LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (163)
Raspunsuri - Pagina 18

bpaula spune:
Neata si de la noi,
acum vad ca am scris un mesaj si nu este, probabil am uitat ieri sa ii dau enter.
Crisspy sper sa treceti peste toate.
Ana cred ca e normal sa puna mai putin de acum, nu? Mai ales ca a ta a luat foarte bine si pana acum. Bogdan a pus si mai putin. Dar dimineata suge un pic apoi se rade la mine, e mai simandicos ca frate-su la masa .
Marius e cam racit acum, mucos si vad ca si tuseste...asta ca tot mai are o saptamana si incepe gradinita.
Lissa esti tare cum te descurci cu toate.
Zilele astea eu sunt in concediu de odihna, vorba vine..doar pe hartiile de la munca sunt in concediu. Sper sa nu influenteze asta la indemnizatie, adica faptul ca mi-am luat 2 saptamani de concediu de odihna dupa cel medical si abia apoi intru in indemnizatie.
De sarbatorile de PAste as pleca la ai nostri, mi-i cam teama de drumul asta lung cu 2 copii mici...sa vedem cum indraznesc.
Daca va este dor de noi (pentru cele fara FB mai ales) ne puteti vedea aici:
https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/Primava2012#
O zi frumoasa!

alinuk spune:
si noi pe aici
dau cafelutza astazi!!!
si va doresc o saptamana minunata!
multa sanatate bolnaviorilor, sa auzim de bine despre toti piticutzii
noi suntem bine, in asteptarea Sarbatorilor de Paste
fetelor voi faceti cozonaci?
sau mancarea traditionala?
eu trebuie sa recunosc, pana acum m-am complacut in a primi totul de'a gata (de la mama si socrela)
doar ouale le-am inrosit eu / asta ca am facut-o impreuna cu piticii
imi tot propun sa ma implic.. va trebui sa preiau stafeta la un moment dat... am framantari in ceea ce priveste acest moment
la voi cum este?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
povestea martisoarelor de suflet... la bilant
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Selene_Bunny spune:
alinuk, eu nu fac nici cozonaci, pasca sau ce mai e traditional. Curatenie sper sa apuc sa fac, nu de alta, dar nu mai am niciun chef.
Azi m-am dus sa strang gunoaiele din parc, n-am avut spor, ca sufla un turbat de vant.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...

crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Criss, ce ai rezolvat cu Andra la doctor? |
Pai a vazut-o Irina si mi-a recomandat analizele pt alergia la proteinele din laptele de vaca (miercuri avem rezultatele) plus consult neurologic la Catrinel Iliescu.

bpaula spune:
Alinuk eu fac de obicei si cozonac si pasca, nu fac miel ca nu imi place si in rest mancare ce mancam noi, inrosesc oua. Anul asta insa planuiesc sa merg la parinti, n-am mai fost de tare multa vreme, anu trecut macar au venit ai mei la mine.
Insa mi-i cam teama de drumul lung si nu se stie daca nu ajung tot eu la facut pasca si cozonacul la casa mea
Crisspy sper sa aveto rezultate bune la analize. O sa fie bine si cu plecarea ta, poate ai surprize si e mai bine

Porumbita spune:
crisspy un neurolog bun(dar nu asa "titrat") este si doc Burloiu de la Sanador; e pe aceeasi "scoala" cu cea la care vrei sa o duci;
din alta "scoala" (ca am inteles sunt 2 "curente"/scoli cum vrei sa le zici) si la fel f titrata este Sanda Magureanu tot la sanador
noi am fost la cele 2 + inca 2 pe la medlife/medicover
cel mai multe mi-a placut de dr burloiu

Porumbita spune:
alinuk nu fac pregatiri; de regula face mama, dar extrem de limitat pt ca nu suntem mari fani...
friputura de miel o face sotul;
anul asta oricum plecam din tara de Paste asa ca o sa sarim cu totul pregatirile...
bpaula sanatate lui Marius
lissa sunt tare frumusei piticii tai
miere cum mai mandra in ziua de lucru?
anna mama cred ca normal sa nu puna mereu in acelasi ritm, ca ar fi o grasuna bine...

Porumbita spune:
mai da restul fetelor care nu au mai intrat de mult pe unde sunt?
nu mai dau nici un semn?
MICOLA
IRA_LIZA
ARIYA
CADIA
YASHY
CRISPOLIS
INGRID70
VERONICA
ANUC
asta asa ce imi vine in minte la prima strigare....

crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita crisspy un neurolog bun(dar nu asa "titrat") este si doc Burloiu de la Sanador; e pe aceeasi "scoala" cu cea la care vrei sa o duci; din alta "scoala" (ca am inteles sunt 2 "curente"/scoli cum vrei sa le zici) si la fel f titrata este Sanda Magureanu tot la sanador noi am fost la cele 2 + inca 2 pe la medlife/medicover cel mai multe mi-a placut de dr burloiu |
Mersi frumos Porumbita