Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, am reusit sa rezolv eu "problema" ca A TREBUIT sa ies din casa sa cumpar..."dero" (detergent) si, pentru asa problema importanta, am rugat-o pe dna R. sa se joace cu Ian vreo juma' de ora!
Lui Ian i-a trebuit "afaia". Da, el a cerut. Sintem pe calea cea buna SI cu asta!

Novus, multumesc.

Olgutzule, iti multumesc si tie pentru promptitudine.

Mergi la inceput

Cuscra, dna. R. si al ei sot au o vechime de 7 ani!!!! Si da, sint ca porumbeii din TOATE punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Novus ms de cumparaturi...pls da contul ,pe pm sa fac miscare,te roooggg!

Sa fiti voi sanatoase, e un mic cadou de la noi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am reusit si eu sa vad pozele Alexandrei: sunteti doua frumoase, tu si Amalia!Mie Amalia mi-a placut si mai mult in realitate decat in poze, asa ca va inchipuiti cat este de draguta!

Cristi, Sophiphi, sa va faceti bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

La Multi Ani, Dragos!! Sa cresti mare si frumos si sa iti bucuri mereu parintii!

La multi ani, baietel luminos, Dragos!

Mama lui Dragos, vrem poze si povesti! Se aude?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

La multi ani, Dragos! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii! Adrisimo, hai la povesti cu noi!

M-au distrat de minune nazbatiile voastre!

Eu, pe de-o parte eram un copil foarte cuminte- desenam si citeam ore in sir etc. - pe de alta parte faceam niste minuni, de le venea alor mei sa-si ia campii.De exemplu, citisem "Winnetou" (cred ca eram prin clasa a doua) si, pasionata de viata indienilor, m-am gandit sa o experimentez si eu. Vreo saptamana am haituit gainile bunicii pentru a-mi face rost de pene sa-mi pun in cap. Apoi, intr-o dupa-amiaza, m-am gandit ca se cere o reconstituire si mai exacta a vietii indienilor americani, asa ca, profitand de faptul ca ai mei erau la serviciu, am strans un gramadoi de lemne intr-o camera (parchet ce astepta sa fie montat in camera respectiva) si i-am dat foc, dupa care am executat niste dansuri tribale in jurul lui. Taica-meu m-a gasit dormind langa foc - ca un indian ce se respecta!- cand a venit acasa. Nu a fost singura data cand le-am dat fiori alor mei: eram mai mica - pe la gradinita- si, aflata in vizita la prietena mea, care statea pe vremea aia chiar langa noi, m-a apucat o inspiratie si m-am gandit sa prestez o tsukahara (sau cum s-o fi numind), ca tot eram mare fan Nadia Comaneci, si m-am aruncat practic in cap in niste scari de beton. Normal ca mi-am spart capul (direct in frunte, si acum am semnul!)si, ca sa nu afle ai mei ce-am mai comis, mi-am lipit o frunza de vita peste gaura. Am aparut acasa, ca o floare, numai ca, la vederea mea, pe maica-mea a apucat-o lesinul, iar taica-meu a inceput sa tremure, fiindca mie imi curgea sangele suroaie de-o parte si de alta a capului si aratam ca un personaj din filmele de groaza (cu o frunza de vita lipita de frunte).Din punctul asta de vedere, chiar n-as vrea ca Andrei sa-mi semene, fiindca doar acum inteleg prin ce au putut trece ai mei cu mine!

Doamne Dumnezeule carele esti in ceruri!! Denis-pericol-public era nimic pe langa tine copil!! Erai incredibila!! Nu mi te pot imagina in halul ala de...chm...chm...tu care esti asa de rationala, ce copchil bolund ai putut fi:)) No, you made my day!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pe Phiphi am adurmit-o la 13 si un pic, am lasat-o cu tac'su...si m-am dus sa ma tung
Am venit de 10 minute...si am gasit-o tot dormind Amu da semne de trezire, fug!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, da stiu ca nu te plictiseai in copilarie !!

Inapreda, sa-i purtati cu placere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anaan, da stiu ca nu te plictiseai in copilarie !!

Inapreda, sa-i purtati cu placere

Astept cu nerabdare ziua de miine; sigur va fi happy si, daca-i pe'asha, va primi un bax de ziua lui! E fix ca ma'sa: daca' i place ceva, nimic (=nici o cantitate!) nu-l mai satura!

Ieri si-a luat 2 seturi de plastelina; azi a venit sor' mea in vizita si i-a adus...ghici? Un set mare de plastelina! S-a extaziat de parca i-as fi luat plastelina o singura data in viata lui si si pe aia i-am dat-o cu portia! Si pun pariu ca, daca-l intreb la trezire ce vrea, imi raspunde "plastelina"

Mergi la inceput

Dodo, astept un raspuns de la tine. Exista NUMAI 2 variante de raspuns.
a) ai acceptat propunerea Ancai
b) ai acceptat propunerea Olgai.

PS. Astept raspuns cit mai curind.

Mergi la inceput