Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 38

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Salutare gagici!
happy, scoatem agitatele? Sa mai zici ceva sa ne tii la curent cu evolutia durerilor
aredwynn, cred ca un eco facut azi ar fi perfect pt a-ti da o stare de mare bucurie. Imi pare rau ca nu ai obtinut finantarea...
Am si eu eco azi de 32 sapt, ma invart ca un titirez prin casa de emotii
Mai fetelor, eu nu am luat cercelusi la fata, dar nush cum sa fac. Oare sa intreb nasa daca ii cumpara ea? Nu vreau sa sune ca o obligatie, dar nush cum sa procedez, sa nu aiba fata 2 perechi chiar de la inceput....
Pupici!

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Dorina, eu zic sa nu scoateti agitatele inca.. nu s-a modificat nimic.. nici in rau, dar nici in bine. asteptam. o fi doar o zi naspa.
eu oricum... mi-am facut dus.. sunt pregatita

AMR < 2 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Buna burtici
tocmai m-am intors de la dr cu vesti tare bune.Suntem bine amandoua,bebelina creste iar colul nu s-a scurtat prea mult.Mi-a zis dr .daca am contractii mai dese de 10 min sa merg inapoi urgent.Martea urmatoare am programare la spital pt planificarea cezarienei(nu e intoarsa bebelina desi am tot stat zilele astea cu capul in jos)
Amy
1.Batista bebelusului trebuie neaparat montata la aspirator?Cand era Oliver racit ziua o montam la aspirator ,dar noaptea ii trageam mucisorii cu gura.
2.Ce biberoane ati luat? Eu am numai unul Avent de la pompa dar daca o sa fie nevoie o sa iau si unul Medela Calma.
3.Raspund la fel ca Ronina.Am primit cafea in spital de 2 ori pe zi.Am intrebat dr.si mi-a zis ca e ok maxim 2 cafelute mai slabe pe zi.Asa ca am baut o cafeluata tot timpul cat am alaptat.

Referitor la unghiute- eu am tras o sperietura la o sapt dupa nastere cand m-am hotarat sa-i tai unghiile.La a doua unghie si-a miscat oliver mana si i-am ciupit din degetel de i-a curs sangele.Pana in ziua de azi eu nu i-am mai taiat unghiile.A devenit responsabilitatea lui tatii si i le taia cand papa lapticu sau trebuia sa-i fluiere si atunci statea ca hipnotizat.

34+Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

bine happy, dar sa stabilesti cu bebelina daca vrea sa vina zilele astea, are de ales intre azi si poimaine, maine nu tre sa vina daca vrea sa aiba ziua de nastere in fiecare an
felicitari marci pt vestile bune de la eco, poate iti face totusi bebelina o surpriza pana martea viitoare si se intoarce

Si mie mi-a fost teama sa-i tai unghiutele lui Stef pana pe la 3 luni cred, tati a fost responsabil cu treaba as ta si avea o dexteritateeee. I le taia cat timp statea la mami la tzitzi fiindca era nemiscat, in somn nu avea nici o sansa... misca mainile frecvent.

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

hello burtici si mamici

noi suntem tot 2 in 1...de azi noapte am cateva dureri parca mai altfel,acum face karate fiica-mea in burta si ma inteapa mai rau in partea dreapta sus langa coaste,sunt dureri pregatitoare..???sper..
azi noapte m-am trezit la 2 am adormit la 5 si m-am trezit iar la 7.30 un cosmar programul asta,fiecare noapte ce trece imi e mai greu sa ma misc,invart de pe o parte pe alta,acum mai nou ma trezesc sa merg si la pipi

vb de cercei,eu nu cumpar inca,pt ca aici se pun abia la 3 luni,nu stiu de ce dar nu se pun,e cam naspa ca la 3 luni copilul deja constientizeaza durerea mai bn decat cand e nou nascut,zic eu.
mama mea de fiecare data cand mergem in tara e in stare sa ma tina legata in casa,adica in sensul bun,cateodata e cam sufocanta ca,cand plec ma pupa cand vin la fel, ma intreaba mereu unde merg,cu cine cat stai,m-am invatat acum dar inainte era deranjant.
Ronina bravo pt laptic,ai o comoara de copil,off abia astept si eu

