Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 38
Raspunsuri - Pagina 14
SuperMami_1 spune:
Monna, stai sa treaca ziua de maine...ca dupa incep sa vina martisoarele
Miha, mamica fericita de Rares si 33+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
monna3 spune:
corect Miha , numai maine sa nu apara vreun strengarel
Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani
megbeng spune:
care apare maine va fi strengarelul-sef, clar!
meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
dara76 spune:
Ronina, Rox Dudus insista sa o suni si pe ea. Gasise si ea tot consultanta aia in alaptare pe care ti-am trimis-o, dar a zis de 2-3 s-o suni si pe ea. Adica mi-a mai zis inca o data azi pe FB. Ai nr. pe mail. Daca ai timp...
Monna, asa-i, m-am uitat si in general se recomanda dupa, insa am gasit si cu inainte si stiu ca asa retinusem dintr-o carte ca m-am si socat, cum sa dai cu crema si apoi sa puna bebe gurita, adica socul m-a ajutat sa retin. Mai ales ca sa nu redeschida rani cica s-ar folosi si inainte.
Cristina, multumiri pentru vesti!Multa sanatate!
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
dorinutza82 spune:
Am revenit si noi de la eco. Printesa e bine, asezata cumva transversal, ori se intoarce acum cu capul in jos ori se distreaza . In timp ce facea eco se intorcea ba cu fata ba cu spatele, are loc berechet desi are aproape 2000g. Dar kg astea le ia de la mine cred, ca eu tot nu am nici un kil in plus la cantar...
Placenta e de gr I si am un col ffff lung , asa ca pe la 38 de sapt ma sfatuieste sa-l pun pe tati la treaba ca sa nu nasc la vara .
Pup!
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 32+ cu
SuperMami_1 spune:
Dorina, felicitari pentru vestile bune
Miha, mamica fericita de Rares si 33+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monna3 eu sunt curioasa cine urmeaza ca-i cam liniste pe aici Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei AMR: 4 saptamani |
Si mie mi se pare cam liniste....
Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 13 zile
happylica spune:
sunt prin zona. n-am vesti.. nici bune .. nici rele. nu am contractii. ma doare mijlocul si mi-e greata. ce am mai nou.. o stare de balonare ca si cum as fi mancat fff mult. bebelusa e activa.
sper sa nu ii vina vreo idee maine. n-as vrea nici pe 1 martie.. dar macar sa nu fie maine
dorina, deci v-ati distrat azi. f bine.
meg, ce putin timp a mai ramas..
monna, macar ca las un mesaj offline si tot tip la una din voi acu' na... daca nu ma apuca noaptea... sa zica al meu ca-s nebuna. in loc sa plec la spital.. sa stau sa las mesaje
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
Dorina felicitari pt vestile bune!
Happy hai ca si de te apuca noaptea tot ai timp sa intri sa ne dai de veste... daca nu, un sms ceva... daca te apuca noaptea la mine e inca devreme asa ca eu is pe aici
Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani
happylica spune:
in loc sa ma incurajezi k maine e 29 si fiimea sta macar pana poimaine.. tu ce faci doamna?
io am discutat serios cu ea si i-am explicat ca tb sa mai stea
acu' na.. nush daca astea is simptome de nastere. sper ca is eu mai fitoasa azi
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia