Vecini deranjati de copil

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Iahim, de-a lungul acestui forum mi s-a spus sa scriu cand_
-termin facultatea
-iau rezidentiatul
-sunt medic
-practic medicina si in alta tara
-am copil

Se pare ca mai trebuie sa fac doar copilul in speranta ca dupa aia voi putea scrie si eu pe forum fara sa mi se inchida gura

Intradevar nu poti compara un planset de copil cu un latrat de caine deoarece plansetul copilului are mai multi decibeli decat ambalarea unui motor de motocicleta sau de masina. :))))De fapt plansetul unu copil este situat in top 3 ca nr de decibeli.
Adultul este responsabil atat de latratul catelului, mieunatul pisicii, plansetele copilului si decibelii membrilor familiei.
cand ai un caine din cand in cand mai latra, si pisica mai miauna pt ca asa se exprima ei. Asa cum noi vorbim, vorbesc si animalele.
Ar trebui putin mai multa toleranta sa existe.

Eu la bloc aveam sub noi o vecina in varsta, alcoolica si cu Schizofrenie sau macar un sindrom paranoid, care din cand in cand iesea pe scari si frecvent pe geam si tipa, injura, vorbea cu prieteni imaginari, ne batea in tavan si in tevi cand noi nu faceam nimic, ne uital la TV si ne trezeam ca tot bate pana la plictis.
Deasupra noastra era un alt vecin care canta la taragot.
Pe langa bloc era catelul unui vecin care latra cand se plictisea. Latratul catelului nu m-a deranjat niciodata, vecina de sub m-a deranjat, cel cu taragotul, ce sa spun, acum nu eram incantata, dar daca omului ii placea sa cante mi se pare absurd sa ma pun eu de-a curmezisul ca vezi Doamne ma deranjeaza. Multe ne deranjeaza in viata dar oleaca de toleranta si sa ne punem in papucii altuia nu strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

voi n-ati avut profa de chimie deasupra amatoare de dans contemporan pe muzica lu Wagner, ma...

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Stiti cum face un premergator cand in toata casa ai gresie pe jos?
dgdgdg... ca si cum ar fi la tine in casa
era misto la vecinii mei... uneori cand invatam si era liniste in casa le auzeam si monezile care le cadeau din buzunar. Uneori le numaram
Nu am fost la ei la usa decat o data cand ii dadeau baiatului dinti si ei aveau o petrecere care nu se mai termina...cred ca era 1 noaptea. Nu au fost prea prietenosi...

O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Nu cred ca s-a trezit cineva de aici la ora cinci dimineata auzind preotul cantand prohodul.Va dati seama cum e? Sub noi locuieste un preot raspopit, alcoolic si cu grave probleme psihice pe care i le-a transmis si sotiei.La ora 5 dimineata racnea prohodul din toti plamanii pentru ca el avea pomana! Am facut de multe ori plangeri la politie pentru ca face scandal, dar cand vine politia si intreaba vecinii acestia nu vor sa dea declaratii.I-am intrebat de ce si au zis ca le e frica de popa sa nu-i afuriseasca sau sa le faca alte tampenii ca il stiu ca e nebun.Dupa ce-i pleaca nevasta la servici se aseaza pe pat langa teava de la calorifer (ca acolo si-a stabilit cartierul general ca vede pe geam cine intra si cine iese din bloc)si da telefoane pe la neamurile lui sa o injure ,idiotul nu-si da seama ca se aude trei etaje in sus ca urla de parca e apucat de streche! Am auzit nume de sfinti in injuraturile astea, pe care de curiozitate le-am cautat in calendar sa vad daca chiar exista.Cand vine nevasta-sa incepe ea sa urle la el ca sta toata ziua degeaba, ca bea...si tipa pana raguseste.Dupa cinci minute se dragalesc, bineinteles tipand sa auda lumea cat de mult se iubesc ei.

Mergi la inceput

Nu-i asa ca v-am batut? Daca ma invidiati pentru "norocul"pe care il am cu popa, il dau la schimb cu vecinii vostri cu pisici miorlaitoare, catei latratori si babe iubitoare de cozi de matura in tavan.Si respectivii nu cred ca baga masina de spalat la 4-5 dimineata cum face coana preoteasa, dupa ce pune la priza o rasnita de cafea din aia antica cu zgomot de ti se ridica parul pe ceafa .Pot sa scriu o carte despre apucatii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyda

