FIV Europa(53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

aaaa, da, ii "gogoseaza" tare maca pe foliculi, si repede, mai repede decat daca nu ai lua. Eu in ziua 8, cand luam maca deja aveam glera pre-ovulatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Banuiam eu ca mi i-a gogosat Urmeaza histeroscopia unde sper sa nu se gaseasca ceva nereparabil.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ariadna, multumesc mult pt gandurile bune si ma bucur sa te vad pe aici. de fiecare data cand scrii aici, prind incredere ca uite, se poate sa fie bine si cu gemeni pana la capat. eu sunt in sapt 19, consemnata la pat: merg doar la baie si in rest, odihna maxima. bineinteles ca mi-au intrat in cap fel si fel de ganduri legate de nasterea prematura...
sa inteleg ca al tau col s-a scurtat la 2.8 desi era cerclat? (retin ca aveai un col frumos la cerclajul ce l-ai facut parca prin sapt 13?) dupa episodul cu contractiile, colul s-a mai lungit?
stii cumva daca aspenterul, printre altele, si de a impiedica nasterea prematura? multumesc anticipat.

eu simt ça sunt baietei amandoi bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Da, Balanta se poate sa fie bine pana la capat cu gemenei si la tine va fi la fel! Colul meu a fost super-ok pana la nastere, lung 2,8-3,4 si inchis, cel mai scurt a fost atunci la cateva zile dupa episodul cu contractiile dureroase dar totusi era inchis, eu banuiesc ca pe fond de stress si pentru ca prin sapt.18-19 uterul se mareste brusc, la sarcina gemelara este si mai evidenta marirea in volum a uteruui ca sa aiba loc bebelusii, am patit acel eveniment neplacut cu contractiile, slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic atunci, dar cine stie daca nu aveam cerclajul? Inainte de cezariana la 37 saptamani era tot asa, inchis si lung, ca stiu ca s-a chinuit putin doctorul sa scoata firul de cerclaj. Aspenterul nu are niciun rol in legatura cu nasterea prematura, sau cel putin eu nu stiu daca are vreo legatura, eu am luat aspenter toata sarcina concomitent cu clexane.
pup burtica si sa ai grija de tine si de bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ariadna, multumesc mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Citat:
citat din mesajul lui sper

MBK cum esti? Ai facut ET-ul? Analiza antifxa cu ti-a iesit?

Balanta tin pumnii pt ecograf, sa vii cu vesti bune-bune

Nu a fost sa fie nici de data asta, beta mai mic de 1,2 Am intrerupt de 3 zile estrof si progest astept sa vina cm care nu prea da semne !Oare d c?Cred ca voi incerca la acibadem, cu toate ca as fi vrut la medlife, dar anul trecut cand am vb cu Albinosul mi s a parut cam repezit nu a stat de vb cu mine, pe sot oricum nu l a primit in cabinet,s a uitat doar pe analize si mi a spus cand aveti bani veniti ptr fiv!
Cred ca voi incerca la acibadem!
Ari u ce ai mai facut?fetelor

Mergi la inceput

MBK imi pare rau , chiar ieri ma intrebat ce oi fi facut, dc ai facut transferul ori ba.
Regleaza-ti tiroida neaparat pana la o noua incercare

Speranta

Mergi la inceput

Am primit rez la anal de zi 2
FSH=14.6 LH=11.2 Prolactina=23ng/ml (3.8-23.2)

TSH=1.98 FT4=1.46

FSH e mai mic decat data trecuta (21) dar inca nu stiu E2. Lh e mai mare decat data trecuta(7.93).
Prolactina e aproape de lim superioara, ce ziceti, trebuie tratata?
TSH a scazut (de la 3.44) , cred ca o sa continui cu doza de 31.5mg, sa vad ce zice endocrinologul.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

MBK ti-am raspuns la PM. Sunt alaturi de tine. Plec peste o luna, de Paste, si-am sa-ti detaliez ce si cum e la Acibadem. Pana acum am 3 relatari si toate-s numai de bine despre clinica, doctor, protocol, iar una dintre persoane nu a reusit prima data si s-a intors a doua oara la aceeasi clinica.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Citat:
citat din mesajul lui sper

MBK imi pare rau , chiar ieri ma intrebat ce oi fi facut, dc ai facut transferul ori ba.
Regleaza-ti tiroida neaparat pana la o noua incercare

Speranta

Ms mult!Sigur asa voi face!fetele din buk imi puteti spune un endocrinolog bun?dupa transfer am avut senzatia aceea de gheara de nu puteam respira!

Mergi la inceput