LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita, multumim, e un pic mai bine, in sensul ca a mancat aproape 120 de ml joi toata ziua, aproape dublu fata de cat manca ea de obicei.Si parca nu am gasit-o asa de ofilita ca in alte zile:))

Am cantarit-o zi si are in jur de 6.400 - 6.500, cred ca a avut un puseu de crestere pt ca a papat non stop sapt asta si miercuri cand am dus-o la medic avea 6200. Da' tot cu mucii taras, ce naiba sa mai zic?

In rest e tare scumpica si vioaie, dar mai intarziata ca frate-su, Aidan s-a intors de pe burta pe spate la 2.5 luni si a luat-o taras la aproape 5 parca, ea are 4.5 luni si nu se intoarce decat de pe spate pe parti:))) si asta numai cand are interes de ii este foame si se intoarce dupa tzatza, lenesa..parca ieri incerca sa se ridice in fundulet. In schimb e f f verbala, vocalizeaza tot timpul. fiecare cu talentul lui:))

Crisspy sa aveti numai rezultate bune la teste!!!

Eu sunt destul de precauta acum cu diversificarea si restul, de aia am si insistat atat cu alaptatul avand in vedere terenul alergic a lui Aidan si toate problemele pe care le-am avut cu el.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si sa-l laud si pe Aidan un pic, copilul asta este f f f dezinvolt, se baga in seama cu toata lumea, straini ori ba, el se duce si ii saluta, ii intreaba ce fac si le povesteste cate in luna si in stele. In parc are intotdeauana initiativa si merge sa se joace cu copiii, nu conteaza ca e unul sau un grup deja format, isi ia doua jucarii din gramada lui si una o foloseste ca momeala pt celalalt copil, ca sa-l atraga in jocul lui:))) Se duce la parinti si ii intreaba daca poate sa se joace cu jucariile celuilalt copil:)))). Primeste tot felul de atentii de la casiere pt ca le zice buna ziua si le intreaba de sanatate:))), abtipilduri, tot felul de prostioare.

Nu stiu cat de bine este pe termen lung, as vrea totusi sa fie mai rezervat avand in vedere tara in care traim si toate grozaviile pe care le vad la tv

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Miere, Nadia e fata in toata puterea cuvantului, ii merge gura deci . sper sa isi mai revina cu mancatul... e super ca Aidan e asa dezinvolt, sa stii ca ii va folosi mult!
Alinuko eu fac de toate, si drob si friptura si salati si oua si cozonac si pasca. anul asta le voi face doar de pastele ortodox, de cel catolic nu-s acasa. dar imi plac de mor
Ioana, cum e in concediu acasa???
Porumbito, tu esti ok, da?
https://picasaweb.google.com/108796748115524643013/Martie2012?authkey=Gv1sRgCNeZweX6itiyNA# cateva poze mai noi cu domnisorii si nu numai
o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

merci roxanaz...

ma simt ok (diminetile am reluat cu starea de greata dar tin maxim pana in 10:00);
azi merg la morfofetala si am emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Neata!

Roxana, ce fetita frumoasa s-a facut Eva! Iar tu esti foarte slaba. Da' cel mai tare mi-a placut poza cu cheesecake. E facuta de tine?

Miere, ma bucur ca Nadia mananca mai bine. Cat despre Aidan, e foarte bine ca e asa dezinvolt.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea, merci!! care-i poza cu cheesecake-ul? daca e vorba de cea rotunda taiata felii e o tarta cu crema de lamaie si bezea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miere ma bucur ca Nadia a inceput sa pape si e mai ok.Slava Domnului te mai poti relaxa si tu un pic.

Porumbita succes la morfofetala azi.

Crisspy tin pumnii sa fie totul bine la analize.

Rox,superbi copii,superba mamica,mancarea arata intr-un mare fel.

David e la gradi,eu am fost racita incat aseara am apelat la metode babesti ca nu mai puteam.L-am lasat pe David la program lung de joia trecuta,nu prea mananca..au carne in fiecare zi la pranz,la felul 2,de care el nu se atinge.Nu mai mananca ca inainte,are 15kg.Dar doarme la pranz si e cuminte.
Pe mine ma chinuie talentul cu condusul ca trebuie sa-l duc la gradi de maine si sa-l iau si acum e de musai ca gradinita asta nu-i asa aproape si taxi ma omoara financiar,deci vreau nu vreau nu am incotro..Pana acum m-am tot scuzat si am facut tot posibilul sa nu o fac,dar nah..tre sa-mi fac curaj.
In rest,vreau sa ma apuc de niste cursuri,planul e ca in viitor sa ma angajez.
David e in faza cu NU si ma termina nervos..si se intampla nu mereu,dar se intampla sa impinga copii ceea ce nu-mi place deloc.Nu-mi placea nici cand lua el bataie,o mai ia si acum ba la locul de joaca,ba prin parc..si la gradi s-a napustit un baietel pe el si i-a carat niste palme..de 2 ori in nici 5min de l-a pus jos..Nush..nu vreau nici sa bata,dar nici sa fie batut..eu vreau liniste si pace.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Porumbita bafta azi la echo...asteptam vesti bune.

Miere bravo pentru greutatea Nadiei. Hai ca usor, usor o sa ia si biberonul (eu sper ca la Nadia sa fie mai usor ca la Andra ca noi si acum ne luptam cu plasticul). Bravo pentru Aidan, mie imi place ca e dezinvolt, mi-ar fi placut sa fie si Razvi asa. Dar de cand nu l-am mai dus la gradi parca s-a salbaticit, zau .

Moama Rox ce de mancare ...vacanta placuta unde plecati, sa va simtiti bine si sa va incarcati bateriile. Frumosi foc kinderii!

Ledi sanatate multa si spor la condus. Hai ca e greu la inceput, dar curaj...Si bafta la cursuri. A ajuns pachetul, diseara il iau de la posta.

Razvi e tot acasa, cu tuse...in sfarsit s-au hotarat cei de la Matei Basab asupra streptococului, acum e betahemolitic de tip G...ca ma zapacisera saptamana trecuta, imi tot trimiteau rezultate ba cu strep de tip A ba de tip G . Asa ca am repetat si la Synevo, sa stiu o treaba .

Andra a racit si ea, e plina de secretii, tuseste si muceste, dar era de asteptat ca toata familia a fost bolnava in ultimele 2 saptamani.

Pentru cele fara FB va las niste niste poze cu maimutzele.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Buna , scuzati ca dau buzna -nu are nimeni vreo tricicleta de vanzare ? sa va eliberati casa de jucarii?/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Andreea, merci!! care-i poza cu cheesecake-ul? daca e vorba de cea rotunda taiata felii e o tarta cu crema de lamaie si bezea.

Haha, daca mie de cheesecake mi-era pofta, aia am vazut.
Da-i buna si cu crema de lamaie si bezea.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput