FIV Europa(53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor...va spun ca suntem si cu capu' nitel..nu va amagiti singure.
eu am cumparat seria de carti de povesti Disney de la Adevarul...pentru fiica-mea...sa nu mai dau banii pe ele ...."atunci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mda, sensibile, iubitoare, dar si putintel duse...

...eu la orice altceva care presupune sa scazi/cresti ochiuri, nu ma bag...abia am reusit sa incep paturica asta, cu un desht si-o andrea...inca nu stiu cum e ultimul rand, dar am sa-i dau de cap prin iarna

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, m-ai omorat cu paturica. oricum, mi se pare mare lucru ca tricotezi/crosetezi. eu nu ma pricep, dar mi-as dori sa stiu.
aadina, bafta multa!

acuma, despre cat suntem de normale, si eu zic ca suntem un pic duse

va multumesc inca o data, tuturor, pt gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

am cumparat si eu cartile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor,

Deci... eu credeam ca sunt singura anormala . Pe cand credeam noi ca e suficient sa-ti doresti un bebe si gata ai si ramas gravida, am achizitionat diverse: set de jucarele, cartulii de povesti, si multe alte maruntisuri, pe care am sfarsit prin a le dona prietenelor cu copii mici.
Singurele chestii de care nu m-am putut desprinde inca sunt doua seturi de tacamuri din inox de la Villeroy & Boch, incredibil de simpatice care au pe coditza cate un ursulet cu 3 baloane. Alea le-am luat chiar anul trecut inainte de FIV 1, pentru perechea mult visata de gemeni .
Inca mai numaram tiglele de la mansarda sa vedem exact cate ne lipsesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

balanta chiar ma intrebam pe unde ai disparut ca era cam devreme pentru morfofetala de acum... si uite ce patisesi... bine ca s-a intervenit la timp si trebuie sa fie totul bine !

Depre crosetat, sa stii ca nu e niciodata prea tarziu sa inveti. Eu am invatat singura de pe youtube, si nu e deloc complicat (partea de baza vreau sa spun, cu care faci paturici sau chiar caciuli), doar sa poti ajunge sa stai mai in fund, nu la 180.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta ma bucur tare ca bebelasi sunt bine, imi pare rau de problema cu colul, dar ma bucur ca ai fost pe maini bune si s-a intervenit rapid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ralu, adriana, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor si implinirea tuturor dorintelor.
Am solicitat prin mail informatii despre Fiv la Centrum
Reproductieve Geneeskunde din Belgia - Bruxelles unde activeaza Dr. Carola Albano & Dr. Peter Platteau si mi-au pus la dispozitie lista lor de preturi. As vrea s-o atasez in caz ca va fi cuiva utila, insa nu prea stiu cum, ma ajutati?

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

La multi ani dragele mele doamne!!!
si mamica de gemenasi fotbalisti

Mergi la inceput