Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***
Raspunsuri - Pagina 8
novus spune:
Uite chilotii
http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=deva_98#c1
Penultima pagina, sunt si ceva seturi
Acum vad in descrierea lor ca de Thomas nu zice nimic, mi s-o fi parut doar sau nu sunt toate mentionate, hmm , vad eu maine, te sunt de la fata locului, sper sa mai si fie
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf Floric, por favor, habar n-am care esti pe FB, please mai da un semn sa dau ACCEPT..e fara vointa, si stiinta |
...si eu ti-am cerut acus "pretenia" pe Fb ...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui novus Uite chilotii http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=deva_98#c1 Penultima pagina, sunt si ceva seturi |
i-am vazut ...daca spun ca real e in Ct dar eu nu am putut ajunge,de 3 ani, ca-i in capatul celalalt de oras unul si la al doilea construit ...se poate ajunge doar cu masina,nici decum sa dau 10 lei pe drum cu hunii dupa mine apoi sa mai merg si pe jos ceva pe drum fff bine circulat de masini mici sau mari,...ma crede cineva?
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
novus spune:
Te cred Dodo ca si la noi Real-ul e in afara orasului, si eu merg destul de rar pt ca e mai aproape Lidl si Kaufland, aici sunt microbuzele lor gratuite care vad ca merg prin tot orasul, mama merge cu prietena ei in plimbare , daca iti trebuie, iti iau eu numai sa-mi spui de care
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Uite chilotii http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=deva_98#c1 Penultima pagina, sunt si ceva seturi Acum vad in descrierea lor ca de Thomas nu zice nimic, mi s-o fi parut doar sau nu sunt toate mentionate, hmm , vad eu maine, te sunt de la fata locului, sper sa mai si fie www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Ok, am vazut si eu ca de Thomas nu scrie nimic
Oricum, daca nu sint, sint buni si cu Cars ca-i plac "Funge chin" si "Busha"
-3 seturi pt 3 ani
-1 set 4 ani
Daca sint si cu Thomas, suplimentam comanda
Dar, te rog, trimite-mi nr de cont; daca o rog pe dna R. poate reuseste ea sa dea o fuga in cursul diminetii sa faca depunerea.
inapreda spune:
Noi nu avem Real deloc.
Nu avem, de fapt, nimic de treaba
Dar cred ca am mai zis si ma tot repet
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Ok, am vazut si eu ca de Thomas nu scrie nimic Oricum, daca nu sint, sint buni si cu Cars ca-i plac "Funge chin" si "Busha" -3 seturi pt 3 ani -1 set 4 ani Daca sint si cu Thomas, suplimentam comanda Dar, te rog, trimite-mi nr de cont; daca o rog pe dna R. poate reuseste ea sa dea o fuga in cursul diminetii sa faca depunerea. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Pai stai sa vad ce gasesc si apoi facem decontarea, te sun maine cand sunt acolo sau dau sms daca nu poti vb si iti spun ce oferta avem
Marimile sunt 2-3 ani si 4-5 ani
bebe_shtrumf spune:
Dodo dadui accept
ia vezi..te-am bagat?
, scuze
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
inapreda spune:
Pentru mine e perfect cum zici, Novus
-2-3 ani pt Ian
4-5 ani pentru Mark, nepotelul.
asa preturi mici ca-n catalogul asta n-am vazut in viata mea.
E real Realul asta???
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf Dodo dadui accept ia vezi..te-am bagat? , scuze |
"m-ai bagat"
Te cred Dodo ca si la noi Real-ul e in afara orasului, si eu merg destul de rar pt ca e mai aproape Lidl si Kaufland, aici sunt microbuzele lor gratuite care vad ca merg prin tot orasul, mama merge cu prietena ei in plimbare , daca iti trebuie, iti iau eu numai sa-mi spui de care |
In Ct sunt autobuze ...dar de la mine la Ct mai sunt 5 sau 7 km depinde pe unde as prefera sa merg
Mie dor sa merg la plimbare prin mall
Da am /are nevoie cu printese...-2seturi,caci deja noi suntem fetite mari numai udam...si da contul sa fac "miscare"
PS:daca nu-s prntese merge si Minie,mikey...sau orice de fetite