Vecini deranjati de copil
Raspunsuri - Pagina 5
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paisacodruta Buna, Eu asi ignora total vecina. Asi saluta , asi raspunde la salut si atat. Chiar si daca e hotarata sa cheme politia ,dupa ce vor veni si vor "constata " supararea ei si mai ales cine o "terorizeaza" nu cred ca vei fi amendata. O zi buna |
Nici Federer nu marcheaza atatia asi!
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui alex_andra intreb si eu, acu, ca omu care nu stie (cum ziceam, am stat de cand m-am nascut, pana in prezent numai la ultimul etaj): chiar se aude deranjant cand un vecin da televizorul la maxim? sau face dus? Am un apartament care este inchiriat, iar vecinul de sub acel apartament are mereu de reclamat cate ceva. Rectific, avea, pana cand l-am reclamt eu la politie pentru hartuire, eram gravida in 7-8 luni si am reclamat ca-mi traumatizeaza copilul din burta cu hartuirea lui. S-a potolit Reclama pana si faptul ca il deranjeaza mersul cainelui prin casa. Fostii prorietari aveau un caine mai maricel, nu stui ce rasa. Reclama ca il deranjeaza ca se face dus la 6 dimineata. Pai cum naiba sa te deranjeze facutul unui dus, de catre un vecin?? Eu asta nu pot sa o inteleg. Cum naiba auzea. Ca si eu am vecini, dar n-am auzit in veci, ce face omul in casa. Decat daca se certau BAZAR UMANITAR |
vecinii mei aveau catel si da se aude nashpa mersul lui linoleum, parchet, gresie, daca stai prost cu nervii o iei pe campii. de deranjat poate ca m-a deranjat 2-3 nopti pana m-am obisnuit (eu m-am mutat sub ei, ei deja aveau caine..ce sa le fac, sa le spun sa dea cainele, sa-l incalte?!) Ce deranja la caine e ca noaptea nu-i lasau usa dormitorului deschisa sa se duca sa-si faca cele necesare si nici nu se deranjau sa se dea jos din pat sa ii deschida, il lasau sa planga la usa chiar si 3 ore. alt chestie deranjanta la caine era ca desi aveau caine nu cred ca se ocupau prea mult de el, locul lui de pipi era in balcon, vara era o placere, nu va mai spun de purecii pe care ii pescuiam din balcon.... educatie nu aveam cum sa le fac, am rabdat in zilele de canicula, mi-am cumparat solutii contra purecilor ...am supravietuit si i-am lasat in durerea lor. ei pe mine nu m-au lasat in durerea mea: a avut mama placerea sa-si puna un mic grilaj la fereastra de la bucatarie, pe grilaj a pus un ghiveci cu o floare, vecinii au avut grija de floarea noastra, au turnat lichid de motor de la ei, cu mare grija direct in ghiveci, cred ca li s-a parut f distractiv. ne-a venit sa ne punem si noi hota si ca toata lumea din bloc am scos burlanul prin perete. cand se lucra la perforat peretele s-a strans o gasca de vecini la parter si comentau evenimentul, adica " iote domle la astea ce s-au apucat a faca", le-am numarat si eu burlanele scoase fix pe aceeasi directie verticala, erau fix 6 sub plus inca 3 deasupra, noi stand la 7, rezulta ca eram singurul apartament fara burlan scoas prin zid, rezultatul: a doua zi dimineata burlanul nostru era facut praf la exterior.... au batut cu ceva in el... habar nu am cu ce.
facutul dusului nu m-ar fi deranjat, de fapt ma deranja ca nu faceau dus...decat dupa ce faceam eu, cred ca ma asteptau cu borcanul lipit de perete si ei si cei de dedesubt. dupa ce auzeau la mine curgand apa mai mult de 15 minute se auzeau si dusurile lor.
