Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Buna seara delfinariu!
Am ajuns si noi acasa azi. Am plecat tot asa la somnul copiilor si a cost liniste in masina :)
La Constanta a fost Asa misto zilele astea, cald si soare, pacat ca am stat asa putin. De fapt, am fost ca maine e ziua varului meu si sa-l sarbatorim. N-am apucat nici la nasi sa mergem si imi era dor de aia mica..

Denisa, sanatate multa si rabdare ! Sa ne mai ziceti de voi cand poti. Sper sa nu il ia si pe mateo. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

carla, insanatosire grabnica micutei

cris, am scris in cap trecut ce mi-a dat mie ptr Isa. uleiul de pin a functionat si la fetele sora-mii (una de 1 an, alta de 3 ani)

tu fete, pai haideti la mine in concediu , la amiaza s-a oprit vantul asa ca am mers in satele din jur sa ne plimbam pe plaja. pun si poze imediat

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

No, mai fetele, ce e cu febra asta mare pe delfinasi?

Oana, de mancat a mancat ceva Matei? O fi vreo enterocolita...cine stie de unde a luat-o?!

Denisa, important e sa se faca bine Carla. Uneori chiar e nevoie de antibiotic, din pacate...

Alina, cum sa te uitam? Chiar zilele trecute am admirat-o pe Aida pe FB. Ce mare si frumoasa s-a facut...Cum mai sunteti? De pe listuta s-au sters fetele care nu au mai scris demult, dar nu e nici o pb, ca imediat va trecem inapoi

Raul e mai bine, azi am iesit si noi un pic in mall...sa mai vedem lume noua.
Noapte buna tuturor

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

doarme pitica
da fete dar la hemograma leucocitele sunt ok,in caz ca erau mari trebuia antibiotic,antibioticul nu trateaza virusul ci infectia suprainfectia.ea are virus. Homeopata ma tinea la tel ca sa refuz medicamentul mai ales ca ii da antibiotic tare si ca daca ar fi fata ei ar lua-o pe semnatura. Ei se acopera cu totul cand dau antibitoc asa ,se gandesc sa se protejeze pe ele cadrele medicale,nu se gandesc la sanatatea pe termen lung al copilului. La urgente azi noapte era una mai dezghetata tinerica,a zis ca ea nu imi scrie antibiotic,lasam 1-2 zile sa vedem ce face febra cum evolueaza,sa mergem pe antitermice si impachetari.
in fine,faptul e consumat,dar cand ma gandesc ca in 1 an si 7 luni nu au luat antib si i-am ferit de chestii nocive,acum sa le dereglez cel putin flora intestinala ca sa nu mai vb de altele,imi vine sa ma impusc.
la Mateo cum a trecut totusi asa?ce e drept Carlei nu am mai apucat sa folosesc si metoda cartoful,ca la M a functionat f bine.si acum M nu ia nimic de ex.
si una peste alta,a facut o alergie la un alt fel de pampers ca intamplator imi mai ramasese o bucata din nu stiu ce fel de pachet,ca e toata basici mari de 1cm diametru,e arsa,oparita si o doare. sper sa doarma la noapte ca altfel nu stiu cum va fi

Alina 2005 nu te-am uitat chiar ma gandeam prin decembrie ce mai face Aida si de ce nu ai mai scris.doar ca fetele au facut o reorganizare ,insa sa stii ca au anuntat inainte ca cele ce citesc si nu scriu sau scriu rar,sa se seizeze sa raman in lista.Probabil nu ai vazut.

Rubia ce draguta esti cum zici ca ne-ai visat

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

gata am scazut febra cu impachetari la 37*4
a baut si 150ml LP

somn usor!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Denisa, stii cand a avut in decembrie Raul pneumonie? In saptamana aceea de 3 ori i s-a luat sange si nicaieri nu apareau leucocite marite. Chiar am intrebat pediatra cum e posibil sa aiba pneumonie, sa tb antibiotic si sa nu se vada in hemograma. Mi-a explicat, pe moment am inteles, dar acum nu mai retin exact care era explicatia...oricum a zis ca se mai intampla asa ceva, mai ales daca e o suprainfectie...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Buna seara tuturor,
am intrat sa vad ce mai faceti, ca mi-era dor de voi, dar din pacate noi nu mai aparem in listuta de pe prima pagina...ne-ati uitat...

alina, noi nu am uitat pe nimeni de la odisee . dar pur si simplu unele mamici nu mai au timp sa mai intre sau... ne-au uitat . nu-i bai, mai da si tu pe la noi, mai scrie-ne despre voi si te punem iar in listuta ca mamica activa in casuta noastra

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

iar are 39 cu 1 sub perfuzie !!!
alte simptome nu are,doarme intr-un maieu,imediat ii fac impachetari

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello!!!

offf.... cati delfinasi sunt bolnaviori sanatate multa multa tuturor!!!

Denisa nu te mai gandi ce s-ar fi putut facut ca deja faptul e consumat. important e sa se faca bine mititica si sa va duceti acasa la voi cat mai repede. sanatate multa

Alina nici noi nu te-am uitat. am vazut poze cu Aida frumusica pe fb

Cris2010

Adriana am uitat sa spun ca si eu ti-am admirat mandrele atat de tare seamana cu tine Natalia

Mergi la inceput

www.orizontcrestin.org/index.php?option=com_content&view=article&id=70:antibioticele-pro-si-contra&catid=44:sanatate&Itemid=73" target="_blank">antibiotice
link

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput