Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 38
Raspunsuri - Pagina 10
dara76 spune:
Amy, tu unde-ti faci injectiile de Clexane in picior? Eu mi-am facut in grasimea de pe interiorul coapsei si m-a durut ca naiba 24 de ore. Ca la burta parca nu mai gasesc locuri nedureroase, aseara deja nu mai voia sa iasa acul, nu stiu de ce, cred ca mi se termina zonele de intepat. Unde bag acul, doare mai nashpa acuma. Il scot, il bag in alta parte, iar doare. Cumulat cu insulina nu stiu unde sa ma mai intep.
Si la mana daca e, unde exact? Ma gandesc ca poate merge sa mi le fac in mana chiar daca nu pot sa mai fac pliul ala, daca as baga in tesutul gras.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
buburuza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 Bubu, eu am ceva de genul asta, daca te-ajuta: http://www.shopmania.ro/bijuterii/p-bijuterii-aur-copii-nou-nascuti-cercei-ania-14411656 Am vrut sa fie rotunzi, sa faca doar cerculet. 33+ Miruna Sanziana *MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina* |
sar'na! oricum la bebelusi sunt recomandati cei rotunzi ca sa nu se intepe cand doarme.
faza tare e ca socrumeu e bijutier si nu ar accepta sa cumpar eu cercei, dar am uitat sa dau comanda
sper doar sa ii faca cum vreau eu si nu cum crede el (ca si ala e incapatanat).
vreau unii rotunzi, finuti, musai aur si cat mai mici posibil!
la nepoate venise cu niste talangi de m-am speriat... de aia am si zis OMG ca am uitat sa ma ocup de aspectul asta mai din timp...
dar acum mi-a venit in cap o alta problema... auzisem mai demult ca cica nasa fetitei are sarcina de a cumpara cercelusii. asa e?
eu sunt pe pustii cu "datinile" astea...
mami deSerban Alexandru 15.07.2009
35+ cu Mara Ioana
dara76 spune:
Bubu, si eu sunt paralela rau, si cum n-am putut sa retin tot, am copiat intr-un fisier un post al lui Amy
L-am urcat la noi in contul de google docs:
https://docs.google.com/document/d/1HPvhS4r9Y14k4wCmURAusXQwn_TRVRqHOd_dPVpU928/edit
habar nu am cu cerceii si nasa, am vazut ca fetele si-au cumparat ele, si Ronina, parca si Happy.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
buburuza1979 spune:
aaaa cu botezul...alta mancare de peste! am trecut o data prin nebunia asta si circul de rigoare!
botezul ok, dar baita a doua zi...
noroc ca nasii sunt tinerei si e fratele sotului cu sotia. dar cand s-au adunat "babele" in jurul caditei sa ii puna toate minunile acolo... au inceput baietii cu niste mistouri de numai baita de mir nu a fost aia...
cumnatumeu (nasu) cand a vazut-o pe soacra-mea ca vine cu pene de gaina atat i-a fost... a inceput sa scoata toate borcanele din debara sa i le aduca... dulceata, faina, malai, oua... eu cu barbatu-meu faceam pipi pe noi de ras...
incepuse soacra-mea sa ii zica nasei sa ii dea cu flori pe la urechi, picioare etc ca sa nu ii "puta"... la juma de ora de la baita a tras cupilul un cacatel si am inceput sa facem mistouri ca nu l-a spalat bine cu flori la fund ca ii pute...
eh... oameni nebuni!
mami deSerban Alexandru 15.07.2009
35+ cu Mara Ioana
oanace spune:
Buna fetele! Raportez ca data venirii pe lume a Emmei a fost fixata pe 10 martie, asta daca nu cumva ea va vrea mai repede. Dr a observat in timpul monitorizarii fetale ca unele dintre contractiile BH (foarte dese la mine in ultima saptamana) erau de intensitate mare, 50-60 pe nu stiu ce scala, si ca urmare mi-a prescris Gynipral, pe care sincer, nu stiu daca sa il iau. Mamaruta mea are deja 3200g si dr mi-a spus ca aparatul are o eroare de doar 100-150g plus/minus, asa ca sunt fericita ca vom trece de 3000g. Curios e ca nu am nici o emotie, deocamdata, avand in vedere ca se produce evenimentul pe care il astept de o viata. Probabil ca o sa ma apuce tremuriciul cu o zi inainte!
burticile, ma duc sa recuperez ce am pierdut ieri!
