studentii suedezi trag un semnal de alarma(2)
Raspunsuri - Pagina 17
maru spune:
nu, wrong! discutam de coruptia in facultatea de medicina de la cluj si de cum afecteaza asta reputatia Romaniei peste hotare
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Nu tine, discutam de cadre medicale specializate cu competente deci concret. Discutam de contracte de munca de obligatii concrete de bani. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
XIO spune:
Maru, exista vreo plangere la adresa competentei medicilor absolventi in Romania care practica in Suedia?
marius spune:
Daca discutam de facultatea de medicina din Cluj probabil unii (multi) atat romani cat si straini se incapataneaza sa urmeze cursurile acestei universitati(facultati) si culmea este ca sunt angajati cu brio de spitale atat publice cat si private atat in Romania cat si in afara ei si sunt platiti bine.
Probabil nu vor sa tina cont de informatiile de pe forumuri. Sau le ignora total si isi vad de invatat si de job? Undeva ceva nu se leaga... eu cel putin asa observ.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
caro spune:
OK, discutam de cazul Cluj.... ce se poate face? daca ne scoatem noi ochii aici pe forum se rezolva problema? Despre medici, umbla zvonul pe forum, ca nu te baga in seama pana nu le dai plicul. Asa sa fi si cu profesorii de la Cluj? Nu te trec examenul pana nu dai plicul? Nu conteaza cine, cum unde?
Apare un articol intr-un ziar din Suedia ca s-au plans medicinistii suedezi ca au dat spaga pentru examen...(De ce li s-a cerut spaga? asta este prima mea intrebare) si noi ne razboim aici si aruncam cu noroi in noi insine pana ni se apleaca. Cred eu ca un pic de solidaritate nu strica .... si patriotismul ala demodat ar mai rezolva din probleme. Nu cred ca suedezii vor inceta a angaja absolventi de medicina din Romania... pentru ca totusi (imi place sa cred) pentru o lepra exista totusi 10 oameni buni in Ro.
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Andries, tu vorbesti din imaginatie si presupuneri, eu din experienta. Si eu gandeam ca si tine, dar uite ca mi s-a demonstrat contrariul. ca ai fost bun in facultate te ajuta, ai un plus fata de cei care nu s-au agitat, dar cu un indrumator bun aia devin mai buni decat tine. mai este si povestea celor care tocesc fara sa inteleaga, termina facultatea fruntasi si atat, ca nu sunt capabili sa aplice lucrurile invatate. Liceul l-a absolvit cineva fraudulos? **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
Inca o data Xio, precizeaza, clarifica pentru noi niste necunoscatori: nu s-au agitat inseamna ca s-au multumit cu un 7 sau inseamna ca nu s-au agitat deloc sa invete si au copiat/dat spaga la examen/trimis pe altcineva/etc?
Si inca o intrebare: de ce insisti sa spui ca vorbesc din imaginatie si presupuneri? Mai devreme spuneai ca m-am uitat prea mult la filme. Si daca ... nu e imaginatia mea? Tu chiar crezi ca stii cine sunt si ce-au facut in viata toti cei care posteaza pe forum?
Liceu absolvit fraudulos? Ma faci sa zambesc, uite BAC -ul de asta vara ...50% l-au absolvit fraudulos.
Andries spune:
citat din mesajul lui caro OK, discutam de cazul Cluj.... ce se poate face? daca ne scoatem noi ochii aici pe forum se rezolva problema? Despre medici, umbla zvonul pe forum, ca nu te baga in seama pana nu le dai plicul. Asa sa fi si cu profesorii de la Cluj? Nu te trec examenul pana nu dai plicul? Nu conteaza cine, cum unde? Apare un articol intr-un ziar din Suedia ca s-au plans medicinistii suedezi ca au dat spaga pentru examen...(De ce li s-a cerut spaga? asta este prima mea intrebare) si noi ne razboim aici si aruncam cu noroi in noi insine pana ni se apleaca. Cred eu ca un pic de solidaritate nu strica .... si patriotismul ala demodat ar mai rezolva din probleme. Nu cred ca suedezii vor inceta a angaja absolventi de medicina din Romania... pentru ca totusi (imi place sa cred) pentru o lepra exista totusi 10 oameni buni in Ro. Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004) http://community.webshots.com/user/lidia67 |
Da, asa e, ne cam lipseste patriotismul la subiectul asta.
Dar nu pot sa fiu "patrioata" daca-mi spune cineva ca e ok sa "stai relaxat" (exista mai multe grade de relaxare, unul din ele fiind spaga, altul e copiatul, etc) in facultate ca inveti dupa aia. Ca si cum ar fi ok sa nu inveti regulamentul cat timp faci scoala de soferi, ca ... oricum te invata instructorul ala bun cand sa apesi ambreiajul si cand sa cedezi trecerea. Si evident iti spune sa nu calci pietonii. Si daca ai dat si spaga la politai, iar e ok ca tu de fapt esti sofer bun si nu exista plangeri impotriva ta.
