FIV Europa(53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

la multi ani!, fetelor
jaguar, sa vedem daca sunt 2 fotbalisti; astia din timisoara ziceau zilele trecute ca unul din cei doi ar fi de fapt o ea . sincer, noi nu avem nici o preferinta in privinta sexului lor. vrem doi copii sanatosi si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

La multi ani fetelor !!!

La multi ani, Balanta, frumoasa mamica.
Sa fie sanatosi, asta iti dorim toate pt bebei, si pt tine.
Si daca pe acolo s-a strecurat si o fetita cu fundita, as fi si mai frumos

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Azi zi 2 am dat iar sange pt hormonale si am facut ecograf. Chistul e capos, tot mixt si tot 27mm are, endometrul 3.3mm in 3 straturi si 5 foliculi pe OD din care 2 de 8mm. OS cel cu chistul nu avea fol. A fost f grabita dr mea, nu mi-a masurat toti foliculii asa cum imi doream Cum vi se pare endometrul in zi 2? E anemic? dar foliculii de 8 mm in zi 2 sunt prea mari? Nu mai aveam proces inflamator la endometru, am facut tratam cu eficef luna trecuta si ovule.
Dr cu care fac FIV mi-a zis sa urmaresc un CM cu mai multi antrali dar cu dr mea grabita nu reusesc, tb sa-mi mai caut un dr care stie sa-i masoare

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sper, pt ziua 2 ,cred ca endometru e bun, si foliculi de 8 sunt buni.

Mergi la inceput

Aadina multumesc Banuiesc ca fol sunt mai maricei din cauza tratam naturist care il iau. Tu ce faci? Cand incepi stimularea?

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu nu stiu sper daca sunt maricei.
ai mei au 14 mm in ziua 6...

Mergi la inceput

Sabina merci pt raspuns, ai mei de 8mm in zi 2 pot ajunge la 14mm in zi 6, nu? Ce ti-a zis dr ? A zis ca sunt prea mari? Sunt curioasa cum este E2 de azi la fol mei grasuni.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

sunt curioasa si eu cum e E2-ul tau.
doctorul? sa-mi zica ceva? pai tu nu stii doctorii din romania? se mira si tac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sper, eu voi incepe stimulare cred ca f curand. Pana pe 18 iau desorelle, apoi astept Z1.

Mergi la inceput

Aadian multa bafta.
Sabina am de asteptat pt ca E2 al meu e pe drum spre Buc, din toata gramada de anal pt care am dat sange azi (FSH, LH, E2, Prolactina, TSH si FT4 ) estradiolul nu-l lucreaza aici lab respectiv, tb sa se plimbe la Buc Cred ca o sa fie putin mai mare decat luna trecuta (49.32pg/ml)
Am o intrebarica pt tine, din studiile tale ai observat un avantaj al stimularii din zi 2? Eu am facut numai din zi 3 dar ma bate gandul sa-i propun dr sa incep din zi 2 mai ales daca o sa fie grasuni antralii.

Speranta

Mergi la inceput