Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor,

pupacesc cu intarziere sarbatoritii
am admirat una bucata poza cu ian (ca nu exist pe fb), nici macar un degetel de ariana, tot din acelasi motiv, insa am vazut rareselul in actiune
La multi ani! mai spun si lui Mario-Andrei,ghiocel de Nikoleta20
si Mariei Casia,ghiocel de Maria_K

olguta m-am tot uitat la pozele tale si pot sa spun ca am simtit mirosul de bebe mic; tare frumosi mai sunteti cu totii

tin pumnii sa nu mai faca febra injinerul nostru drag si sa-i mai vina sufletul la loc mamicii din dotare pe care o pupacesc intensiv

noi inca suntem bine si sper sa ramanem asa sa ne putem bucura de serbarea surpriza de 8 martie
am ceva emotii de de duminica imi stranuta cam insistent

eu m-am resarbatorit sambata (inca imi spune in fiecare dimineata - e ziua ta mami! si ma pupaceste toata) ocazie cu care a degustat cu degetelul 1/4 din crema de cioco din tortul prestat de mine in creierii noptii de vineri spre sambata (la 3 cand am terminat totul si m-am pus in pat sa dorm desigur ca-mi disparuse orice urma de somn)

... revin

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

pozele

https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/Poze#

super iti sta si va sta la toata familia; iar scumpetea are niste bulane, ca sa nu mai vb de costumatia mov, care m-a dat pe spatesa va fie de bine iesirile!
ps.s.: imi place culoarea ta la par

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">http://www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am vazut, am vazut, am vazut pozele faine rau ale alexandrei
desigur ca cel mai mult m-am delectat cu cele ale amaliei - ce-as mai pupaci-o , gadili-o, manca-o

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Boacane, io? Nuuuu, nu stiu pe care sa le-aleg

Beam din sticlele din barul tatii, cite un git la fiecare, "sa nu se vada".

Cind am inceput sa fumam, cu frate-meu, furam tigari din pachetele de Kent primite (ai mei nu fumau, dar mai primeau cite un paket) asa: le dezlipeam la abur celofanul, taiam pe la fund hirtia, scoateam 3-4 tigari, cind era foamea mare scoteam si 5, dar se cam vedea pachetul scofilcit; apoi le lipeam si le puneam la lok, de obicei si ai mei le dadeau mai departe, la medici etc

Cind eram mici-mici, eu avem 5 ani si frate-meu 7, ne-au dat ai nostri la germana, cu o tanti zgripturoaica de moda veke, care ne pocnea cu linia peste degete daca nu stiam sa raspundem... bineinteles ca la scurt timp am inceput sa chiulim si lectiile noastre de germana s-au terminat printr-un fiasco :)

Cam la fel a fost si cu vioara, aici cauza fiind schimbarea profesorului.. dar am facut totusi 2 ani.

Am adus acasa toti pisicii si ciini pui rataciti sau "gasiti" (adica luati de la mamele lor) si mama zicea "ok, ai voe sa ii tii daca stringi dupa ei"... evident ca io nu vroiam sa string rahati si ii duceam inapoi imediat ce incepeau sa ii insire prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halou!
Si Phiphi a avut aseara 38 febra, prin urmare n-am dus-o la gradi. Nici nu stiu de-o puteam trezi, oricum, ca aseara a fost in verva pana pe la 23.30, toata energie si shotii...
Azi am lasat-o dormind, cu tac'so. A zis ca la trezire avea 38.3 si i-a pus un supozitor, paracetamol. Cand am venit acasa tocmai facuse un kk si tac'su a profitat sa-i masoare iar temperatura: 37.9. Forma: maxima din nou. Are si niste muci lichizi pe care si-i sterge singura cu servetele (mai bine zis si-i intinde pe fatza, asa e de scumpa cu cata seriozitate "isi face toaleta":))) Chiar ma gandeam ca noi, adultii (cel putin io!) ce fara chef suntem cand avem febra si muci, morocanosi, fara viata...si ea toata-i verva si rasete...
Imediat ma uit la pozele Alexandrei.
Cuscra, socru'to se tine bine, pare de maximum 65, zic io. Si doamna R. e simpatica si-mi place de ei, mi se pare ca se potrivesc. De cati ani sunt impreuna de inca-s asa porumbei?!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Aaaaa..
boacane, va vine sau nu sa credeti, NU AM, asa copchil plictisitor am fost, cuminte spre bleg Ce spuneti voi is de-a dreptul infractiuni pe langa ce faceam io (daca faceam ceva:)))
Deci nu, nimic memorabil
Aaaa, ceva totusi, ca tot vorbim de infractiuni:
- in clasa a IV a zgripturoaica noastra de invatatoare a intrat in spital. A inlocuit-o un batran de treaba, la care ii ziceam "Mosh Balegar"(ca asa mirosea, dar ne era simpatic:))
Ei, si in perioada aia, o colega pe care io n-o suportam a acuzat-o pe alta (de care ne era noua mila, ca nu avea mama:(( ca i-a furat stiloul. Si o tinea una si buna, desi nu avea nicio dovada si pana la urma l-a gasit.
Eiii si m-a pocnit spiritu' dreptatii si al razbunarii si am mobilizat toata clasa sa o asteptam dupa ore si sa o batem...ceea ce am si facut vreo 3 zile Bully curat! (bine, nu-i dadeam rau la gioale, dar ideea totusi...no, a fost o fapta reprobabila din partea noastra, asta e!)

Mergi la inceput

Alex_andra, esti super mishtoaca! Si Amalia e o domnisoara "dop-model"(nu stiu daca ai prins tu fazele cu titulatura asta:)) adorabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

LA MULTI ANI - Dragos,ghiocel de Adrisimo28 Sa ai parte de sanatate si bucurii !!!

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Alexandra - faina distractia, ai o familie frumoasa , in afara de faptul ca Amalia e o scumpica am vazut o d.na mai in varsta, cine este? Ptiu, e superba , ce n-as da sa arat si eu asa la varsta ei...

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Boacane:
1)la tara calaream copacii si pomii, ma jucam numai cu baietii-cartoane cu lishii si nu veneam la masa in veci, furam emre din cimitir noaptea si ne alergau maicutzele;
2) la oras minteam colegii de clasa gradi+scoala- ca aveam girafe si elefanti pe balcon;
3) ma mai urcam pe garaje si mancam dude de venam mov peste tot- apropo de movul Arianei;
4)ma jucam de-a invatatoarea si bateam mobila, scriam ep usi, ca la 16 cand ajungeua ai mei de la sv, se vedeau darele de la creta; si acum mama are fotoliile burdusite de incaltaorul de pantofi, eram o profa rea

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput