Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 38
Raspunsuri - Pagina 13
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Ronina problema cu gurita mica trece treptat ca ea creste...ai sa vezi ca de la zi la zi o sa apuce mai bine.
Noi am pus cerceii la un magiz de bijuterii... si mi-au zis ca cel mai mult au de furca cu copii de peste 4 ani... cei pana intr-un an sunt cuminti. La noi a durat 2 min si a scancit putin la prima ureche... si plans 30 secunde la a doua ureche... pana sa plecam deja radea cu angajatele, avea 11 luni cand i-am pus.
Noi am botezat de curand si am cautat cam ce tre sa pun in apa...cel mai tare m-a amuzat lista de www.reclamamascataatentie/bebelusi/botez-copil/Scalda-dupa-botez-a5787.html" target="_blank">aici
aredwynn sa te inveselesc nush cum... pot doar sa iti zic sa privesti partea plina... ai sa ai timp mai mult pt bb... daca primeai finantare si nu mai aveai timp de bb ar fi fost mai dureros...
Si sa va zic si de noi ceva... daca pana acum aveam cate o contractie dureroasa pe zi...uneori chiar 2... ei de vreo saptamana nu mai am... si asa ma enerveaza... tot stau la panda...si nimik. Nici burta parca nu mai creste... diseara am si eu in plan sa fac o poza... ultima cu burtica sper sa o fac inainte de a pleca la spital...
Gata merg sa bucataresc ceva...
Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 13 zile
dorinutza82 spune:
Eu sunt curioasa daca e adevarat ca a doua nastere e mai devreme decat prima si ca fetitele sunt mai graite...dar se pare ca e doar un mit. strumfy, eu la tine ma asteptam sa nasti deja ca te cam incadrezi la miturile de mai sus, dar se pare ca nu e adevarat
magda, eu scot vreo 2 majorete ca poate se hotaraste printesica si vine azi
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 32+ cu
kovacsc spune:
Am vorbit cu Bia acum, a ajuns acasa, este bine doar ca o doare capul pentru ca facut rahianestezie si si-a ridicat capul de pe masa si este si racita. Fetita a fost micuta la nastere 2600 desi cu o luna inainte atat arata ecograful ca are, cine stie pe unde a fost eroarea. Fetita nu este plangacioasa Si-a luat si ea pompa pt san...
Bia parea linistita ca a trecut peste ce ii era mai greu. chiar daca acum sunt alte provocari dar o ajuta si mama ei si sunt sigura ca o sa se descurce.
Cristina 33+ Karina, fetita noastra draga
monna3 spune:
Cristina multumim de vestile despre Bia . Speram sa treaca repede durerile de cap sa se poata bucura de printesica.
Ruxandra asteptam vesti de la tine
Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani
buburuza1979 spune:
nasol cu durerile de cap... pe mine m-au tinut 2 saptamani de nu ma puteam ridica... doar intinsa imi era bine!
spune-i sa bea multa apa... asa m-a sfatuit pe mine doctorul atunci...
mami deSerban Alexandru 15.07.2009
35+ cu Mara Ioana
kovacsc spune:
Am uitat sa va zic ca Bia va transmite salutari si asteapta nerabdatoare sa auda si de alti strengari care s-au hotarat sa vina pe lume, a intrebat de Magdalena, Anca, dar nu i-am putut da vesti proaspete
megbeng spune:
acum m-am intors de la dorctor, e totul ok, ramane cezariana programata pe 7.03, dr zice ca nu sunt semne ca bebe s-ar grabi; nu mi-a mai facut eco, doar m-a controlat pe masa..deci nu stiu cat are cea mica dar craniul nu e inca angajat si colul e ok ca lungime cica.
ma duc sa INCERC sa citesc ceva din urma, matei e sacait azi si nu prea ma scapa din ochi,nu am apucat nici sa mananc mare lucru..
meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
monna3 spune:
Meg deci intr-o saptamana iti vezi printesa, superrrrr
eu sunt curioasa cine urmeaza ca-i cam liniste pe aici
kovacsc spune:
Ce putin mai ai Meg!!!, abia astept sa mai am si eu doar cateva zile.
Aseara aveam mancarimi cand m-am culcat si m-am gandit eu asa, ce-ar fi sa imi dau jos pantalonii de pijama, pana acum m-am abtinut pt ca ma gandeam sa nu imi fie rece, pacat ca aseara am facut o exceptie ca dupa vreo 2 ore m-am trezit cu dureri de spate si burtica doar pe partea dreapta, care nu mi-au trecut nici pana acum, s-au mai ameliorat dar oricum nu mi-a trecut de tot. Si fetita a miscat azi foarte des si tare parca de fiecare data simte ca nu este ceva in regula cu mami. si cand imi mai da si ea cate un ghiont acolo unde ma doare deja imi taie rasuflarea, zice si ea "asa iti trebuie, sa fi cuminte de acum"
monna3 spune:
uff Cristina, sper sa treaca repede durerile. Auzi la ea... a avut mancarimi ... ia si te imbraca bine ca nu-ti trebuie raceli sau altele tocmai acum