius. Deci clar sunt diferiti.
De mancat mananca mai putin, el nu plange de foame, dimineata se trezeste razand la carusel, vorbeste cu mine....Marius intai deschidea gura sa ceara mancare si abia apoi mai "discutam".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Criss, ma bucura tare vestile legate de Andra! Eu cred ca nu are nimic fata, asa e felul ei, dar iti inteleg ingrijorarea si stresul.

Paula, in multe Bogdanel seamana cu Eva. La noi e asa: Eva e incomparabil mai putin plangacioasa ca Vladut la aceiasi varsta, este mult mai vesela si mult mai linistita. La dezvoltare, Vladut a facut majoritatea lucrurilor de bebelus cu un pic inaintea varstei obisnuite, Eva pana acum le-a facut la timp (mai putin zambetul si rasul in hohote cu care ne-a incantat devreme). Alta diferenta care a aparut de vreo luna e mancatul, ea a devenit destul de fitzoasa la capitolul asta Aaaa, si nici ea nu plange de foame, la fel, se trezeste dimineata si sta linistita si daca te vede e toata un ras. Plus ca Eva sta are progrese mai mari la vorbaraie, mai avansata decat Vladut si mai vorbareata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Crisspy, felicitari pentru primul dintisor, acum o sa aiba ce sa arate cand ranjeste cu gurita pana la urechi! Si bine ca nu are alergie, sper sa-i dati de capat cu nemancatul!

Rox, e o frumusete mandra ta, mor dupa parul ei!

Miere, ce simpatic e Aidan cu bagatul in seama, poate il asteapta o cariera politica

Ledi, nasol cu muscatul/ batutul, pe-aici nu prea am vazut asa violente, adica se mai cearta, isi disputa jucarii, dar nu se prea ajunge la capaceli, in general se intervine f repede.

Anna, sanatate piticei!

Noi am fost raciti cu totii, Carla saptamana trecuta, cu ceva febra si tuse, apoi ne-a dat si noua, eu inca nu-s refacuta, dar sunt pe calea cea buna, azi ma incumet sa mai aranjez prin curte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ledi mie mi se pare grav ce povestesti tu acolo, felul in care se agreseaza copiii unul pe altul, dar educatoarele alea ce pazesc? Daca copilul care musca pana la sange are o boala care se transmite prin salvia/sange???

Si Aidan a fost muscat de cateva ori, destul cat sa lase o urma si parca o data pana la sange, adica zgariata pielea. el nu a muscat niciodata dar a lovit de doua ori parca in cariera lui lunga de gradinar. DAR...imediat rana a fost dezinfectata chiar daca era numai o urma, pus gheata si obligatoriu intocmit un raport pe care il semneaza si parintii agresorului si parintii copilului agresat (desi nu iti spun nicioadata cine este celalalt copil). La trei abateri din astea nasoale, copilul respectiv este retras de la gradinta fara discutii. Nu le convine nici lor sa aiba copii batausi pt ca modelele negative sunt copiate repede.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Buna, fetelor! Nu am mai scris de mult desi mai citesc uneori. Am tot avut probleme de sanatate ba eu, ba sotul. Cel mai sanatos in familia noastra e Alex si bunica-sa.
Am scapat si de piocianic dupa ce am facut cura cu Gentamicina . L-a apucat chiar in noaptea de Revelion. Pe la 10 cand sa plecam si noi i-am pus termometrul si avea 38 si era si marait; la 5 dimineata avea aproape 40. Pe 1 am chemat pediatrul lui (noroc ca sta cu noi in bloc si nu plecase niciunde) si de pe 1 ian am inceput gentamicina, deci am inceput anul bine. De atunci n-a mai avut nimic.Vad ca vorbit de parc: sa va zic una de ieri. Alex se juca cu o fetita de 1 an si jumatate si la un moment dat se uita la ea si ii zice, din senin, "te bat", se intorce si pleaca. Eu ii spun ca nu e frumos, se intoarce si ii spune "te rog sa ma ierti" cu o fata atat de dragalasa ca bunica fetitei l-a pupat de drag.
Eu tot timpul stau langa el in parc, nu pe banca, ca ori el e rau cu alti copii, ori alti copii cu el si trebuie sa intervin mereu.Acum tre' sa iesim in parc. Va si va las niste pozici pe contul comun, pentru cine se intreaba cum mai aratam (are parul lung).https://mail.google.com/mail/?shva=1#inbox/13659b4fb9c7bd85

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Crisspy ma bucur ca Andra nu are alergii! felicitari pentru dintisor!

