FIV Europa(53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Balanta , ma bucur ca totul a fost ok la eco si iti doresc multa rabdare si zile frumoase chit ca stai in pat. Nazdravan baietel ai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Balanta, imi pare rau sa aud ca ai mici probleme, ma bucur insa ca sunt rezolvabile .
Aadina, sa fie cu nororc de data asta!
Noi tocmai ne-am intors dintr-un week-end minunat la Istanbul. Cadou de martisor... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Multumesc Adjo.
Frumos cadou de Martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ooo, ce cadou frumos
jaguar am s-o termin - cam asa imi ia: un an pentru o paturica...deci voi avea 2

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

va multumesc inca o data pt sustinere

aristica, despre ce paturica e vorba?
aadina, incepi FIVul la Sibiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...despre paturica pe care o tricotez eu pentru fiica-mea. povestea e, de fapt, lunga si nu foarte fericita, dar incerc s-o transform intr-una fericita: in aprilie 2009 transferam 2 embrioni congelati: din ei rezultau Mihai si Cristian (nu stiu de ce, dar asa simteam eu atunci). Am stat 12 zile in pat, purtam chiloti de baba, imensi, XL-sa nu carecumva sa ma stranga pe burta, pe astia ii fiersesem inainte si-i calcasem cu abur. Cand faceam dus, sotul meu baga inainte caloriferul electric in baie, punea apa fierbinte pe fundul cazii, sa nu pun piciorul pe fonta rece, apoi ii dadea drumul si veneam eu, faceam dus 1-2 minute...pe cap ma spalam cu sampon si balsam "eco". mancam vita si legume fierte usor, peste fara gust si legume crude. Beam apa din sticlute de 0,5, plata, sa nu cumva sa ridic greutati...deci eram clientul ideal pentru Obregia, fostul nr. 9...dar, pe langa aberatiile astea, imi luasem 2 andrele groase si 6 suluri de macrame. Si m-am pus pe crosetat - era o paturica lunga, lata, care sa-i acopere pe strumfi. Normal ca a venit beta negativ, zbiarate, plansete prin parcuri, smuls de buruieni cu mainile goale, certuri cu Dumnezeu si abandonatul paturicii - in final s-a dovedit ca paturica a fost de vina. In 2010 am reluat lucrul la ea si am terminat-o in decembrie, pe 29 decembrie 2010. Si i-am oferit-o motanului meu care o foloseste cu mandrie

Acum, am zis ca e clar ca paturica aia a fost de incercare, asa ca m-am apucat de alta, verde, ca si camera copilului, doar ca acum am andrelele de grosime normala. Sper sa termin paturica asta pana-n decembrie, anul asta (e adevarat, n-am terminat nici primul sul, dar nu ma dau batuta - ba chiar am confectionat o bratara impletita, pe care am cusut martisoarele cu trifoi si cu elefantei, primite anul asta - e cam tiganoasa, dar e facuta din inima).

Oricum, pentru paturica de la FET, am primit multe laude. Asa ca pentru asta de la FIV 4 tre' sa-mi dea sotul o medalie, cevaFiica-mea va fi imbracata in verde, sper c-ai observat...
...si aseara imi spunea consortul sa am grija sa n-o iau iar razna, iar eu il acuzam ca-i insensibil, ca eu sunt cea mai stabila persoana psihic, in ce priveste fiv-ul....mamaaa, ce mincinoasa sunt

dar ma gandesc, ca paturica aia tot va fi folositoare

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Doamne, Ari, esti o scumpa... Copiii tai vor fi niste norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Balanta sanatate multa si incredere ca va fi totul bine pana la capat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Da, Balanta incep fivul la Sibiu
Iau Desorrele pana pe 18 martie, apoi incep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

of aristica ce sensibila esti
si eu am impletit un puloveras penru finutul meu si nu l-am terminat
e acolo. ma asteapta.

Mergi la inceput