Citat: |
citat din mesajul lui ingrid70 Buna, fetelor! Nu am mai scris de mult desi mai citesc uneori. Am tot avut probleme de sanatate ba eu, ba sotul. Cel mai sanatos in familia noastra e Alex si bunica-sa. Am scapat si de piocianic dupa ce am facut cura cu Gentamicina . L-a apucat chiar in noaptea de Revelion. Pe la 10 cand sa plecam si noi i-am pus termometrul si avea 38 si era si marait; la 5 dimineata avea aproape 40. Pe 1 am chemat pediatrul lui (noroc ca sta cu noi in bloc si nu plecase niciunde) si de pe 1 ian am inceput gentamicina, deci am inceput anul bine. De atunci n-a mai avut nimic.Vad ca vorbit de parc: sa va zic una de ieri. Alex se juca cu o fetita de 1 an si jumatate si la un moment dat se uita la ea si ii zice, din senin, "te bat", se intorce si pleaca. Eu ii spun ca nu e frumos, se intoarce si ii spune "te rog sa ma ierti" cu o fata atat de dragalasa ca bunica fetitei l-a pupat de drag. Eu tot timpul stau langa el in parc, nu pe banca, ca ori el e rau cu alti copii, ori alti copii cu el si trebuie sa intervin mereu.Acum tre' sa iesim in parc. Va si va las niste pozici pe contul comun, pentru cine se intreaba cum mai aratam (are parul lung).https://mail.google.com/mail/?shva=1#inbox/13659b4fb9c7bd85 |