va pup pe toate nu retin prea mult din ce scrieti scuzati
felicitari pt vestile bune fetelor care au fost la eco
diseara fac o poza cu burtoiul,ultima cred,sa veeti cata elefantul am devenit

aa mi-am adus aminte,Dara parca tu intrebai de injectii,eu le fac in picior,in burta nu le mai fac de mult tare,ciudat e ca nu mai doare ca la inceput,ori am devenit imuna la intepatura,ori am devenit experta,chestia e ca nici vanataie nu mi se mai face,doar un punctulet mic care trece in doua zile.Eu inainte de a baga acul,frec bine zona care o sa intep,mi se incalzeste bucatica aia de tesut si intra acul si serul apoi ff usor si gata.

ma duc sa calc,ce placere

Mada 39+ MAYA-ELENA
AMR ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Happy, imi pare rau ca nu te simti bine. uite iti pun un banc sa te binedispuna :

Sotia catre sot:
-Vrei sa faci sex cu o mulatra simpatica?
-Bineinteles.
-Atunci da-mi bani pentru solar!

Marci, felicitari pt vestile bune!

Miha, mamica fericita de Rares si 33+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Miha, parca o vad pe cumnata-mea in bancul tau
Dorina, da.. la asta ma gandesc si eu. sa nu aiba pitica idei maine.. k imi pun dop.. sa stea acolo
legat de cercei.. eu am deschis discutia cu nasa, i-am spus ce intentii am.. adica sa ii cumpar eu.. ea a zis 'nasa tb sa ii ia cerceii' si eu am zis 'lasa.. nu mai cheltui banii ca iau eu'.
asa poti face si tu. deschizi discutia si vezi reactie. sau.. inrebi direct..desi e mai..
mada, vad ca nu mai ai deloc rabdare. stai cumintica acolo ca bebelusa tot cand vrea ea vine. nu o agita
marci, ma bucur ca sunteti bine amandoua. ca e cu fundul in sus sau in jos.. acum mai putin conteaza. sa fiti sanatoase.

AMR < 2 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Nici eu nu i-am cumparat inca cercei bebelinei.Am intrebat moasa si aici numai dupa 3 ani se pot pune.Asa rau imi pare,imi doream mult sa aiba cercelusi de micuta.
Nu-mi vine sa cred ce traditii sunt acasa la botez.Pt mine ar fi o adevarata aventura daca ar trebui sa imi botez bebelina acasa.
Pe Oliver l-am botezat la catolici(biserica ortodoxa e doar in Dresden la 100km) a fost foarte simplu si frumos si totul a durat 30-40 min.Am fost doar noi,nasii si inca o pereche,fiecare cu un bebelus asa ca ne-am distrat apoi la noi in gradina.Inca imi pare rau ca nu a venit nimeni din familiile noastre la botez dar na,m-am obisnuit sa fim singuri.Macar nu ma bate nimeni la cap si imi cresc copiii cum consider eu ca e bine.

34+Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Anda merci de incurajare, sper sa mearga usor si la mine. Oricum probabil voi apela si la o consultanta in alaptare la momentul oportun, ca Bianca are asa gurita mica incat nici macar asistentele nu reuseau decat din cateva incercari bune sa-i bage sanul meu in gurita, ca mai mult prindea doar de sfarc, iar dupa ce-l scapa eu f greu mai reuseam singura M-am uitat la L&L about breastfeeding si exact ce ma interesa pe mine nu arata, culmea ca toti bebelusii din exemplele de acolo prind singuri sanii instant

Mamica fericita de Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna,

Wali te asteptam cu vesti bune de la medic maine
Lady pai ai grija, nu mai fa asa mult efort daca ai contractii
Oanace wow... deci pe 10 martie iti vezi printesica... inca putin mai e
Happy sa ne anunti daca e cazul de agitate
Dara si eu din ce-am citit am retinut ca se da dupa supt cu crema sa nu se usuce sfarcurile pana la urmatorul supt. Multumim pt linkuri
Aredwynn imi pare rau de proiect
Dorinutza bafta la eco
marci felicitari pt vestile bune

pupici

Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei

AMR: 4 saptamani

Mergi la inceput