La multi ani !!! Fluturasi de 2011 (132)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Fug si eu sa ma imbrac ca iesim la plimbarica! PUP fetele!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac ce baiat mare ai a papat el si frisca si a mai baut si sampanie chiar a gustat din sampanie?


Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)




DA mami, din sampanie pentru copii Rubby Bubble sau cum se scrie, trebuie sa ma uit pe sticla. A luat doua gurite, e ca un suc, fara alcool evident.

Nasterea miracolului meu


Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui moulineta

La multi ani Rares Andrei!!!
Sa cresti mare, sanatos, fericit! Mandreeac multa bucurie sa ai din partea puiului tau!

Mami fericita de zana buna Maria


Multumim din toata inima mami!

Nasterea miracolului meu


Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Andreea, cat tort ai facut din reteta lui Happy? Cum a iesit crema? Ai respectata proportiile?Eu vreau sa fac pt 20 de oameni la ziua Andrei si ti-as multumi sa-mi dai detalii!

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)


Mami noi am fost 7 persoane si eu am pus si frisca, 2 straturi de frisca si unul de crema pe care am facut-o din 2 oua, 150 grame unt si 180 grame zahar si 40 grame de cacao. Pentru 20 de persoane nu stiu ce sa zic, poate Catank ar trebui sa iti spuna proportiile. Esti mai bine? Dodo cum se simte?

Nasterea miracolului meu


Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Seara buna,

Mandreeac ma bucur ca Rares s-a simtit bine de ziua lui si a cooperat in toate cele.

Uff ce discutii aprinse legate de margarina/unt si alte E-uri. Noi de vreo 2 ani nu mai cumparam mezeluri din magazin, carnat facut de noi si salam de casa cumparat din sursa sigura. Le bagam la congi si scoatem cand avem nevoie. Vara ne mai salveaza sunca afumata in casa, ufff nu e buna discutia asta ca eu sunt la regim.Ce e curios asta vara cand a plecat Daria in Elvetia am luat mezeluri din magazin sa-i pun sanwich mai diversificat ca pentru 16 ore de drum,na si am luat mai mult la gandul sa nu pofeteasca flamanzii mici la ce-i pun eu Dariei.Surpriza mi s-au stricat mezelurile in frigider, nu le-au vrut. Cu branza la fel cumpar branza proaspata de vaca si o frec cu smantana, putina ceapa si condimente, o pun in cutiute si le zic ca e Almete, cica lor numa aia le place, branza de vaca e bleah. da eu nu stiu sa fi mancat ei almete vreodata

Sunt tare incantata ca mi-a venit comanda de la next. Super promti oamenii, basca nu mi-au mai luat taxa de transport. Mi-au trimis din Anglia cu DHL si a ajuns super rapid coletul. De hainute ce sa mai zic sunt un deliciu. Am probalit-o pe Ilinca , am vrut sa-i fac si poze dar avea viermi in numai dorsalul mi l-a arata. Nu zic ca ala nu era delicios in tu tu.

La noi ninge.

Am uitat ce era mai important , Are si Ilinca primul dintisor. Cred ca e ultima care a primit dintisor dintre fluturasi.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011


Multumim din suflet mami! Felicitari Ilincuta pentru primul dintisor! Acum cred ca vor aparea in cascada, la noi asa a fost!Bravoooooooo

Nasterea miracolului meu


Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele!
La noi e ingrozitor de frig, e soare cu dinti. Se aude cum suiera vantul. Asa ca cred ca azi nu iesim pe afara. Sau mai vedem...

Yasmi, tu intrebai de centrala. La noi e programata sa porneasca seara de la 18 la 22 si sa faca 22 de grade in casa daca nu sunt. Dar am vazut ca abia pe la 9 seara porneste. Si noaptea e programata sa porneasca daca scade temperatura sub 21... nu prea stiu daca porneste pe timpul noptii. Oricum e cald, azi noapte m-am trezit la un moment dat transpirata.

Somleac, inteleg ca ai comandat de pe site-ul next anglia, da? Felicitari pt dintisor!