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Salutare si de la noi
Ledi si mie mi se pare rau de tot ce spui tu acolo, si nici aici nu prea am vazut asa ceva. Al mare al meu a mers la gradi, dar nu se intampla asa ceva. O singura data i-a ciupit degetelul cu foarfeca un baietel, dar a fost din greseala ca al meu avea mana sub foaia care o taia baiatul. Dar de batut sau muscat chiar asa nici pomeneala. In schimb cand era pisoiul mai mic ni s-a intamplat in parc sa tot vina un baietel sa il impinga si al meu sa se sperie, si am fost si eu dezamagita de tatal copilului care se facea ca ploua, ca nici nu era chiar asa de maricel, deci ar fi cam trebuit sa il supravegheze, da na
Rox, mi-am vazut si eu nora, vai ce par lung are si ondulat. Acuma tu arati asa bine de la toate papa alea frumoase?
Nu mai zic de d-nele cu torturi, paula si lissa, pai voi trebuiti interzise de pe forum
Apoi sa trec si la "fotomodelele" grupei (zic in ghilimele ca asa le vad mamicile lor, eu cum ziceam vad fotomodele de VS ca la mine pe ecran apar dolofanele)Toate una si una de frumoase, si zau daca pricep cum de sunt asa prietene cu camera si cu zambetul pana la urechi.De acuma daca apar si dintisori, gata jale in public.
Noi suntem bine, si apropo ca iceti ca trancanesc cei de al doilea, si al meu a trancanit de mic, dar tot nu se leaga grozav. da cand se leaga e doar in engleza.
Ca vorba aia tot e cineva cu el acasa mereu.
In rest ne gandim la vacanta pe care deabia o asteptam si speram sa ne intalnim cu prieteni dragi
Sanatate la toti bolnaviorii, sarcini usoare mamicilor curajoase si nastere si mai usoara lui asparagus care uite tine in brate minunea indata
Dark tu pe unde mai esti? aalina? (asta ca o completare la listuta lui Porumbita)
Miere, vazusem o reclama la bibe medela, nu mai stiu daca ai incercat. Desi eu zic ca o sa se dea ea pe brazda;)

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara la toata lumea!

Multumim ca nu ne-ati uitat - Daiopri
Ma bucur ca mai toata lumea e bine, ca puiutii cresc, multa sanatate la bolnaviori, si la cei mari si la cei mici, sa treaca repede toate problemele si sa ne putem bucura cu totii de primavara care se pare ca vine, vine, vine, cu soare si flori

Noi suntem bine cu totii, ca de obicei, viata plina, ocupati pe toate planurile. Mister intra de vineri in vacanta, adica in loc sa mearga de dimineata la gradi si dupa-amiaza la childminder va merge de dimineata la chidminder si va sta acolo toata ziua. In mai venim in Romania, si o sa stam 2 saptamani in care bineinteles ca eu nu castig nimic, asa ca acum incerc sa lucrez cat mai mult sa compensez cat pot. Vineri avem serbarea de dinainte de vacanta, abia asteptam ca e prima serbare de gradinita a lui Mister.

Am fost in vacanta in Puerto de la Cruz, in Tenerife la inceputul lui martie, a fost minunat si ne-a prins tare bine, prima vacanta "adevarata" de familie pe care am avut-o ("adevarata" in sensul ca am plecat intr-o statiune, stat la hotel etc si nu vizitat familia mea sau a sotului). Lui Mister i-a placut tare mult, si acum mai povesteste, am vizitat muuulte (inclusiv niste parcuri de animale absolut superbe), am facut un pic de plaja etc. Pentru cei care nu au cont pe FB, am trimis email cu link spre poze pe contul comun

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput