Vecini deranjati de copil
Raspunsuri - Pagina 20
elyda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ela_04
Am ras o jumatate de ora! Nici nu puteam sa scriu. Iti multumesc! Sincer. Ca eram tare necajita. Mami de: baietel & fetita O palma nu inseamna educatie! O palma inseamna abuz si violenta! |
Absolut nicio problema!Cand simti ca te apuca tristetea, supararea sau necazul da-mi de stire si se rezolva!Am la tolba atat de multe intamplari incat pot sa scriu o carte!Ma bucur ca supararea mea e prilej de bucurie la altii...tot a iesit ceva bun din nebunia asta!
Madanic spune:
Sincer mi se pare stupid ca iti trebuie acordul asociatei de locatari ca sa iti poti achizitiona un animal de companie. Pe de alta parte pusa in fata diverselor experiente avute cu vecini proprietari de animale, si luand in considerare lipsa de respect pentru convietuirea in condominium a romanilor (am zeci de exemple cu privire la asta), regula ar putea avea un real beneficiu (stupid sa tratezi oamenii ca pe niste copii care nu stiu ce e responsabilitatea, dar cum e greu sa schimbi adultul asta e).
Intr-o lume normala, un proprietar de animal de companie STIE ca nevoile animalului se fac la cosuletul de nisip (pnetru pisici) si afara pentru catei (caz in care excrementele se stran in punga). Nu pe balconul imobilului. Intr-o lume normala, stapanul stie ca animalul lui de companie nu suporta sa stea fara el si nu il incuie in casa cand pleaca in vacanta (lasand vecinii sa suporte concertul ca "ni se rupe de vecini").
Si da, daca mi-as lua animal de companie ar fii pentru mine ca si copilul meu.
Legat de zgomotele produce de copii, bunul simpt si dorinta de a convietui in buna intelegere cu vecinii (nu ma refer la cei bolnavi mental, acolo nu exista sanse)pot face multe. Daca ai un covor sau o mocheta groasa, atenueaza sunetele. Nu il lasi sa mute scaune, sa se foloseasca de minge, role, bicicleta (astea chiar nu au ce cauta in casa). Nu poti elimina disconfortul total dar se poate ameliora. Si evidenta unei bune intentii poate media conflictul cu vecinii.
Pe de alta parte cei super sensibili ar trebui sa aiba si ei un mimim de intelegere, pana la urma nu poti aduce la tacere toata lumea ca tu nu poti dormii daca n-ai liniste deplina.
Eu pot dormii cand exista zgomot de fundal, daca nu depaseste anumite limite. Primul apartament pe care l-am inchiriat in Seattle era la doua strazi de o statie de pompieri, chestie pe care n-am aflat-o decat dupa ce semnasem contractul pe un an. Si avea un trafic statia aia ceva de groaza, acuma ce Dumnezeu era sa fac? Am stat si in timp am reusit sa dorm chiar daca ieseau ei la interventie. Asa si cu copilul sau animalul, poti sa-i zici sa nu mai fuga de colo colo, dar e ca si cum ai vorbi la pereti. Take it as a fact people!