studentii suedezi trag un semnal de alarma(2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Citat:

saskia, cred ca ar fi cazul sa ti-o revizuiesti si tu. Atitudinea. Eu nu te-am atacat asa cum faci tu cu mine. De unde ai inteles ca nu ar fi bine ca au fost condamnati? Si ce legatura are asta cu suedezii astia ai naibii?

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

Unde te-am atacat pe tine, personal? Sau tu esti studentii suedezi care invata in Romania ? Si cum iti permiti sa-mi vorbesti pe tonul asta, poate ar fi bine sa-ti mai revizuiesti tu atitudinea! Da-te jos de la catedra ca nu esti profesoara mea sau altceva, esti unuser oarecare pe un forum. A doua oara daca iti mai permiti sa imi vorbesti ca unui copil de gradinita te raportez.

Restrange-te la a discuta subiectul tau fierbinte si atat.

Urat, foarte urat saskia. Interpretezi dupa bunul tau plac niste vorbe. Sa stii ca te-am raportat la moderator.

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

Foarte bine.Pentru? Ca am fost constanta in principiile mele sau ca sa te razbuni pentru Tanti, pe care o idolatrizai? Altfel eu nu te-am atacat personal, tu si en_kniva, da ati readus aminte de subiecte vechi tocmai pentru ca nu mai aveati argumente.

Dar si tu si eu suntem off topic acum...pentru ca tu asta urmaresti.

De fapt nu discuti deloc despre subiectul tau cu studentii suedezi ci despre mine, asta da atac personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
Da-te jos de la catedra ca nu esti profesoara mea sau altceva, esti unuser oarecare pe un forum. A doua oara daca iti mai permiti sa imi vorbesti ca unui copil de gradinita te raportez.

Nu saskia, pentru asta te-am raportat. Insinuarile tale mai departe, sunt pura imaginatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:

Citat:
Da-te jos de la catedra ca nu esti profesoara mea sau altceva, esti unuser oarecare pe un forum. A doua oara daca iti mai permiti sa imi vorbesti ca unui copil de gradinita te raportez.

Nu saskia, pentru asta te-am raportat. Insinuarile tale mai departe, sunt pura imaginatie.

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

Bine Mihaela e foarte bine. Si strategia ta de a-mi vorbi personal pe subiectul tau (desi esti off topic si daca vroiai rafuieli puteai alege calea eleganta a PM) sper sa dea roade pentru tine si sa adauge un spor oarecare la imaginea construita pe forum.

In rest eu consider ca m-ai jignit dandu-mi sfaturi personale, gen: revizuieste-ti atitudinea! Poate in Suedia asa se procedeaza, sa te comporti arogant si putin grosier, in Olanda imediat te-ar pune la respect, ceea ce fac si eu. Nu e dreptul tau sa-ti dai cu parerea despre mine, caci nu ma cunosti personal. Punct.

Rezuma-te la discutii despre subiect, scrie si in Regulamentul Forumului.

Mergi la inceput