Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 38
Raspunsuri - Pagina 11
J.D. spune:
Dara, daca tu esti pagana ca ai ales nume de sfant pre crestin, noi ce mai suntem ca nu ne botezam copilasii?
Happy, incearca sa te relaxezi, daca e sa vina bebe sa fi zen.
Oana, daca ai trecut de 37 de saptamani si bebeica e bine poate merge si fara gynipral. Arunca un ochi pe net vezi ce se spune si pe acolo.
Am primit banii de la socrela! abia astept sa ma cadorisesc cu niste pantofi sau sandale irregular choice!
Finn Constantine 15.10.2009 si 31+ Euan Tudor
dara76 spune:
Da' in spital cum spalam pompa? Eu ma gandeam sa-mi iau un vas pentru pus apa si pastile de sterilizat, dar acu' m-am gandit ca daca as da cu lansinoh inainte sa ma mulg, se murdareste pompa. Cred ca e o intrebare tampita, dar sa-mi iau si dero de vase cu mine?
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
dara76 spune:
J.D., nush, pentru mine pagan e de bine, asa erau numiti si druizii http://en.wikipedia.org/wiki/Druid , nu doar turcii si tatarii
Practic crestinismul a lipit multe sarbatori fix peste sarbatorile pre-crestine, ca sa le accepte lumea mai usor. Inclusiv Pasti, Craciun, etc.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
buburuza1979 spune:
eu stiam ca "alifia" de tzitzi se da dupa muls/supt ca sa nu se usuce sfarcurile pana la urmatoarea tura... si pana la suptul/mulsul urmator intra suficient in piele cat sa nu se imbacseasca pompa...
eu cred ca as da pompa la asistente sa mi-o sterilizeze ele ca doar e spital si au unde...
mami deSerban Alexandru 15.07.2009
35+ cu Mara Ioana
carina spune:
Unde am nascut eu asistentele spalau/ sterilizau pompa.
Ma gandesc ca poti discuta cu ele si te ajuta.
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 Da' in spital cum spalam pompa? Eu ma gandeam sa-mi iau un vas pentru pus apa si pastile de sterilizat, dar acu' m-am gandit ca daca as da cu lansinoh inainte sa ma mulg, se murdareste pompa. Cred ca e o intrebare tampita, dar sa-mi iau si dero de vase cu mine? 33+ Miruna Sanziana *MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, * |
dara76 spune:
Buburuza, eu in carticelele mele am citit ca lansinoh se da inainte sa suga bebe, pentru ca nu se absoarbe la bebe si sa fie proaspata ca sa nu faci ragade cand suge. Si atunci am mers pe ideea ca daca dau inainte sa suga bebe, dau si inainte sa ma mulg.
Eu de obicei la Cantacuzino astept la eco langa o camera de sterilizare si acolo foarte rar intra cineva din cate am vazut (si am stat si jumatate de zi o data). Se mai duc cu niste cearceafuri uneori. Adica stiu eu daca-mi sterilizeaza asa de des? Am vazut ca unele prietene de-ale mele s-au dus cu lighenas si pastile de sterilizare, sa-si sterilizeze biberoanele proprii, ca altfel biberoanele spitalului erau sticla de bere cu tetina de pe vremea lu' Ceausescu. Asta acum 2 ani.
Uite ca mi-ai dat o idee buna sa dau si dupa alaptare, din nou. Sarumana!
33+ Miruna Sanziana
dara76 spune:
Anda, asa-i, multumesc, la Sanador (privat) nu mi-as face mari griji, insa la Cantacuzino (de stat)...sa vedem.
33+ Miruna Sanziana
aredwynn spune:
Dati-mi idei sa-mi treaca supararea... Tocmai am aflat ca nu am castigat un proiect de finantare. E al treilea pe care l-am depus, pe primele doua din anii trecuti le-am castigat. Sunt super deprimata, pt ca nu ma asteptam... In loc sa ma gandesc la bebe si la nastere, acum ma tot tin sa nu ma pufneasca plansul... nu-mi pot lua gandul de la asta. Azi am si tns si nu stiu daca s-o rog pe dr sa faca un eco, sa vad daca e ok bebe, ca n-am mai facut din sapt 36 si mi se pare ca nu mi-a prea crescut burta.
Anca, 39+ cu Natalia
dara76 spune:
Aredwynn, shopping pentru bebe ? Ce proiecte erau? Imi pare rau ca acum n-a mers :(.
33+ Miruna Sanziana
aredwynn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 Aredwynn, shopping pentru bebe ? Ce proiecte erau? Imi pare rau ca acum n-a mers :(. 33+ Miruna Sanziana *MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, * |
Pai am cam luat ce era de luat... Mai urmeaza o tura pe amazon dupa nastere, ca sa vad daca mai intervine ceva. Era ceva cu pianul (concerte, masterclass) si, pe langa bani, mi-ar fi dat o preocupare lunile urmatoare - era ceva mai de anvergura si as fi avut multe de rezolvat (organizare, promovare, etc.).
Anca, 39+ cu Natalia