Nu cred ca s-a trezit cineva de aici la ora cinci dimineata auzind preotul cantand prohodul.Va dati seama cum e? Sub noi locuieste un preot raspopit, alcoolic si cu grave probleme psihice pe care i le-a transmis si sotiei.La ora 5 dimineata racnea prohodul din toti plamanii pentru ca el avea pomana! Am facut de multe ori plangeri la politie pentru ca face scandal, dar cand vine politia si intreaba vecinii acestia nu vor sa dea declaratii.I-am intrebat de ce si au zis ca le e frica .......
IOANA

se poate asa ceva?!!...

referitor la cum comunica animalele, nimeni nu le reproseaza ca incearca sa comunice, ceea ce se reproseaza este lipsa de bun simt (in unele cazuri) a stapanilor....vecinii mei de deasupra aveau caine, uneori noaptea nu-l primeau in dormitor si statea saracul toata noaptea scancind si schelalaind la usa dormitorului....era deanjant pentru mine?!...era infiorator, nu doresc nimanui sa fie obligat sa suporte o noapte intreaga scantecetele alea, iar uneori noptile de genul asta se succedeau...imi venea sa nu ma mai duc acasa stiind ca iar nu o sa dorm de schelallalalalalaluuuuuuu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

[quote]citat din mesajul lui elyda

Nu cred ca s-a trezit cineva de aici la ora cinci dimineata auzind preotul cantand prohodul.Va dati seama cum e? Sub noi locuieste un preot raspopit, alcoolic si cu grave probleme psihice pe care i le-a transmis si sotiei.La ora 5 dimineata racnea prohodul din toti plamanii pentru ca el avea pomana! Am facut de multe ori plangeri la politie pentru ca face scandal, dar cand vine politia si intreaba vecinii acestia nu vor sa dea declaratii.I-am intrebat de ce si au zis ca le e frica .......

se poate asa ceva?!!...

referitor la cum comunica animalele, nimeni nu le reproseaza ca incearca sa comunice, ceea ce se reproseaza este lipsa de bun simt (in unele cazuri) a stapanilor....vecinii mei de deasupra aveau caine, uneori noaptea nu-l primeau in dormitor si statea saracul toata noaptea scancind si schelalaind la usa dormitorului....era deanjant pentru mine?!...era infiorator, nu doresc nimanui sa fie obligat sa suporte o noapte intreaga scantecetele alea, iar uneori noptile de genul asta se succedeau...imi venea sa nu ma mai duc acasa stiind ca iar nu o sa dorm de schelallalalalalaluuuuuuu

Nina,mami de,

Pai exista vorba "daca stai cu un prost in casa te prostesti"...si probabil stand atat cu un nebun a luat-o si ea pe aratura.De fapt sunt sigura...sunt dusi amandoi.Cand e liniste mi se face frica , poate si-au dat in cap reciproc dar dupa 2-3 zile incep sa urle din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Elyda, eu credeam ca elvetienii sint oameni civilizati! In ce cartier ai nimerit draga mea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Elyda, eu credeam ca elvetienii sint oameni civilizati! In ce cartier ai nimerit draga mea?

Mai la periferie.Famelie mare...renumeratie mica...dupa buget coane Fanica...dupa buget...ce-am gasit si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyda

Nu cred ca s-a trezit cineva de aici la ora cinci dimineata auzind preotul cantand prohodul.Va dati seama cum e? Sub noi locuieste un preot raspopit, alcoolic si cu grave probleme psihice pe care i le-a transmis si sotiei.La ora 5 dimineata racnea prohodul din toti plamanii pentru ca el avea pomana! Am facut de multe ori plangeri la politie pentru ca face scandal, dar cand vine politia si intreaba vecinii acestia nu vor sa dea declaratii.I-am intrebat de ce si au zis ca le e frica de popa sa nu-i afuriseasca sau sa le faca alte tampenii ca il stiu ca e nebun.Dupa ce-i pleaca nevasta la servici se aseaza pe pat langa teava de la calorifer (ca acolo si-a stabilit cartierul general ca vede pe geam cine intra si cine iese din bloc)si da telefoane pe la neamurile lui sa o injure ,idiotul nu-si da seama ca se aude trei etaje in sus ca urla de parca e apucat de streche! Am auzit nume de sfinti in injuraturile astea, pe care de curiozitate le-am cautat in calendar sa vad daca chiar exista.Cand vine nevasta-sa incepe ea sa urle la el ca sta toata ziua degeaba, ca bea...si tipa pana raguseste.Dupa cinci minute se dragalesc, bineinteles tipand sa auda lumea cat de mult se iubesc ei.

IOANA

Am ras o jumatate de ora! Nici nu puteam sa scriu.
Iti multumesc! Sincer. Ca eram tare necajita.

O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!

Mergi la inceput