Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***
Raspunsuri - Pagina 9
Gianina34 spune:
la capitolul boacane zic pas - ca , asemeni ilincai, eram "exemplara"
anamariame- eu eram cu incalzitul mancarii pe aragaz, nu novuselu'
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 anamariame- eu eram cu incalzitul mancarii pe aragaz, nu novuselu' |
Aha, ma gandeam eu ca nu de mine era vorba, o incalzeam si eu dar asa de rar incat nu cred ca am povestit asta
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
avem si astazi un sarabatorit cu ochii azurii. la multi ani cu sanatate! si muuulte cadouri.
PS: tocmai am primit mail de la gradinita cum sa de 1 martie va avea loc o expozitie cu vanzare a martisoarelor confectionate de copii. trebuie sa cumpar martisoare: copiii le confectioneaza, ei le aranjeaza la expozitie si tot ei le vand
anamariame spune:
Ups...ma scuzati, fetelor, pentru confuzie. Se pare ca eu o vedeam mai degraba pe Novus incalzindu-si singura mancarea...Si eu am ceva boacane la activ...Ilinca, sincer, m-ai uimit. Pe Gianina o vedeam cumintica, dar pe tine deloc Eu aveam o prietena cu care faceam absolut totul. Si intr-o zi, am iesit in balcon (unde maica mea avea ghivece de flori puse pe exterior) si am inceput sa aruncam cu bulgari de pamant in cap la oameni . Am nimerit si in capul presedintelui asociatiei, care, in dupa-masa respectiva, s-a plimbat continuu prin fata blocului, in asteptarea maica-mii. Iar noi doua (eu si mama adica) am iesit sa stam la rand la oua , ala a luat-o deoparte si i-a povestit ce a patit, aratandu-i palaria sparta (si acum ma intreb ce fel de palarie avea de a facut gaura de la un bulgare de pamant ). Va dati seama cum s-a simtit maica-mea, care era super ingrijorata, caci se gandea ca e o problema cu faptul ca au inchis celalalt balcon (pe atunci nu prea era voie). Asta e una dintre ele, dar mai am o multime...
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Ups...ma scuzati, fetelor, pentru confuzie. Se pare ca eu o vedeam mai degraba pe Novus incalzindu-si singura mancarea... Si eu am ceva boacane la activ...Ilinca, sincer, m-ai uimit. Pe Gianina o vedeam cumintica, dar pe tine deloc Eu aveam o prietena cu care faceam absolut totul. Si intr-o zi, am iesit in balcon (unde maica mea avea ghivece de flori puse pe exterior) si am inceput sa aruncam cu bulgari de pamant in cap la oameni . Am nimerit si in capul presedintelui asociatiei, care, in dupa-masa respectiva, s-a plimbat continuu prin fata blocului, in asteptarea maica-mii. Iar noi doua (eu si mama adica) am iesit sa stam la rand la oua , ala a luat-o deoparte si i-a povestit ce a patit, aratandu-i palaria sparta (si acum ma intreb ce fel de palarie avea de a facut gaura de la un bulgare de pamant ). Va dati seama cum s-a simtit maica-mea, care era super ingrijorata, caci se gandea ca e o problema cu faptul ca au inchis celalalt balcon (pe atunci nu prea era voie). Asta e una dintre ele, dar mai am o multime... |
asta cu aruncatul de la balcon o practicam si eu , de la pungi cu apa, oua, cartofi si ce mai nimeream de prin frigider
Amalia
AlexAndra_81 spune:
multumim de aprecieri gagici, si taica-su ii spune Amaliei bulanila Oricum, de cand s-a mai inaltat i s-au subtiat si bulanasele, da' tot bune de papat au ramas
Ramona, ea e mama mea, cine altcineva
Amalia
bebe_shtrumf spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
asta cu aruncatul de la balcon o practicam si eu , de la pungi cu apa, oua, cartofi si ce mai nimeream de prin frigider Amalia |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
pisigri spune:
La multi ani Dragos ! Sa cresti mare si voinic ! O pupam si pe mami-mindra-de-baiat-frumos !
P.S. Sus-numita mami, mai treci pe la noi, eventual cu poz(n)e !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
ma inscriu si eu la pupaceala generala de pe capul lui dragosel cel frumusel
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni