FIV Europa(53)
Raspunsuri - Pagina 7
balanta_tm spune:
la multi ani!, fetelor
jaguar, sa vedem daca sunt 2 fotbalisti; astia din timisoara ziceau zilele trecute ca unul din cei doi ar fi de fapt o ea . sincer, noi nu avem nici o preferinta in privinta sexului lor. vrem doi copii sanatosi si atat.
mada81lina spune:
La multi ani fetelor !!!
La multi ani, Balanta, frumoasa mamica.
Sa fie sanatosi, asta iti dorim toate pt bebei, si pt tine.
Si daca pe acolo s-a strecurat si o fetita cu fundita, as fi si mai frumos
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
sper spune:
Azi zi 2 am dat iar sange pt hormonale si am facut ecograf. Chistul e capos, tot mixt si tot 27mm are, endometrul 3.3mm in 3 straturi si 5 foliculi pe OD din care 2 de 8mm. OS cel cu chistul nu avea fol. A fost f grabita dr mea, nu mi-a masurat toti foliculii asa cum imi doream Cum vi se pare endometrul in zi 2? E anemic? dar foliculii de 8 mm in zi 2 sunt prea mari? Nu mai aveam proces inflamator la endometru, am facut tratam cu eficef luna trecuta si ovule.
Dr cu care fac FIV mi-a zis sa urmaresc un CM cu mai multi antrali dar cu dr mea grabita nu reusesc, tb sa-mi mai caut un dr care stie sa-i masoare
Speranta
sper spune:
Aadina multumesc Banuiesc ca fol sunt mai maricei din cauza tratam naturist care il iau. Tu ce faci? Cand incepi stimularea?
Speranta
sper spune:
Sabina merci pt raspuns, ai mei de 8mm in zi 2 pot ajunge la 14mm in zi 6, nu? Ce ti-a zis dr ? A zis ca sunt prea mari? Sunt curioasa cum este E2 de azi la fol mei grasuni.
Speranta
5ab1na spune:
sunt curioasa si eu cum e E2-ul tau.
doctorul? sa-mi zica ceva? pai tu nu stii doctorii din romania? se mira si tac.
aadina spune:
Sper, eu voi incepe stimulare cred ca f curand. Pana pe 18 iau desorelle, apoi astept Z1.
sper spune:
Aadian multa bafta.
Sabina am de asteptat pt ca E2 al meu e pe drum spre Buc, din toata gramada de anal pt care am dat sange azi (FSH, LH, E2, Prolactina, TSH si FT4 ) estradiolul nu-l lucreaza aici lab respectiv, tb sa se plimbe la Buc Cred ca o sa fie putin mai mare decat luna trecuta (49.32pg/ml)
Am o intrebarica pt tine, din studiile tale ai observat un avantaj al stimularii din zi 2? Eu am facut numai din zi 3 dar ma bate gandul sa-i propun dr sa incep din zi 2 mai ales daca o sa fie grasuni antralii.
Speranta