Catank, felicitari pt finuta, e dolofana!

Strumphy, spor la treaba!

Am spalat si eu o masina de rufe, le-am intins si nu prea mai am treaba pe ziua de azi, mancare avem... Mi-am adus in casa, din magazie, jardinierele si ghivecele cu bulbi . Sa vedem daca rasar toate. Nu le-am pus inca afara in pamant, ca e curtea vraiste. La toamna o sa le gasesc locul!

Va pup! ZI buna!

PS Era sa uit: Deea, multumim pt felicitari! Nu m-am mai inscris la odisee ca nu prea am timp si oricum va am pe voi!

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 17+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!

Catank, sa-ti traiasca finutza si spor la trebaluit prin casa!

Roxy, unde esti? La plimbari? Puuuuup mult gogosica ta frumoasa!

Lavinia, eu nu am oprit centrala. Cum scade temperatura sub 22 grade, porneste singurica. Afara este mai cald de cat in casa...Spor la Shopping!

Madutza, ma bag in aceeasi categorie cu tine! Imi plac toate cele: margarina,mezeluri de mai toate tipurile, etc. Eu mananc des margarina...chiar aseara am mancat cartof copt cu margarina si sare, un deliciu. Felicitari iubitului meu pentru cererea la olita indiferent de ora.

Viss, ti-am vazut comorile si filmuletul. Sunt MINUNATI , mor de dragul lor cum se joaca, privesc, iubesc. Iar tu mami scumpa ai o voce tare blanda si calda.

Delia, nu am mai vorbit cu Gabi1 I-am lasat si eu astazi un mesaj sa o felicit ..pe mess dar avea idle si nu mi-a raspuns. Tu ce ai mai facut bun de papa? Sa stii ca m-am gandit la tine cand am mancat lasagna atunci. Puuuup 3 fete frumoase!

Cami, cum mai sunteti? Te mai simti rau? Ai gasit sa te ajute cineva cu fetele?

Andreea, i-ai facut poze lui Rsres ieri? Cum merg pregatirile pentru marea petrecere? Sunt pe ultima suta de metrii, nu? Tortul cum va fi?Puuuup sumpa mea!

Simonelu, mami iarasi ai disparut? Sunteti bine? Arsenie si=a dat drumul la mersul de pinguin?

Somleac, felicitari pentru primul dintisorrrrrrrrrrrr! Sa stapaniti sanatosi hainutele si abia asteptam poze cu noile achizitii.

Deea, imi place sa te citesc mami si ma bucur cand iti faci timp si intrii. Anna este o dulce si o frumoasa dar, avem nevoie de poze ceva mai recente cu ea sa o mai admiram.

Strumpitz, iarasi pauza de butoane? Pai daca asa ai hotarat tu mami ca este mai bine, noi te lasam linistita si sa ne scrii atunci cand ai chef de forum. Pupam mult piscotica frumoasa foc!

Mary, la 1.65 inaltime di 63 kg esti bine. Dar, nu ti-ar sta rau nici mai slaba...undeva la 57 kg. Hai ca esti tinerica si poti.

Micki, Alehiam, cum merge munca? Ne este dor de voi!

Scrish, ne vizitezi tot mai rarut. Care etse programul vostru? Ce mai face Luca? A inceput sa mearga? Banuiesc ca tu deja te ocupi de pregatirile pentru petrecerea ce va sa vina, asa-i?Hai ca te asteptam sa ne mai povestesti de voi si mami...fa-ti timp sa il mai tragi pe Luca minunatul in poze ca trece timul si o sa-ti para rau. Puuuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Alina, felicitari mami pentru vestea minunata de la eco! ce superb ca aveti fata si baiat! Tu cum te mai simti? A inceput sa danseze bebelina? La nume va-ti gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Mary, unde este albumul tau? Am intrat acum sa vad pozele cu Alexandra de care sp fetele si nu am gasit nimic. L-ai sters sau nu am vazut eu bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Salutari!!!

La multi ani ,pui mic si scump Rares-Andrei!!!

Sa cresti mare si sanatos!!!



Mergi la inceput