m-a uimit vecina de deasupra insa ca m-a oprit o data sa se scuze ca plange nepotul, avea nepotel nou nascut, nu auzeam nimic, nici un plans si nu am auzit nimic legat de copil pana a facut copilul 3 anisori. eu una nu m-as fi scuzat niciodata pentru zgomotul facut de copil.
sa nu uit, cel mai mult la vecinii de deasupra m-au deranjat bataile pe care i le administra el nevestei si apoi fiul lor nurorii, recunosc insa ca nu stau bine cu simtul civic si nu i-am reclamat, dar ar fi meritat.
ps. nu stiu cum nu auzi tu ce fac vecinii, o fi blocul tau mai de calitate, eu am stat in 2 bloace la viata mea, se auzea tot: sforaiturile, facut pipi, facut dus etc.
Nina,mami de,
edit ptr
ps2. cui nu-i place pluralul "bloace" sa inlocuiasca cu "bloci"
alex_andra spune:
Nina, doamne, ce vecini
E posibil sa nu aud ce fac vecinii, pentru ca, cum am mai spus, obisnuindu-ma cu zgomotele din fundal, pur si simplu nu le mai aud.
Cand sotul meu s-a mutat la mine cateva zile nu a putut dormi din cauza pisicilor.
Ca se foiau prin casa, ca miorlaiau, etc.
Dupa cateva zile nu le-a mai auzit
Fi-mea, nascuta cu matzele pe langa ea, pot alea sa miorlaie cum vor, ea nu se trezeste, face parte din normalul ei
Ca si cum pui unui bebelus muzica de fundal, de somn, asa sunt si miorlaiturile pentru ea
Am avut un vecin, cand eram mici....noi, eu si fratele meu, am facut pian, cativa ani.
Repetam zilnic. omu' nu stia de existenta pianului in casa.
Pana cand...intr-o zi nefasta a aflat.
Ei, sa te tii frate, din ziua aia, cum incepeam lectiile la pian, cum ne batea in calorifer
Selene_Bunny spune:
Io ma duc de mai multe ori la baie noaptea si zau daca, ametita de somn cum sunt, ma mai gandesc cum sa directionez jetul... Chinuiala de minte, zau, atata programare...
Iar Daria alearga, bubuie, sare, arunca, tranteste jucarii zilnic...
Dar da, aud cand:
- vecinii de deasupra fac dush
- se cearta
- au musafiri
- fac sex
Da' nu m-a deranjat pana acum.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
alex_andra spune:
Selene, ce tare:)
Cum ar fi sa bati cu matura in podea: bai, faceti sex mai silentios:)))
Super! Eu nici asta nu aud...poate vecinii mei nu mai fac?
Dar, oare, vecinii mei m-or auzi? :)))
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Cristina_C Bloace? |
E ardeleanca.
(din tinutul Botswanei )
steluta25 spune:
La noi e interesant: pana acum nu a deranjat-o niciodata nimic: am avut si noi caine in casa acum cativa ani, poate am mai facut si noi zgomot...cu alte ocazii ca deh, suntem tineri. Cand a fost mic bebe a avut colici infioratoare, apoi am facut kineto acasa cateva luni (deci plans infernal). Apoi a inceput sa umble in 4 labe, a fost parioada aruncatului de jucarii din patut. Deci, ar mai fi fost destule ocazii de batut in tevi. Niciodata nimic. Acum parca au apucat-o dracii.
steluta25 spune:
Repet, nu zic ca nu e deranjant, este. Dar si eu am deasupra niste adolescente care chitzaie cat e ziua de lunga. Si ce sa fac? Sa fac si eu ca baba nebuna? Despre surata vecina....cred ca i-am pus capac. Am mers la ea la usa, i-am aratat orele de liniste (a zis ca ea nu tine cont de ele), i-am spus ca toti avem dreptul la traiul in imobil si...mai vreo 2-3-4 de a ramas baba cu gura cascata. Imi pare rau doar ca nu am putut sa raman calma.