37+ Emma
dara76 spune:
Bubu
da, eu ma uit precum curca in lemne si astea cu ce tre' sa faca nasul, la mine in cap sunt la gramada cu botezul, de-asta ti-am dat link la botez. Tot Amy stie si ce e cu niste chestii care cica ar trebui luate de nasi pentru la spital, sa scoata copilul din spital.
La mine la pariu ca nasul nu stie, si mai am o vice-nasa, poate stie ea, nush, om vedea.
De treaba cu gainile n-am auzit, doar ceva cu niste petale de flori in apa. Vorba ta, si eu cumva le fac pentru ca ma amuza teribil si tot asa, e un misto pe capul nostru...- adica zic de datini de pe la nunti etc. ca prin alea am mai trecut, de obicei ne ocupam sa ne sufocam de ras si ni se pare o procedura funny. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, stiu ca au o semnificatie si cred si eu in niste lucruri, plus ca le aplicam cu drag asa, ca sa mai facem inca ceva deosebit, dar intr-adevar nu prea putem sa eliminam rasul :)
Sa vedem cum oi convinge eu lumea ca bebica va avea ziua si de Florii si de 24 iunie, la Sanziene-Dragaica. Deja am starnit discutii in familie, ca in loc sa aleg si eu un sfant crestin, fix ce era pre-crestin in calendarul ortodox am ales. Sunt o pagana :P
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
dara76 spune:
Despre puseurile de crestere, pentru cand ne vom speria ca nu se satura bebe cu laptele:
http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2009/04/puseul-de-crestere.html
http://www.desprecopii.com/info-id-2378-nm-Puseul-de-crestere.htm
33+ Miruna Sanziana
happylica spune:
buna ziua..
azi nu-s deloc bine. oi naste.. o fi vreun semn..
mi-e greata, ma doare mijlocul, bebe e fff topaita si ma doare burta jos de tot. or fi semne? o fi o zi proasta?
amy, da. batista bebelusului tb montata la aspirator. dar stai linistita.. ca trage.. nu sufla. asa ca nu e prb
eu biberoane am luat de la Nuk, de sticla.. cu tetina de silicon ortodontica. pompa avent o am si eu.. are si recipient dar e de plastic.
dara, stiu ca marea majoritate a spitalelor pun direct cerceii tai.
buburuza, da. cica nasa tb sa ii cumpere cerceii. eu sincer.. nu am tinut la 'babisme' d'astea si i-am luat eu. am motivat asa: eu vreau cerceii in maternitate.. nu poti obliga omul sa iti cumpere cand vrei tu si am scapat. daca ii vor cumpara si nasii.. ii schimb copilului cerceii si aia e.
oana, deci vei naste sambata. e bine, mai putina nebunie in spital in week end. legat de emotii.. stai calma.. nu le-a sosit vremea
sunt prin zona. vedem cum evolueaza lucrurile. parca nu-s pregatita de marea intalnire.
ronina, ma bucur ca maine mergeti acasa. vei fi mai relaxata.
pupici pe burtici si la bebici!
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
carina spune:
Ronina trece de la biberon la san!! Toma a mancat la inceput prin sonda direct in stomacel, apoi biberon si cand l-am pus la san parca nici nu stia altceva .
Citat: |
citat din mesajul lui ronina Monna, din pacate Bia nu e in puteri sa suga, suge de 3 ori si apoi adoarme si n-o mai pot trezi sa pape mai departe. Nici macar biberonul nu-l suge fara pauze. Neonatoloaga spune ca daca o fortez sa suga, tot ce papa pierde de la efort si nu creste in greutate. Mi-a recomandat insistent sa ma mulg si sa-i dau biberon pana ajunge macar la 2600 grame si apoi sa insist cu sanul, sa poata creste. Ea ma tot asigura ca va putea trece de la biberon la san, acum Dumnezeu cu mila o mai testez eu acasa dupa ce-i trece de tot icterul si procur cantar. Gata, ma pun pe muls pt masa de la ora 12, va pup Mamica fericita de bianca maria |