Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***
Raspunsuri - Pagina 7
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda CAVIT - Nu mi-e strain numele asta dar habar nu am ce e |
Nu ti-e strain numele pt ca e de pe vremea noastra
E un complex de vitamine, mie mi-a zis Olga de el si am luat si eu in ideea sa elimin ciocolata zilnica si vad ca a dat rezultate plus ca vitaminele nu au ce rau sa-i faca
http://www.pcfarm.ro/produs/2101/Cavit-Junior-Ciocolata
Nu stiu ce gust are dar miroase bine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Nu ti-e strain numele pt ca e de pe vremea noastra E un complex de vitamine, mie mi-a zis Olga de el si am luat si eu in ideea sa elimin ciocolata zilnica si vad ca a dat rezultate plus ca vitaminele nu au ce rau sa-i faca http://www.pcfarm.ro/produs/2101/Cavit-Junior-Ciocolata Nu stiu ce gust are dar miroase bine www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Aham!
Nu te-a tentat sa gusti?
Ian nu pricepe ca poa' sa ia numai 1. I-am luat, la un moment dat, Vitamina C; dupa ce-si halea portia, se punea pe-un tinguit ca mai vrea de-mi venea sa-mi iau lumea in cap!
La "insistente" si la stilul de insistat seamana cu nora-mea!
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
Pai, daca ai luat tu, in ciuda pretului, imi imaginez ca sint de calitate. Asa ca ma intind la 3 seturi. Banii poate sa-i depuna Jambo in cont (trimite-mi un PM, te rog) miine seara cind termina job-ul. Multam fain. |
Da, sunt de calitate, Disney, 100% bumbac, le-am facut poza si o pun putin mai incolo sa-i vezi
Daca mai vrea cineva,lista e deschisa
Cu ce sa fie seturile, doar cu Thomas?
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
Aham! Nu te-a tentat sa gusti? |
Nu, eu sunt doar cu mirositul, de fapt asta fac prima data la orice mancare noua
Ilinca_M. spune:
Aoleu, novus, mie tot asta mi-era in cap de cand ai zis tu de Cavit: ca o sa-i iau si ii dau pe post de cocoata! Dar acum ca ai zis ca e cu doza, dau inapoi, ca Phiphi nu stie ce-i aia limita, adica stie, da-si pune singura limitele:))
Ca sa vedeti in ce hal e: cand a fost racita si cu siropele: intai n-a vrut sirop deloc, apoi in fiecare dimineata si seara cuvantul de ordine era "siop!" si abia astepta sa-i dau, faza e ca vreo 4 zile a trebuit sa-i dau 3 feluri (si Osteocare) dar apoi doar unul dar ea urla intr-una "siooop!!!" ca stia ca trebuie trei doze, imi ieseau fire albe Si dupa ce-am terminat tratamentul a trebuit sa ascund sticlutele ca tragea de sertar:"siooooop! siooop!"- vreo 3 zile a tot cerut pana a uitat de el:))
Si are o memorie...alaltaieri parca tusea si ii zic intr-o doara:"lasa ca-ti dau sirop"- asta in timp ce-o imbracam pt gradi si eram sigura ca nici n-a fost pe faza la ce-am zis.
Apoi m-am razgandit, ca de fapt nu tusea, fusese un "chm-chm"...dar credeti ca a vrut sa iasa din casa? "Siop!!"- si asta era clar fiindca ma auzisese atunci, cu juma de ora in urma, fiindca nu mai luase sirop de o luna!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
bebe_shtrumf spune:
Floric, por favor, habar n-am care esti pe FB, please mai da un semn sa dau ACCEPT..e fara vointa, si stiinta
Ilinka eu am okii verzi, sotul caprui, Ari albastri-dar se trage din arbore, nu e cu vecinu'
Decor si aranjamente, bey n-a fost sophisticata mah, dar nici n-a murit nimeni de foamne, iar distractia si karaoke si cum dansa o fetita de 5 ani, am zis ca e din videoclipul Corinei, deci a fost super super!(icrele si vinetele uitasem de ele, dupa ce au servit aperitivul, a urmat aperitiv II am ras , plus ca noi radeam si aplaudam iar finul de 5 luni chiuia, la propriu[rad tare]asa ca Floric, de ce sa te simti altfel?
noi cu copiii sus si barbatii la gratar cu sunca ceapa si tzuica..sunculitza a avut mare catare, ca si branzica de oaie
astept poznele urmatorilor ghiocei!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
pisigri spune:
Ina, multumesc :)) Miercuri am iar o "programare" de-asta...:D
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Pai mai sint si cu altceva?
Sint pe fond alb sau colorat?
Ian ma dispera cu chilotii lui: i-am luat, de-a lungul timpului, o gramada de chiloti dar cu personajele de care v-am spus, are doar 3 perechi care stau vesnic pe calorifer; cind mi-e lumea mai draga, apare fluturind cite-o pereche uzi:
-mama veau geims! mama veau aiotzii shosii!
novus spune:
Ilinca, si Ada e fan Panadol si Faringosept astfel incat mai imi zice ca o doare gatul sau burtica , eu speriata cer detalii si ea imi solutia direct: mi-ar trece daca mi-ai da putin sirop asa ca ma linistesc
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Pai mai sint si cu altceva? Sint pe fond alb sau colorat? |
Cei cu Cars sunt pe fond alb, rosu si albastru cu cate o masinuta
De baieti erau cu Cars, Thomas, Mickey , Bob si inca ceva, Superman cred ca , de fetite cu capsunica ff frumosi si cu printese dar nu am luat pt ca avem deja o colectie impresionanta care asteapta sa fie udata