Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***
Raspunsuri - Pagina 11
inapreda spune:
Novus, am reusit sa rezolv eu "problema" ca A TREBUIT sa ies din casa sa cumpar..."dero" (detergent) si, pentru asa problema importanta, am rugat-o pe dna R. sa se joace cu Ian vreo juma' de ora!
Lui Ian i-a trebuit "afaia". Da, el a cerut. Sintem pe calea cea buna SI cu asta!
Novus, multumesc.
Olgutzule, iti multumesc si tie pentru promptitudine.
inapreda spune:
Cuscra, dna. R. si al ei sot au o vechime de 7 ani!!!! Si da, sint ca porumbeii din TOATE punctele de vedere.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Novus ms de cumparaturi...pls da contul ,pe pm sa fac miscare,te roooggg! |
Sa fiti voi sanatoase, e un mic cadou de la noi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Am reusit si eu sa vad pozele Alexandrei: sunteti doua frumoase, tu si Amalia!Mie Amalia mi-a placut si mai mult in realitate decat in poze, asa ca va inchipuiti cat este de draguta!
Cristi, Sophiphi, sa va faceti bine!
inapreda spune:
citat din mesajul lui anamariame La Multi Ani, Dragos!! Sa cresti mare si frumos si sa iti bucuri mereu parintii! |
La multi ani, baietel luminos, Dragos!
Mama lui Dragos, vrem poze si povesti! Se aude?
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Anaan Salutare! La multi ani, Dragos! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii! Adrisimo, hai la povesti cu noi! M-au distrat de minune nazbatiile voastre! Eu, pe de-o parte eram un copil foarte cuminte- desenam si citeam ore in sir etc. - pe de alta parte faceam niste minuni, de le venea alor mei sa-si ia campii.De exemplu, citisem "Winnetou" (cred ca eram prin clasa a doua) si, pasionata de viata indienilor, m-am gandit sa o experimentez si eu. Vreo saptamana am haituit gainile bunicii pentru a-mi face rost de pene sa-mi pun in cap. Apoi, intr-o dupa-amiaza, m-am gandit ca se cere o reconstituire si mai exacta a vietii indienilor americani, asa ca, profitand de faptul ca ai mei erau la serviciu, am strans un gramadoi de lemne intr-o camera (parchet ce astepta sa fie montat in camera respectiva) si i-am dat foc, dupa care am executat niste dansuri tribale in jurul lui. Taica-meu m-a gasit dormind langa foc - ca un indian ce se respecta!- cand a venit acasa. Nu a fost singura data cand le-am dat fiori alor mei: eram mai mica - pe la gradinita- si, aflata in vizita la prietena mea, care statea pe vremea aia chiar langa noi, m-a apucat o inspiratie si m-am gandit sa prestez o tsukahara (sau cum s-o fi numind), ca tot eram mare fan Nadia Comaneci, si m-am aruncat practic in cap in niste scari de beton. Normal ca mi-am spart capul (direct in frunte, si acum am semnul!)si, ca sa nu afle ai mei ce-am mai comis, mi-am lipit o frunza de vita peste gaura. Am aparut acasa, ca o floare, numai ca, la vederea mea, pe maica-mea a apucat-o lesinul, iar taica-meu a inceput sa tremure, fiindca mie imi curgea sangele suroaie de-o parte si de alta a capului si aratam ca un personaj din filmele de groaza (cu o frunza de vita lipita de frunte).Din punctul asta de vedere, chiar n-as vrea ca Andrei sa-mi semene, fiindca doar acum inteleg prin ce au putut trece ai mei cu mine! |
Doamne Dumnezeule carele esti in ceruri!! Denis-pericol-public era nimic pe langa tine copil!! Erai incredibila!! Nu mi te pot imagina in halul ala de...chm...chm...tu care esti asa de rationala, ce copchil bolund ai putut fi:)) No, you made my day!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Pe Phiphi am adurmit-o la 13 si un pic, am lasat-o cu tac'su...si m-am dus sa ma tung
Am venit de 10 minute...si am gasit-o tot dormind Amu da semne de trezire, fug!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Anaan, da stiu ca nu te plictiseai in copilarie !!
Inapreda, sa-i purtati cu placere
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Anaan, da stiu ca nu te plictiseai in copilarie !! Inapreda, sa-i purtati cu placere www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Astept cu nerabdare ziua de miine; sigur va fi happy si, daca-i pe'asha, va primi un bax de ziua lui! E fix ca ma'sa: daca' i place ceva, nimic (=nici o cantitate!) nu-l mai satura!
Ieri si-a luat 2 seturi de plastelina; azi a venit sor' mea in vizita si i-a adus...ghici? Un set mare de plastelina! S-a extaziat de parca i-as fi luat plastelina o singura data in viata lui si si pe aia i-am dat-o cu portia! Si pun pariu ca, daca-l intreb la trezire ce vrea, imi raspunde "plastelina"
inapreda spune:
Dodo, astept un raspuns de la tine. Exista NUMAI 2 variante de raspuns.
a) ai acceptat propunerea Ancai
b) ai acceptat propunerea Olgai.
PS. Astept raspuns cit mai curind.