FIV Europa(53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

nu stiu sa-ti raspund. pe vremuri la szeged se incepea din ziua 3 fara AC inainte. acum cu protocoalele astea noi cu AC inainte si suprefact nici nu-ti mai dai seama.
dar ce e drept e ca am sesizat mai des acum in ultima perioada ziua 2.
?
ce intrebare...nu m-am intrebat stii?

parca fetele la fiv ungaria incepeau la protocolul antagonist din ziua 2 la PK. dar ele faceau seara injectiile. tu faceai injectiile in a 3-a zi seara sau dimineata? poate conteaza si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Buna fete,

sper, as avea eu o parere, legata de valorile pe care le-ai scris, pe care m-am hotarat sa o scriu, sper sa nu ma faci sa-mi para rau..
foliculi de 8 mm in ziua 2 e ..simply bad, pentru ca:
pe masura ce inaintam in varsta, ovarele imbatranesc si ciclul unor femei, se reduce ca si perioada; deci, prin ziua 3 (in cazul tau chiar 2), cand foliculii inca n-ar trebui sa creasca, acestia deja si-au inceput cresterea si secreta estradiol-> this is bad;
incepand de la e2>50 aceasta mascheaza un FSH mare; un FSH mare inseamna raspuns prost la stimulare, oo putine si de calitate slaba; pentru a se reduce artificial FSH, unii medici (USA) prescriu estrogen (pastile) in faza foliculara..ideea e ca, la un FSH mare, ovarele devin "imune" la FSH injectabil (rFSH), iar prin scaderea sa, se spera la obtinerea catorva oo viabile pentru a finaliza procedura de fertilizare (ET); teoria e, normal, controversata
in concluzie, sper, foliculul tau de 8mm arata sau un FSH mare sau un E2 mare;

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Lara ma laud cu un FSH mare si un AMH f mic, CM ceas la 28-29 zile, luna trecuta in zi 2 am avut fol cel mai mare 7mm iar acum 2 luni tot asa. Nu stiu cat de bine mi i-a masurat dr mea azi pt ca vb la tel in timp ce-mi facea ecograf Inca ceva, am avut pete din 7 mart dar am socotit zi1 8 mart, posibil ca fol mei de azi sa fie de zi 3 nu 2.
Povestea cu FSH mare si E2 mare care mascheaza FSH-ul mi-e arhicunoscuta, nu mai visez la un cofrag de oua. Voi face miniFIV (150menopur), doar acei antrali care se vad vor fi crescuti si poate am norocul sa gasesc 2-3 ovocite de calitate.
Nu stiu ce ai vrut sa spui prin faptul ca poate te voi face sa regreti ca mi-ai raspuns, eu iti multumesc.

Sabina am facut injectiile seara , protocol antagonist cu gonal F, acum o sa fie cu menopur. O sa am protocolul lui Fireyes . Ea a inceput din zi 2 si a avut 8 zile de stimulare cu 150menopur + 4 cetrotide pt ca a raspuns f bine.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu ce as mai putea spune sper ... un lucru care sper sa te ajute: eu am primit de la o clinica o propunere de protocol antagonist care incepe din ziua 2. de asemenea, cand eram in tratative cu PK pentru turul 2 de fiv, imi propunea tot antagonist din ziua 2.
PK sigur vrea seara injectiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sper

Aadian multa bafta.
Sabina am de asteptat pt ca E2 al meu e pe drum spre Buc, din toata gramada de anal pt care am dat sange azi (FSH, LH, E2, Prolactina, TSH si FT4 ) estradiolul nu-l lucreaza aici lab respectiv, tb sa se plimbe la Buc Cred ca o sa fie putin mai mare decat luna trecuta (49.32pg/ml)
Am o intrebarica pt tine, din studiile tale ai observat un avantaj al stimularii din zi 2? Eu am facut numai din zi 3 dar ma bate gandul sa-i propun dr sa incep din zi 2 mai ales daca o sa fie grasuni antralii.

Speranta

eu zic ca ar fi mai indicat din ziua 2, eu cel putin numai asa am facut (cu exceptia primului fiv cand am facut inhibare 2 saptamani cu diphereline si am avut doar 8 ovocite fata de 13-14 a celelalte fivuri)

Mergi la inceput

Felicitari pentru gemenasi, Balanta! cred ca e frumos si cu pereche, dar sa stii ca e tare frumos si sa ai doi baietei! sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Sabina o sa-i propun si eu medicului sa incep injectarea din zi 2, o sa vad ce-mi zice. O sa fie pb dc pica duminica si nu pot face eco sau analiza prog

Speranta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sper

Sabina o sa-i propun si eu medicului sa incep injectarea din zi 2, o sa vad ce-mi zice. O sa fie pb dc pica duminica si nu pot face eco sau analiza prog

Speranta

de unde stii ca va pica duminica? o sa iei ACO inainte? daca da, poti lua cu o zi mai mult ca sa nu mai pice duminica.

Mergi la inceput

balanta, acum am citit de problema cu colul, ince saptamana esti acum? ca am avut si eu o problema cu colul prin sapt 18, de fapp am avut contractii dureroase un weekend intreg, am luat gynipral si no-spa injectabil si totul s-a linistit, la eco am ajuns dupa episod si era de 2,8 mm.

Mergi la inceput

Ariadna ma bucur ca ai revenit. Nu stiu cand va pica zi 2 dar dc pica prin absurd dum nu pot face eco si analize. Nu o sa iau ACO din cauza mutatiilor si pt ca pandesc CM-ul cu cei mai buni antrali.
Am o luna de maca , cred ca de la ea sunt ca gogoasa antralii mei, nu?
LE: Merci de info cu zi 2.

Speranta

Mergi la inceput