FIV Europa(53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

MBK ti-am raspuns la PM. Sunt alaturi de tine. Plec peste o luna, de Paste, si-am sa-ti detaliez ce si cum e la Acibadem. Pana acum am 3 relatari si toate-s numai de bine despre clinica, doctor, protocol, iar una dintre persoane nu a reusit prima data si s-a intors a doua oara la aceeasi clinica.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Da Ari am vazut!ms muuuuuuult, dar nu ai scapat de mine!De data asta sigur vei ree fiv am reusi!Eu de anul trecut , inainte de a face fiv ul am vrut la acibadem, dar m am cam lasat influentata -asa a fost sa fie oricum nu invinovatesc pe nimeni!La acibadem pe langa medici buni am auzit ca au aparatura performanta si fac tot felul de teste!Asa ca am mai avea nevoie de noroc!pup si te voi mai stresa cu mesaje!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

MBK ai un PM

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

sper doamna mea e bine ca a scazut TSH si FSH-ul nu arata deloc rau nu?
LH e mare nu? te-ai gandit sa nu mai iei maca luna asta?
eu as intreba un doctor de prolactina aia.
spune te rog valoarea estradiolului cand reusesti sa o obtii.

Mergi la inceput

Sabina cum intru in posesia lui E2 ti-l trimit pe PM.
Uff, cred ca maca mi-a scazut FSH dar LH cu ce deranjeaza dc e mai maricel? Am o durere in stanga si de azi nu mai iau maca, mi-e teama ca, chistul meu isi face de cap cu toate ca dr mi-a zis ca are aceleasi dimensiuni. Abia astept E2 ala M-am hotarat sa o iau din nou dupa ovulatie luna asta, sa-mi vada dr I ovarele cu foliculii grasuni in zi 12, sa nu se sparga pana ajung la el (fac histero in zi 12)

LE: prolactina poate mi-a crescut pt ca m-a enervat putin d-na care mi-a preluat datele inainte de a da sange, niciodata nu am avut-o mare. O sa vad ce zice dr de ea.

Speranta

Mergi la inceput

nu stiu nimic despre LH. mai mult decat ceea ce ai citit si tu: ca (in afara cazului de polichistice - dar la tine nu cred ca e cazul) inseamna o ovulatie devreme, luteinizare precoce si ovocite "nedospite" suficient...
ca femeile mai in varsta sufera de conditia asta.
si cam asta am inteles.
ca FSH mare activeaza LH-ul mai devreme. ceva de genul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudina78 spune:

Ceau fetelor si bine v-am gasit.

Dupa foarte multi ani in care am incercat orice altceva (homeopatie, fitoterapie,acupunctura, etc) m-am decis sa fac fiv.
Problema mea este obstructie tubara.
Azi am avut punctia, mie putin teama si sunt si putin confuza.
Initial oate analizele hormonale au fost toate in limite normale(ulterior le-am facut la fiecare eco, dar nu le-am primit niciodata)iar ca tratament am facut: din ziua a doua gonal de 300 timp de 12 zile, apoi din ziua 6 pana in ziua 12 am luat menogon 150 iar din ziua 9 am luat 3 zile de orgalutran si am incheiat cu ovitrelle in ziua 12.Punctia am avut-o in ziua 16. Din pacate ciclul meu normal variaza intre 21-28 de zile cu o majoritate in 24 de zile. Mi s-a parut foarte lungit tramentul, dar am intels pentru ca in ziua 6 am avut doar 2 foliculi si aia prichindei....de la un eco la altul faceam analize hormonale si asteptam dupa masa sa vad daca pot continua tratamentul sau va trebui sa il intrerup. In ziua a 9 au fost dupa spusele lor "posibil 5" si apoi in ziua a 12 au fost 6 din care 5 pe ovarul stang si unul mic pe dreptul. Azi au facut punctia si au obtinut 1+4. Am inteles ca asta insemna unul bunicel si 4 mai prichinedei...acum astept telefonul maine sa vedem daca am ibtinut ceva si ziua exacta a transferului embrionar....
sunt atat de increzatoare si totusi atat de speriata...fiecare consult nou a fost un hop pe care nu stiam daca il trecem sau nu...deocamdata stau in tacere, ma rog si sper.
Va multumesc pentru rabdarea cu care ati citit povestea mea si ma bucur sa primesc pareri din experientele voasttre.
Va pup claudina

Mergi la inceput

si sunt preocupata de subiect pt ca ... avand si eu valori ridicate in ziua 2, imi este teama de asa numita luteinizare precoce la un fiv ipotetic. vrusesem sa-ti spun ca eu n-as mai lua maca luna asta macar pt a nu pleca la drum cu LH de 10. mai ales daca stiu ca l-am avut si de 7.

Mergi la inceput

Sabinuto am alti pitici pe creieri acum, LH mare Cred ca este de la zmeur ca ala are tb cu LH si progesteronul.

Speranta

Mergi la inceput

sper nu te lua dupa mine.
teoria e teorie.
noi nu mai suntem cazuri de text book.
asta e.
atat ziceam ca parca, daca as fi in locul tau, n-as mai lua maca. nu stiu de zmeur nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Claudina78 ,bine ai venit pe acest forum, sper sa-ti aduca mult noroc si sa-ti vezi visul implinit cit de repede.Unde ai facut fiv in Germania in ce oras? Ar trebuie sa scrii 10 mesaje postate de tine cit mai repede pt a putea fii in timp cu postarile noaste,pt ca tie noua find iti apar postarile cu intrziere.
Iti tin pumni sa ai rezultate bune pt ET ,sa fie cu mult noroc si sa-ti tii bebele in brate anul acesta.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput