FIV Europa(53)
Raspunsuri - Pagina 6

samira33 spune:
fetelor...va spun ca suntem si cu capu' nitel..nu va amagiti singure.
eu am cumparat seria de carti de povesti Disney de la Adevarul...pentru fiica-mea...sa nu mai dau banii pe ele ...."atunci"

aristica spune:
mda, sensibile, iubitoare, dar si putintel duse...
...eu la orice altceva care presupune sa scazi/cresti ochiuri, nu ma bag...abia am reusit sa incep paturica asta, cu un desht si-o andrea...inca nu stiu cum e ultimul rand, dar am sa-i dau de cap prin iarna
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

balanta_tm spune:
aristica, m-ai omorat cu paturica. oricum, mi se pare mare lucru ca tricotezi/crosetezi. eu nu ma pricep, dar mi-as dori sa stiu.
aadina, bafta multa!
acuma, despre cat suntem de normale, si eu zic ca suntem un pic duse
va multumesc inca o data, tuturor, pt gandurile bune!

Ruxandrica spune:
Buna fetelor,
Deci... eu credeam ca sunt singura anormala . Pe cand credeam noi ca e suficient sa-ti doresti un bebe si gata ai si ramas gravida, am achizitionat diverse: set de jucarele, cartulii de povesti, si multe alte maruntisuri, pe care am sfarsit prin a le dona prietenelor cu copii mici.
Singurele chestii de care nu m-am putut desprinde inca sunt doua seturi de tacamuri din inox de la Villeroy & Boch, incredibil de simpatice care au pe coditza cate un ursulet cu 3 baloane. Alea le-am luat chiar anul trecut inainte de FIV 1, pentru perechea mult visata de gemeni .
Inca mai numaram tiglele de la mansarda sa vedem exact cate ne lipsesc

Ralu_mv spune:
balanta chiar ma intrebam pe unde ai disparut ca era cam devreme pentru morfofetala de acum... si uite ce patisesi... bine ca s-a intervenit la timp si trebuie sa fie totul bine !
Depre crosetat, sa stii ca nu e niciodata prea tarziu sa inveti. Eu am invatat singura de pe youtube, si nu e deloc complicat (partea de baza vreau sa spun, cu care faci paturici sau chiar caciuli), doar sa poti ajunge sa stai mai in fund, nu la 180.

adrianaady spune:
Balanta ma bucur tare ca bebelasi sunt bine, imi pare rau de problema cu colul, dar ma bucur ca ai fost pe maini bune si s-a intervenit rapid

vreau_bebel spune:
La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor si implinirea tuturor dorintelor.
Am solicitat prin mail informatii despre Fiv la Centrum
Reproductieve Geneeskunde din Belgia - Bruxelles unde activeaza Dr. Carola Albano & Dr. Peter Platteau si mi-au pus la dispozitie lista lor de preturi. As vrea s-o atasez in caz ca va fi cuiva utila, insa nu prea stiu cum, ma ajutati?
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!