LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)
Raspunsuri - Pagina 20

andre_ea spune:
Crisspy, faini tare maimutoii.
Ledi, spor la condus. Imi pare rau de mancatul la gradi. Poate isi mai revine.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

roxanaz spune:
tare Harry Potter-ul Thomas!!
Andreea, hihihi, culmea e ca vroiam sa fac un cheesecake si chiar ma gandeam oi fi pozat ceva??? ce fac copiii lu' matale???

andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz ce fac copiii lu' matale??? |
Sunt bine.
Tudor a fost ieri la control si nu mai are lichid in urechi, aude bine (desi inca selectiv

Ilincai ii place la cresa, mananca bine, doarme bine, ii plac activitatile. Doar ca de la atatia bebelusi prin jur a inceput si ea sa vrea sa fie bebelus: umbla (zilele astea) cu biberonul papusii in gura, cere pampers si uneori o apuca o miorlaiala pe care o explica cu "sunt bebelus"

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

miereamara spune:
Rox, ce frumoasa este Eva! Si tu arati mami super bine!De mancaruri nu mai zic nimic
Crisspy ti-am admirat maimutzele cu gura pana la urechi si pe FB, sunt bestiali!
Andreea bafta la operatie! Ii puneti si tuburi? si noi avem programare la orl sapt viitoare, presimt ca va avea nevoie iar de operatie
Ledi, eu zic ca nu e bine nici sa bata dar nici sa ia bataie. Educatoarele de ce nu ii opresc la timp? La gradinita lui Aidan agresiunea este pedepsita fara discutie, nu conteaza ca ai dat tu primul sau te-ai aparat, sunt pedepsiti amandoi copiii.
Au o regula: Keep your hands and your feet to yourself.
Noi i-am zis lui Aidan asa: daca un copil te loveste nu il lovesti inapoi, ii prinzi mainile, te uiti in ochii lui si ii spui: stop hitting!! apoi ceri ajutorul unui adult. Nu poti sa stii cum se imping si doamne fereste se pot lovi la cap sau mai stiu eu.
Azi duc mandra la tura doi de vaccin si apoi mergem pe la 3 sa il luam pe A. la o inghetata si o plimbare.
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

anna-mama spune:
Si Vladut este dezinvolt, intra in vorba cu toata lumea, saluta si pune intrebari necunoscutilor,.....intr-o zi in parc a ajuns pana la o intreba pe o domnisoara dupa ce intrase cu ea in vorba daca vrea sa o mangaie si apoi a inceput sa o mangaie pe mana Mie nu-mi place deloc ca face asa, eu prefer sa vorbeasca cu lumea doar cand este intrebat, nu sa intre in vorba cu oricine...nu este obraznic in ce vorbeste, dar tot nu cred ca e ok sa abordezi lumea pe strada, magazine, parcuri... In fine, ideea e ca niciodata nu-l cert sau nu-i dau un feed-back negativ la asta, dar nici nu-l incurajez, o las asa cum ii place lui atata timp cat e politicos. La gesturile de politete il laud de fiecare data.
Porumbita, succes la morfo!
Andreea, offf, sanatate multa lui Tudor!
Rox, suberbi puiutii
Ledi, mult succes cu adaptarea lui David la gradi, sper sa se puna si pe mancat
Criss, am vazut pozele cu puii, mi-e tare drag de ei, iar Andrusca e o bombonica
Eva mea are stafilococ auriu in nas , suntem pe tratament, sper sa scapam.

Leditia spune:
Miere,nici eu nu sunt de acord,am si spus asta.Pe de alta parte el a fost mereu batut,impins,trantit,muscat,ciupit,lovit..so,nu-mi place nici asa si probabil s-a saturat si el.Eu ii spun de bebelus si ii repet k nu are voie sa loveasca,sa impinga,tocmai de asta el nu a ripostat niciodata cand era lovit,statea si incasa cu mainile in cap astfel incat ajunsese la un moment dat sa-i fie teama de anumite locuri unde o incasase sau sa-si puna mainile la fata/cap ca si cum s-ar apara atunci cand venea un copil mai in viteza catre el,ceea ce iar nu mi-a placut.De la o vreme a inceput cu impinsul asta,eu ii explic,il iau din locul ala.De spus nu-mi spune ca l-a lovit x sau y..pt ca eu am vazut si pe camere ca l-a batut un copil sau la locul de joaca si-a luat niste pumni in spate,un picior in cap..dar el nu mi-a spus.
ma rog,sper sa-i treaca,el nu e un copil agresiv ..

miereamara spune:
Wow, dar unde sunt copiii astia asa de violenti, in parc? pai mie mi se pare nasol ce spui acolo,nu am vazut niciodata asa ceva, cred ca as innebuni, cum sa tabare copiii pe David asa, pai parintii lor ce pazesc??

miereamara spune:
Ana, cum ti-ai dat seama ca Eva are stafilococ? ce te-a facut sa faci analize?

crisspy spune:
Andreea bafta la operatie!
Miere sper sa scapati totusi de operatie. Bafta la vaccin si pofta mare la inghetata!
Anna cum naiba v-ati procopsit cu stafilococ? Ce luati?