FIV Europa(53)
Raspunsuri - Pagina 4
samira33 spune:
balanta,chir ma gandeam la tine mai devreme.
o sa fie putin greu dar o sa fie bine,ai sa vezi.
stii ca si adipapazi a "patit" la fel si ai vazut ce nazdravani are acum.
daca mai ai nevoie de PRG injectabil...am eu Agolutin.
s-au intors la mine vreo 30 de fiole pe care le dadusem unei fete dragi.
aadina spune:
balanta, prin cate ai mai trecut. Sanatate multa, si sa ai incredere ca va fi totul bine pana la capat.
5ab1na spune:
balanta sanatate multa si multa rabdare in continuare
forbalisti ii scoti for sure.
cel putin unul dintre ei
aristica poti modifica putin telenovela.
balanta_tm spune:
fetelor, multumesc mult .
acum sunt optimista, fiindca problema asta cu colul imi pare rezolvabila prin tratament si repaos la pat, comparativ cu ce am patit la prima sarcina, cand nu exista solutie.
samira, fix la adipapazi m-am gandit si eu cand am aflat ce farsa mi-a jucat colul. agolutin mai am, dar multumesc de oferta . oricum, de luni trec pe 800 utro in loc de 600 utro si agolutin cum am acum.
samira33 spune:
balanta,.
imi povestea adina ca atunci cand era consemnata la pat citea cate un roman si dupa vreo saptamana ...deja incurca persoanjele si actiunea
mada81lina spune:
Balanta
Ma bucur f tare ca sunteti toti 3 bine. Si eu, ca si fetele, m-am gandit mult la tine, de am scotocit toate topicurile, sa gasesc ceva scris.
Banuiesc ca nu este usor sa stai in pat, dar cel mai important este sa fi tu bine.
Vrei sa iti aduc un roman pe care l-am citit recent, si era frumos ? :)
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Ruxandrica spune:
Buna fetelor,
Un brat de floricele pt voi toate de martisor :
Balanta ma bucur ca bebelusii sunt bine si sper sa-ti treaca timpul in cel mai placut mod posibil
aristica spune:
balanta ma bucur mult c-ai revenit! Acum trebuie sa fie bine pana la capat, pentru toti 3. Iar noi vom fi aici, pentru a sta la taclale cu tine, sa-ti treaca timpul mai usor
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
jaguar spune:
salutare fetelor
Balanta imi pare rau k s-au intamplat "chestii" neprevazute,,,
ma bucur ca ai revenit si ai grija de voi! o sa fie bine pana la capat
Aristica baftaa multa multa la facut paturica, anu'asta e musai
s-o termini
week fain sa aveti