Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***
Raspunsuri - Pagina 10
novus spune:
DRAGOS
Pe mamica fericita o asteptam cu un raport detaliat
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
Monn, sper ca injinerul e nefebrilos si ai putut sa pleci linistita
Ilink, multa sanatate si Sophiphiei
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus DRAGOS |
La multi ani!si numai bine si de la mine/noi
Novus ms de cumparaturi...pls da contul ,pe pm sa fac miscare,te roooggg!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus DRAGOS Pe mamica fericita o asteptam cu un raport detaliat www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
La multi ani si de la noi
olishka spune:
Salutare!!!
La multi ani Dragos!!! Sa fii sanatos si voios!!!
Multa sanatate bolnaviorilor: Phiphi si Injineru
Alexandra f faine pozele, sunteti o familie tare frumoasa si vesela
M-ati distrat tare cu boacanele voastre. Revin si eu cu ale mele, caci nu am fost un copil tocmai cuminte
Olga, mamica lui David iepurasul si 39+
Anaan spune:
Salutare!
La multi ani, Dragos! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii! Adrisimo, hai la povesti cu noi!
M-au distrat de minune nazbatiile voastre!
Eu, pe de-o parte eram un copil foarte cuminte- desenam si citeam ore in sir etc. - pe de alta parte faceam niste minuni, de le venea alor mei sa-si ia campii.De exemplu, citisem "Winnetou" (cred ca eram prin clasa a doua) si, pasionata de viata indienilor, m-am gandit sa o experimentez si eu. Vreo saptamana am haituit gainile bunicii pentru a-mi face rost de pene sa-mi pun in cap. Apoi, intr-o dupa-amiaza, m-am gandit ca se cere o reconstituire si mai exacta a vietii indienilor americani, asa ca, profitand de faptul ca ai mei erau la serviciu, am strans un gramadoi de lemne intr-o camera (parchet ce astepta sa fie montat in camera respectiva) si i-am dat foc, dupa care am executat niste dansuri tribale in jurul lui. Taica-meu m-a gasit dormind langa foc - ca un indian ce se respecta!- cand a venit acasa. Nu a fost singura data cand le-am dat fiori alor mei: eram mai mica - pe la gradinita- si, aflata in vizita la prietena mea, care statea pe vremea aia chiar langa noi, m-a apucat o inspiratie si m-am gandit sa prestez o tsukahara (sau cum s-o fi numind), ca tot eram mare fan Nadia Comaneci, si m-am aruncat practic in cap in niste scari de beton. Normal ca mi-am spart capul (direct in frunte, si acum am semnul!)si, ca sa nu afle ai mei ce-am mai comis, mi-am lipit o frunza de vita peste gaura. Am aparut acasa, ca o floare, numai ca, la vederea mea, pe maica-mea a apucat-o lesinul, iar taica-meu a inceput sa tremure, fiindca mie imi curgea sangele suroaie de-o parte si de alta a capului si aratam ca un personaj din filmele de groaza (cu o frunza de vita lipita de frunte).Din punctul asta de vedere, chiar n-as vrea ca Andrei sa-mi semene, fiindca doar acum inteleg prin ce au putut trece ai mei cu mine!
Floric spune:
Vai, Ana, ce m-am distrat citind poznele tale. Deloc demne de urmat.
Am intrat repede sa urez LA MULTI ANI, ghiocelului Dragos. Sa creasca mare, sanatos si sa aiba parte de multe realizari. Iar pentru mama lui...sa intre mai des pe la noi, da??!!!!
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
claudela spune:
Va pupacesc si eu intr-o fuga!Am avut un ritm infernal zilele astea...
Vroiam sa va asigur si eu de ceva...Ca sunt alaturi de toti ghioceii pentru ca ei sunt in voga perioada asta!Eu le urez tuturor-FARA EXCEPTIE-La multi si frumosi ani, sanatate si bucurii ... lor si parintilor!-ici multi pentru toata trupa!
inapreda spune:
Alexandra, imi place cum ati petrecut!
Despre Amalia ce pot io sa zic si sa nu fie evident? Pai nu am ce ca se vede de la o posta ca-i simpatica foc si o ghidusa
Ma bucur ca iti plac cadourile si de abia astept sa vad in ce s-au transformat plicurile!
inapreda spune:
Multa sanatate pentru 2 copii grozavi: Cristi si Sophia si pentru taticii din dotare care au ramas acasa sa ii vegheze. Pentru mamici...pupici.