De angajat medici, vor angaja in continuare, vad ei cum ii selectioneaza, asta e ultima mea grija.
maru spune:
Xio, really, ma faci sa imi schimb semnatura!!!
eu scriu despre mere iar tu ma intrebi despre heringi
citat din mesajul lui XIO Maru, exista vreo plangere la adresa competentei medicilor absolventi in Romania care practica in Suedia? **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
maru spune:
in cazul asta eu nu vreau, nu pot si nu intentionez sa fiu patrioata: numele meu si provenienta mea nu vreau sa fie in aceeasi oala cu cei de la Fac de med de la Cluj, ori cu oricine care considera ok copiatul, mita si tot ce deriva de aici
daca cei de la Cluj ar fi fost fara de pata ori doritori de a-si clarifica numele, ar fi fost o intreaga campanie de presa, pr, sa vada cine cum si ce... poate studentii mint, si pateaza cu noroi reputatia unor stimabili profesori (dar noi stim ca nu iese fum fara un dram de foc, nu?)
citat din mesajul lui caro OK, discutam de cazul Cluj.... ce se poate face? daca ne scoatem noi ochii aici pe forum se rezolva problema? Despre medici, umbla zvonul pe forum, ca nu te baga in seama pana nu le dai plicul. Asa sa fi si cu profesorii de la Cluj? Nu te trec examenul pana nu dai plicul? Nu conteaza cine, cum unde? Apare un articol intr-un ziar din Suedia ca s-au plans medicinistii suedezi ca au dat spaga pentru examen...(De ce li s-a cerut spaga? asta este prima mea intrebare) si noi ne razboim aici si aruncam cu noroi in noi insine pana ni se apleaca. Cred eu ca un pic de solidaritate nu strica .... si patriotismul ala demodat ar mai rezolva din probleme. Nu cred ca suedezii vor inceta a angaja absolventi de medicina din Romania... pentru ca totusi (imi place sa cred) pentru o lepra exista totusi 10 oameni buni in Ro. Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004) http://community.webshots.com/user/lidia67 |
buflea spune:
citat din mesajul lui maru in cazul asta eu nu vreau, nu pot si nu intentionez sa fiu patrioata: numele meu si provenienta mea nu vreau sa fie in aceeasi oala cu cei de la Fac de med de la Cluj, ori cu oricine care considera ok copiatul, mita si tot ce deriva de aici |
Inteleg ... te desprinzi de o institutie de invatamant superior a carui procent majoritar de absolventi gradueaza in mod cinstit, in urma unor sesizari despre un procent minoritar care, trec examenele pe mita.
Dupa mesajele prezente, cred ca ar trebui sa te desprinzi nu numai de Facultatea de la Cluj ... pe vremea cand ai terminat tu nu existau zvonuri asemanatoare ? Daca DA, inseamna ca trebuie sa respingi cu hotarare inclusiv facultatea pe care ai terminat-o, chit ca tu ai terminat-o cinsitit si poate ca chiar te-a format macar putin pentru viitorul tau canadian.
Este si asta un punct de vedere ... mi se pare cam trist si cam extremist, dar in fine, asta este punctul meu de vedere.
XIO spune:
Andries, s-a vazut extrem de clar din modul in care ai pus problema ca nu ai vreo legatura cu lumea medicala. ba mai mult, vad ca la tine la profil scrie ca esti inginer.
ca sa clarificam: esti medic? Proaspat absolvent ai unei facultati de medicina din Romania? Cu colegi plecati recent in EU respectiv planuri de plecat?
Da, asta te intreb, Andries: in liceu vreodata ai copiat?Induplecat profesorul?Chiulit ca nu ai invatat?dat bani de cadouri?
Daca da, inseamna ca ai absolvit liceul fraudulos.
Si zau ca e amuzant sa ma intrebi tu de unde stiu ce sunt si ce au facut in voata toti (?!?!?!) de pe forum, cand chiar tu mai devreme ai spus ca poate nici nu's medic, poate nici nu am facut medicina.
Maru, eu vad ca scriem despre acelasi lucru: tu spui ca este pusa la indoiala competenta absolventilor din Ro. Ca sa fie pusa asta la indoiala trebuie sa existe plangeri cu privire la competenta lor. Deci, cumparandu-si examene sau nu, isi fac treaba cum trebuie?
Ca de asta tine competenta cuiva si de asta se plang suedezii: ca absolventii din Ro nu sunt competenti.
In cei 6 ni de facultate nimeni nu a pretins vreun ban ca sa trecem examenele si nu am fost picati pt. ca nu am cotizat.
Referitor la ce putem face.... ce gluma. Chestia asta dateaza de pe vremea lui Noe (evident ste o gluma), eu m-am obisnuit cu gandul ca nu poti face nimic. Ne intoarcem iarasi la salarii si la legislatia din Ro.Chiar credeti ca cine trebuie va avea ceva de suferit la Cluj?daca vor vrea, de ochii lumii va apare undeva un tap ispasitor.