FIV Europa(53)
Raspunsuri - Pagina 3
aristica spune:
jaguar nu mai stiu absolut nimic de ama. Am vorbit acum multicel la telefon, dar inca nu venise momentul de a demara ceva. Tu cum esti? Ce urmeaza?
aadina
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
jaguar spune:
Aristica, eu m-am vazut cu Ama acu 1 luna juma'.Am mai "tras-o de urechi" sa mai exploreze si "strainataturile" buda, wiena, 'stanbul ce o fi , numa sa se puna pe treaba,,,k timpul trece
Rogu-te sa mai dai si matale cate "un shut in dos" cand se poate k dehh fiecare shut e un pas inainte
Eu astept sa vina "ziua copilului" intre timp mai crosetez la ciorap, mai o bulina doua si abea astept sa revad "ochii albastri"
va poopp somn usor
jaguar spune:
neatzaa fetelor
Sa avem o primavara frumoasa cu multe bucurii!
Balanta te astept cu vesti foooartee buneeee
sper spune:
O primavara frumoasa tuturor!!!
Aadina mult-mult succes!! Vine primavara si se zice ca e perioada buna de facut copii, important este sa nu mai fii stresata, lasa-l pe dr sa faca ce crede el ca e bine pt tine.
Balanta te asteptam cu vestile bune
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jaguar Eu astept sa vina "ziua copilului" intre timp mai crosetez la ciorap, mai o bulina doua si abea astept sa revad "ochii albastri" |
...este un plan bun (eu tricotez o paturica pentru fiica-mea...sper s-o termin anul asta)
Cum o prind pe ama, cum iau atitudine. Parol!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
daniela74 spune:
Aadina ce ma bucur,bafta multa
Balanta te astept cu vesti bune
va pup fetelor,sa aveti o primavara frumoasa
daniela,
mada81lina spune:
Balanta
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
balanta_tm spune:
fetelor, scriu f greu, ca sunt in pat la 180 grade. bebelusii sunt bine, au si un avans de 5 zile dpdv ecografic.
insa...colul mi-a facut figura si s-a scurtat brusc, iar orificiul intern s-a deschis (forma de v sau palnie, cum i se mai zice), iar bebelusul care este pozitionat in stanga jos, langa col, lovea de zor cu un piciorus in acel orificiu, ceea ce evident ca nu era bine deloc... contractii nu am simtit sa am, asa ca am facut cerclaj; m-au pus cu capul mai jos decat trunchiul la cerclaj. am sangerat mult, desi intrerupsesem clexane de 48 de ore (de unde am dedus ca sangerarea nu avea legatura cu clexane, ci cu "calitatea" colului) dar dr a reusit sa imi aduca canalul cervical la 3.1 cm (nu vreti sa stiti cat era inainte de cerclaj ). am facut injectii la greu, inclusiv prg injectabil, care evident ca mi-a lasat galme. acum am "doar" 3 injectii/zi pe care mi le face sotul. sunt in repaos absolut la pat si asa voi ramane toata sarcina.
va multumesc pt gandurile bune
Lara27 spune:
wow, balanta, se pare ca ti-e dat sa treci prin toata gama de emotii..deduc ca eco a fost ok..iti tin pumnii, sa fie bine pana la capat..ai grija maxima de tine, de voi
to be continued..